Reclamă

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit. Cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă separat

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit. Cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă separat. Nu este prima dată când pornesc pe drumuri diferite, dar surse apropiate lor spun că au rămas în relații bune.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 7:03

Unul dintre cele mai faimoase cupluri din lume ține prima pagină a tabloidelor cu despărțirea. Recent a apărut vestea că Kylie Jenner și Travis Scott nu mai sunt împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit

Și-au luat vacanțe separate de Crăciun. Vedeta de reality s-a îndreptat spre Aspen, Colorado cu cel mai mare dintre cei doi copii ai cuplului, dar fără rapper.

„Kylie și Travis s-au separat din nou. Ar fi trebuit să petreacă vacanțele împreună, dar ea a mers în Aspen pentru a fi cu familia și prietenii ei”, a declarat un insider pentru US Weekly. „Acest lucru s-a mai întâmplat de câteva ori înainte, dar rămân mereu prieteni și părinți grozavi”.

Despre cei doi s-a vorbit prima dată în public în 2017, iar Jenner a născut primul lor copil, pe Stormi, în februarie 2018.

18 luni mai târziu, s-a scris că își dau timp unul celuilalt. Atunci, mai multe surse au spus că nu se așteptau să fie permanent.

Reclamă

„Ei au nevoie de ceva timp, dar nu s-a terminat”, a spus o persoană din interiorul pentru People, la acea vreme. „Au încă unele probleme de încredere, dar problemele lor au provenit mai mult din stresul stilului lor de viață”.

„Kylie și Travis au trecut prin diferite momente de-a lungul relației lor”, a declarat o altă sursă pentru US Weekly. „Ea încă îl iubește pe Travis și aceasta nu este considerată o despărțire completă pentru niciunul dintre ei”.

Travis Scott, fotografiat în timp ce-și sărută fiica pe obraz, la premiera Travis Scott Look Mom I Can Fly
Kylie Jenner a confirmat că este însărcinată. Vedeta așteaptă al doilea copul cu Travis Scott / Getty Images
Reclamă

Perioada de carantină au petrecut-o împreună în 2020. În septembrie 2021, cei doi au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil, Wolf Webster, care s-a născut cinci luni mai târziu.

Înainte de a merge pe drumuri separate, Jenner l-a susținut pe rapper, în vârstă de 31 de ani, în timpul spectacolului său din decembrie 2022 la Miami, alături de 50 Cent pentru întâlnirea lui Wayne și Cynthia Boich. La acea vreme, starul Kardashians și Scott și-au oferit atingeri tandre înainte ca rapper-ul să urce pe scenă.

S-a scris că Travis are relații și cu alte femei

În octombrie 2022, după ce modelul de Instagram Rojean Kar a părut să sugereze o relație romantică cu Scott, rapperul a negat acuzațiile din povestea sa pe Instagram.

„Se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate”, a scris el. „O persoană neinvitată a furișat fotografii pe ceea ce trebuia să fie un platou închis în timp ce regizam un videoclip. Spun asta pentru ultima oară. Nu cunosc această persoană. Nu am fost niciodată cu această persoană. Așa că vă rugăm să încetați cu jocurile cibernetice continue și cu povestirile fictive”.

După aceea, Kar a contestat afirmația lui Scott că nu o cunoaște.

„Bine, deci ceea ce nu vom face este să nu ne mințim. Am fost bună. Dar să spui că nu mă cunoști și că nu ai fost niciodată cu mine, când cu siguranță ai fost cu mine, când toată lumea te-a văzut cu mine, când am poze și videoclipuri cu tine, hai. Hai, domnule, a adăugat ea. Chiar și în această Zi a Îndrăgostiților, te-am văzut, dar am fugit pe ușă. Ai pus pe fiecare fată pe care o cunosc să mă îmi spună că mă vrei înapoi. Ne prefacem că nici asta nu s-a întâmplat? O înșeli în fiecare noapte. Întregul oraș vede asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×