Reclamă

Kylie Jenner a purtat pe umeri un cap de leu. Apariția surprinzătoare a vedetei la Săptămâna Modei de la Paris

Kylie Jenner a purtat pe umeri un cap de leu. Vedeta a avut o apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Aceasta a participat la show-ul de fashion al casei de modă Schiaparelli. Colecția de primăvară-vară 2023 a debutat cu mai multe ținute desprinse din filme.

Publicat: 24 ianuarie 2023, 10:09

Fanii vedetei i-au criticat intens apariția. Mulți au considerat înfricoșătoare rochia pe care diva a purtat-o. Totuși, Jenner a părut extrem de încântată de rochia sa. Săptămâna Modei la Paris 2023 continuă, iar Jenner abia așteaptă să-și surprindă din nou fanii din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner a purtat pe umeri un cap de leu

Kylie Jenner a îmbrățișat complet conceptul pe care casa de modă Schiaparelli l-a prezentat la Săptămâna Modei. Diva a defilat plină de încredere cu un cap de leu pe umeri. Întreaga prezentare de modă a adus în atenția publicului ținute complet atipice.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kylie Jenner într-o rochie neagră cu un cap de leu pe umeri la Săptămâna Modei de la Paris 2023
Kylie Jenner a îmbrățișat complet conceptul pe care casa de modă Schiaparelli / Profimedia Images

Jenner nu a fost singura divă care a defilat cu un cap de animal pe umeri. Naomi Campbell a fost văzută purtând capul unui lup negru. Jenner a fost cea care a făcut debutul spectacolului cu ținuta sa. Diva a purtat o rochie neagră la care a accesorizat o poșetă și o pereche de cercei din aur.

Reclamă

Capul de leu a fost făcut cu multă atenție de către creatorii de modă. Întreaga ținută a fost mai apoi ”asamblată” pe trupul divei.

Aceasta a fost cea de-a doua apariție surprinzătoare a vedetei la Săptămâna Modei. În urmă cu puțin timp ea a apărut într-o rochie desprinsă din basmele cu Cenușăreasa.

Diva nu a făcut foarte multe declarații privind ținutele alese. Însă Jener le-a făcut fanilor o surpriză și a postat pe rețele sociale primele imagini cu fiul său. Diva a ales să-l țină ascuns pentru mai bine de un an.

Reclamă

Ce poveste spune rochia purtată de Kylie Jenner

Kylie Jenner a purtat o roche deosebită și a defilat cu un cap de eu pe umeri. Trofeul uimitor a atârnat pe umerii divei. Jenner a defilat pentru o casă de modă celebră. Colecția de primăvară-vară are o poveste cu totul aparte.

Conform publicației CNN, colecția a fost inspirată din ”Infernul” scris de Dante Alighieri. Creatorii de modă și-au dorit să ilustreze cele nouă cercuri din iad pe care Dante și le-a închipuit în cartea sa.

Acest lucru a reprezentat o metaforă a debutului creativ al artiștilor noi care lucrează pentru casa de modă și sunt coordonați de directorul creativ Daniel Roseberry. Roseberry și-a dorit să aleagă cele patru animale care sunt menționate la începutul poemului scris în secolul al IV-lea.

Astfel, creatorul de modă a adus în colecția sa un lup, un leopard și un leu. Modelul Shalom Harlow a fost cel care a defilat cu capul de leopard pe umeri. Deși nu s-a folosit blană naturală pentru a concepe modelele, oamenii s-au arătat a fi foarte revoltați pe rețelele sociale.

Mulți sunt de părere că show-ul de modă a promovat vânătoarea și colecționarea animalelor sălbatice. Ideea de a defila cu un trofeu pe umeri a fost intens criticată în mediul online.

Roseberry este decis să-și ducă mai departe prezentarea de modă și colecțiile viitoare. Acesta spune că se va inspira din celelalte două părți ale cărții lui Alighierii: Purgatoriul și Paradisul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×