Reclamă

Kylie Jenner a fost fotografiată la plajă. Vedeta s-a distrat alături de prieteni în Caraibe

Kylie Jenner a fost fotografiată a plajă. Vedeta internațională s-a relaxat alături de prieteni într-o vacanță de vis în Caraibe. După ce a avut mai multe proiecte profesionale de dus la bun sfârșit aceasta a decis că este momentul pentru o pauză.

Publicat: 11 februarie 2023, 6:33

Kylie Jenner știe cum să se bucure de timpul său liber. Vedeta nu ratează nicio oportunitate pentru a obține bronzul perfect. Atunci când timpul îi permite, diva preferă să se bucure de destinații turistice de vis. De data aceasta nu a mers singură, ci s-a aflat în compania prietenilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner a fost fotografiată la plajă

Kylie Jenner a fost destul de ocupată în ultima perioadă. Diva a fost implicată în multe proiecte, motiv pentru care programul său a fost foarte aglomerat. Jenner a fost pozată în cadrul Săptămânii Modei de la Paris 2023.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kylie Jenner într-un costum de baie roz la plajă în Caraibe
Kylie Jenner a fost destul de ocupată în ultima perioadă / Profimedia Images

Aceasta a petrecut mai multe zile pe continentul european. Jenner a participat la prezentările de modă ale unor dintre cei mai cunoscuți designeri din întreaga lume. Diva a defilat plină de încredere în ținute extravagante.

Reclamă

Kylie a făcut un adevărat spectacol la Săptămâna Modei. Acum programul său este mult mai lejer, iar Jenner se poate bucura de vacanță. Diva petrece timpul liber în Caraibe. Aceasta a fost pozată în timp ce se relaxa pe plajă.

Kylie a ales să poarte un costum de baie minuscul din două piese. Modelul a fost surprins în timp ce făcea duș pe plajă pentru a se curăța de nisipul nedorit.

Ulterior aceasta a mers să ia două băuturi răcoritoare de la un bar, iar mai apoi și-a petrecut restul zilei pe plajă. Jenner a fost văzută singură, semn că nu și-a luat copiii cu ea în vacanță. De data aceasta a preferat compania prietenilor.

Reclamă

Kylie Jenner a făcut spectacol la Săptămâna Modei de la Paris

Kylie Jenner a reușit să atragă o mulțime de priviri asupra sa. Diva a avut multe apariții strălucitoare pe podium, dar și în culise. Anul acesta a avut de primit mai multe critici din partea fanilor săi din lumea întreagă. Jenner a defilat pentru casa de modă Schiaparelli și a purtat o rochie neagră, mulată.

Pe umeri a avut tot timpul un cap de leu. Imaginea realistă a animalului a fost cea care a alimentat nemulțumirea fanilor din lumea întreagă. Mulți au acuzat-o pe Jenner că încurajează vânătoarea de trofee. Diva a ales să nu facă niciun comentariu cu privire la acuzațiile primite.

De altfel, Jenner nu a fost singura care a defilat pentru casa de modă celebră. Naomi Campbell a defilat și ea pentru Schiaparelli și a purtat pe umeri un cap de lup. Anul acesta Jenner a avut un program mult mai aglomerat decât în trecut.

Prima lună din an și-a petrecut-o mai tot timpul pe drumuri. Vedeta muncește din greu pentru cariera sa, iar munca îi este întotdeauna răsplătită, dovadă fiind vacanțele exotice pe care și le face singură cadou. Jenner s-a despărțit recent de partenerul său, iar de atunci nu a mai acordat atenție întâlnirilor romantice, relatează PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×