Reclamă

Selena Gomez și-a pierdut calmul în timpul concertului susținut de Beyonce la Paris. Cântăreața a fost filmată țipând la un bodyguard

Selena Gomez și-a pierdut calmul în timpul concertului susținut de Beyonce la Paris. Artista a fost filmată de fani în timp ce țipa la un bodyguard. Cântăreața a fost prezentă alături de alte sute de fani la una dintre reprezentanțiile din timpul turnerului Renaissance.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2023, 12:56

Selena Gomez a fost filmată într-o- ipostază jenantă. Cântăreața nu și-a mai putut ascunde furia și a izbucnit violent în fața unui bărbat din echipa sa de securitate. Publicațiile internaționale susțin că nu este clar motivul pentru care diva a avut o asemenea reacție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez și-a pierdut calmul în timpul concertului susținut de Beyonce la Paris

Filmulețul cu Selena Gomez a devenit viral pe internet. Artista de 30 de ani a fost surprinsă de unul dintre fanii săi. În imagini, Selena apare în timp ce țipă la un bărbat din echipa sa de securitate. Bărbatul s-a aflat tot timpul în spatele său pentru a o proteja.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nu se cunoaște motivul pentru care cântăreața și-a pierdut calmul atât de ușor. Cu toate acestea, unii fani susțin că bărbatul ar fi fost agresiv cu fanii artistei atunci când aceștia au încercat să o abordeze în timpul concertului lui Beyonce.

Reclamă

Cântăreața este foarte atentă când vine vorba de fanii săi. Imaginile au făcut imediat înconjurul internetului.

Alături de Selena au fost și alte celebrități la concertul susținut de Beyonce în Paris. Kylie Jenner a fost și ea pozată printre participanții la evenimentul artistic.

În timpul spectacolului, fiica artistei și-a făcut apariția pe scenă. Beyonce a cântat alături de micuța Blu Ivy. Selena nu este singura artistă care s-a confruntat cu probleme din cauza echipei de securitate.

Reclamă

Recent, Taylor Swift a fost surprinsă în timp ce și-a întrerupt concertul pentru a-l atenționa pe un membru din echipa sa de securitate. Se pare că bărbatul ar fi fost agresiv cu fanii cântăreței.

Beyonce i-a adus un tribut Tinei Turner în timpul turneului său

Beyonce a vrut să o onoreze pe Tina Turner în timpul turneului său, Renaissance. Cântăreața a ținut un tribut pentru regretata artistă în timpul concertului său din Londra. Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Beyonce a urcat pe scenă într-o ținută albastră și a interpretat piesa River Deep, Mountain High.

Beyonce a reușit să-și emoționeze publicul prezent la concert. Tributul artistei a venit la doar câteva zile după ce artista a interpretat o altă piesă a Tinei la Paris.

Tina Turner a fost o sursă de inspirație pentru Beyonce de-a lungul timpului. Beyonce și-a exprimat de-a lungul timpului recunoștința și iubirea față de Tina. În timpul concertului aceasta le-a mulțumit fanilor săi pentru prezență, dar și pentru iubirea pe care aceștia și-au arătată față de regretata artistă.

„Dacă sunteți fanii mei, atunci știți cât de mult am iubit-o pe Tina. Nu aș fi fost niciodată pe această scenă fără TinaTurner în viața mea. Mă simt binecuvântată să fi trăit în aceeași perioadă cu geniul său. Mă simt recunoscătoare că pot să-i aduc acest tribut în fața voastră”.

Tina Turner s-a stins din viață după ce s-a luptat mai mulți ani cu o boală nemiloasă. Familia artistei a fost cea care a făcut vestea publică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×