Reclamă

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit. Cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă separat

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit. Cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă separat. Nu este prima dată când pornesc pe drumuri diferite, dar surse apropiate lor spun că au rămas în relații bune.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 7:03

Unul dintre cele mai faimoase cupluri din lume ține prima pagină a tabloidelor cu despărțirea. Recent a apărut vestea că Kylie Jenner și Travis Scott nu mai sunt împreună.

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit

Și-au luat vacanțe separate de Crăciun. Vedeta de reality s-a îndreptat spre Aspen, Colorado cu cel mai mare dintre cei doi copii ai cuplului, dar fără rapper.

„Kylie și Travis s-au separat din nou. Ar fi trebuit să petreacă vacanțele împreună, dar ea a mers în Aspen pentru a fi cu familia și prietenii ei”, a declarat un insider pentru US Weekly. „Acest lucru s-a mai întâmplat de câteva ori înainte, dar rămân mereu prieteni și părinți grozavi”.

Despre cei doi s-a vorbit prima dată în public în 2017, iar Jenner a născut primul lor copil, pe Stormi, în februarie 2018.

18 luni mai târziu, s-a scris că își dau timp unul celuilalt. Atunci, mai multe surse au spus că nu se așteptau să fie permanent.

Reclamă

„Ei au nevoie de ceva timp, dar nu s-a terminat”, a spus o persoană din interiorul pentru People, la acea vreme. „Au încă unele probleme de încredere, dar problemele lor au provenit mai mult din stresul stilului lor de viață”.

„Kylie și Travis au trecut prin diferite momente de-a lungul relației lor”, a declarat o altă sursă pentru US Weekly. „Ea încă îl iubește pe Travis și aceasta nu este considerată o despărțire completă pentru niciunul dintre ei”.

Travis Scott, fotografiat în timp ce-și sărută fiica pe obraz, la premiera Travis Scott Look Mom I Can Fly
Kylie Jenner a confirmat că este însărcinată. Vedeta așteaptă al doilea copul cu Travis Scott / Getty Images
Reclamă

Perioada de carantină au petrecut-o împreună în 2020. În septembrie 2021, cei doi au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil, Wolf Webster, care s-a născut cinci luni mai târziu.

Înainte de a merge pe drumuri separate, Jenner l-a susținut pe rapper, în vârstă de 31 de ani, în timpul spectacolului său din decembrie 2022 la Miami, alături de 50 Cent pentru întâlnirea lui Wayne și Cynthia Boich. La acea vreme, starul Kardashians și Scott și-au oferit atingeri tandre înainte ca rapper-ul să urce pe scenă.

S-a scris că Travis are relații și cu alte femei

În octombrie 2022, după ce modelul de Instagram Rojean Kar a părut să sugereze o relație romantică cu Scott, rapperul a negat acuzațiile din povestea sa pe Instagram.

„Se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate”, a scris el. „O persoană neinvitată a furișat fotografii pe ceea ce trebuia să fie un platou închis în timp ce regizam un videoclip. Spun asta pentru ultima oară. Nu cunosc această persoană. Nu am fost niciodată cu această persoană. Așa că vă rugăm să încetați cu jocurile cibernetice continue și cu povestirile fictive”.

După aceea, Kar a contestat afirmația lui Scott că nu o cunoaște.

„Bine, deci ceea ce nu vom face este să nu ne mințim. Am fost bună. Dar să spui că nu mă cunoști și că nu ai fost niciodată cu mine, când cu siguranță ai fost cu mine, când toată lumea te-a văzut cu mine, când am poze și videoclipuri cu tine, hai. Hai, domnule, a adăugat ea. Chiar și în această Zi a Îndrăgostiților, te-am văzut, dar am fugit pe ușă. Ai pus pe fiecare fată pe care o cunosc să mă îmi spună că mă vrei înapoi. Ne prefacem că nici asta nu s-a întâmplat? O înșeli în fiecare noapte. Întregul oraș vede asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×