Reclamă

Selena Gomez a purtat o haină neagră de blană. Vedeta a fost pozată pe străzile din New York

Selena Gomez a purtat o haină neagră de blană. Vedeta internațională a fost fotografiată pe străzile din New York. Aceasta a participat la un eveniment privat de promovare a produselor sale de make-up. Paparazzi au surprins-o într-o stare de spirit foarte bună.

Publicat: 2 aprilie 2023, 6:29

Actrița internațională și-a luat prin surprindere fanii cu cea mai recentă apariție a sa. Gomez a coborât scările localului unde s-a ținut evenimentul privat. Aceasta și-a salutat fanii care au așteptat-o la ieșirea din restaurant. Vedeta a încercat să fie prietenoasă cu cei din jurul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a purtat o haină neagră de blană

Selena Gomez a avut o apariție elegantă la cel mai recent eveniment la care a participat. Vedeta din Only Murders in the Building a optat pentru o ținută all black. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni negri și un corset. La ținută a ales să asorteze o pereche de pantofi cu tocuri.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez în timp ce coboară scările și poartă o haină de blană neagră
Selena Gomez a participat la un eveniment privat / Profimedia Images

Vedeta a renunțat la accesorii și a purtat doar o pereche de cerceii. Machiajul Selenei a fost unul destul de strident. Diva a vrut să-și promoveze la eveniment produsele de înfrumusețare. Părul a ales să-l prindă într-un coc la spate pentru a-și lăsa la vedere chipul machiat.

Reclamă

Selena s-a protejat de vremea rece cu ajutorul unei haine de blană. Fanii au remarcat o schimbare în silueta divei. Recent aceasta a fost criticată pentru faptul că ar fi luat în greutate. Gomez s-a aparăt atunci și a mărturisit că medicamentele pe care le ia pentru boala Lupus duc uneori la fluctuații de greutate.

În ciuda acestor explicații, mulți au atacat-o pe divă pentru felul în care arată. Cele mai recente imagini cu Gomez arată din nou o schimbare semnificativă în silueta sa. Din imagini, artista pare mult mai slabă.

Selena a încercat să-și acopere foarte bine silueta cu ajutorul hainelor pe care le-a purtat. Aceasta nu a vrut să le ofere celorlalți motive pentru a comenta pe seama aspectului său fizic.

Reclamă

Selena Gomez suferă de Lupus

Selena Gomez a fost diagnosticată cu boala Lupus în anul 2015. Vedeta a suferit mult din cauza diagnosticului primit. În anul 2017 aceasta a trecut inclusiv printr-o operație de transplant de rinichi. Boala cronică autoimună i-a afectat în mod direct stilul de viață.

Lupus apare atunci când sistemul imunitar ajunge în punctul în care își atacă propriile țesuturi ale corpului. Boala i-a afectat actriței articulațiile și rinichii. Lupus poate să afecteze inima și celulele sanguine, pielea, rinichii și multe alte organe vitale.

Boala nu este deloc ușor de gestionat, iar Gomez face eforturi remarcabile pentru a încerca să o țină sub control. În multe dintre videoclipurile pe care le postează, Gomez este surprinsă în timp ce încearcă să-și coordoneze mișcările. Diva are un tremurat vizibil al mâinilor.

În ciuda problemelor de sănătate, Selena Gomez face tot ce este posibil pentru a fi activă și pentru a-și duce pasiunea pentru actorie mai departe.

Deși nu mai ține concerte, Gomez a continuat să joace și să apară în filme și seriale. În anul 2021, Selena a declarat că lansează o platformă dedicată sănătății mintale. Aceasta s-a confruntat la rândul său cu probleme din cauza diagnosticului dureros pe care l-a primit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×