Reclamă

Kylie Jenner spune că regretă operațiile estetice pe care și le-a făcut la față. Vedeta și-ar fi dorit ca chipul ei să nu fie atins de nimic

Kylie Jenner spune că regretă operațiile estetice pe care și le-a făcut la față. Vedeta și-ar fi dorit ca chipul ei să nu fie atins de nimic. Acum se pare însă că a terminat cu acest trend din ce în ce mai popular printre celebrități în ultimii ani.

Publicat: 28 aprilie 2023, 12:35

În noul trailer al sezonului 3 pentru „The Kardashians”, Kylie Jenner pare să-și exprime regretul că a trecut pragul medicilor esteticieni de-a lungul anilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner spune că regretă operațiile estetice de la nivelul feței

„Toți trebuie doar să avem o conversație mai amplă despre standardele de frumusețe pe care le stabilim”, le spune Jenner, în vârstă de 25 de ani, surorilor ei într-una dintre scene.

Apoi spune că nu vrea ca copilul ei de 5 ani, Stormi, să-i calce pe urme atunci când vine vorba de proceduri cosmetice. „Nu vreau ca fiica mea să facă lucrurile pe care le-am făcut eu”, a adăugat fondatorul Kylie Cosmetics.

Kylie Jenner o alintă pe fiica ei, la un eveniment, ambele fiind îmbrăcate elegant
Kylie spune că nu vrea ca copilul ei de 5 ani, Stormi, să-i calce pe urme atunci când vine vorba de proceduri cosmetice / Profimedia Images

Apoi Jenner a fost arătată vorbind cu una dintre bunele ei prietene, Stassie Karanikolaou. Ea a recunoscut: „Aș vrea să nu fi atins niciodată nimic de la început”. La începutul acestei luni, tânăra vedetă a vorbit cu HommeGirls despre alegerile pe care le-a făcut.

Reclamă

„Cred că o mare concepție greșită despre mine este că m-am operat atât de mult la față. Mulți au spus că eram o persoană nesigură și chiar nu eram!”, a declarat ea în interviu.

„Am filler de buze și a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, a adăugat ea. „Nu regret. Dar mereu am crezut că sunt drăguță”.

Mulți dintre cei are o urmăresc pe rețelele sociale s-au grăbit să o acuze pe Jenner. Ei spun că are mai multe proceduri decât a susținut ea. Ani de zile, vedeta a fost reticentă la procedura de umplere a buzelor. Cu toate acestea, mai apoi s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni.

Reclamă

În 2015, pe când avea 17 ani, Jenner, a recunoscut că a apelat la această procedură în timpul unui episod din „Keeping Up With the Kardashians”.

„Am optat pentru umplerea temporară a buzelor. Era doar o nesiguranță a mea și este ceea ce am vrut să fac”, a spus ea atunci.

Despre Kylie Jenner se spune că are o relație cu Timothée Chalamet

După ce mașina lui Kylie Jenner a fost văzută la casa lui Timothée Chalamet, mai multe speculații despre o posibilă relație amoroasă între cei doi au apărut în presă.

TMZ a fost primul site tabloid care a scris despre fotografiile apărute în presă. Niciunul dintre ei nu a răspuns public la speculațiile răspândite până în acest moment.

Cu toate acestea, comentariile din partea fanilor nu au încetat să apară.

„Întâlnirea între Kylie Jenner și Timothee Chalamet se simte la fel ca atunci când doi oameni de la liceul tău care nu au interacționat niciodată încep să se întâlnească la 6 ani de la absolvire”, a scris pe Twitter un utilizator.

„Timothée Chalamet și Kylie Jenner nu se întâlnesc. Acestea sunt doar prostii create de Kris. Încearcă să o facă pe Kylie să fie din nou populară. Din alte motive decât Hailey”, a speculat un al doilea fan, referindu-se la scandalul în curs de desfășurare. Jenner s-a trezit implicată în controversele dintre Hailey Bieber și Selena Gomez.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×