Reclamă

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit. Cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă separat

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit. Cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă separat. Nu este prima dată când pornesc pe drumuri diferite, dar surse apropiate lor spun că au rămas în relații bune.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 7:03

Unul dintre cele mai faimoase cupluri din lume ține prima pagină a tabloidelor cu despărțirea. Recent a apărut vestea că Kylie Jenner și Travis Scott nu mai sunt împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit

Și-au luat vacanțe separate de Crăciun. Vedeta de reality s-a îndreptat spre Aspen, Colorado cu cel mai mare dintre cei doi copii ai cuplului, dar fără rapper.

„Kylie și Travis s-au separat din nou. Ar fi trebuit să petreacă vacanțele împreună, dar ea a mers în Aspen pentru a fi cu familia și prietenii ei”, a declarat un insider pentru US Weekly. „Acest lucru s-a mai întâmplat de câteva ori înainte, dar rămân mereu prieteni și părinți grozavi”.

Despre cei doi s-a vorbit prima dată în public în 2017, iar Jenner a născut primul lor copil, pe Stormi, în februarie 2018.

18 luni mai târziu, s-a scris că își dau timp unul celuilalt. Atunci, mai multe surse au spus că nu se așteptau să fie permanent.

Reclamă

„Ei au nevoie de ceva timp, dar nu s-a terminat”, a spus o persoană din interiorul pentru People, la acea vreme. „Au încă unele probleme de încredere, dar problemele lor au provenit mai mult din stresul stilului lor de viață”.

„Kylie și Travis au trecut prin diferite momente de-a lungul relației lor”, a declarat o altă sursă pentru US Weekly. „Ea încă îl iubește pe Travis și aceasta nu este considerată o despărțire completă pentru niciunul dintre ei”.

Travis Scott, fotografiat în timp ce-și sărută fiica pe obraz, la premiera Travis Scott Look Mom I Can Fly
Kylie Jenner a confirmat că este însărcinată. Vedeta așteaptă al doilea copul cu Travis Scott / Getty Images
Reclamă

Perioada de carantină au petrecut-o împreună în 2020. În septembrie 2021, cei doi au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil, Wolf Webster, care s-a născut cinci luni mai târziu.

Înainte de a merge pe drumuri separate, Jenner l-a susținut pe rapper, în vârstă de 31 de ani, în timpul spectacolului său din decembrie 2022 la Miami, alături de 50 Cent pentru întâlnirea lui Wayne și Cynthia Boich. La acea vreme, starul Kardashians și Scott și-au oferit atingeri tandre înainte ca rapper-ul să urce pe scenă.

S-a scris că Travis are relații și cu alte femei

În octombrie 2022, după ce modelul de Instagram Rojean Kar a părut să sugereze o relație romantică cu Scott, rapperul a negat acuzațiile din povestea sa pe Instagram.

„Se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate”, a scris el. „O persoană neinvitată a furișat fotografii pe ceea ce trebuia să fie un platou închis în timp ce regizam un videoclip. Spun asta pentru ultima oară. Nu cunosc această persoană. Nu am fost niciodată cu această persoană. Așa că vă rugăm să încetați cu jocurile cibernetice continue și cu povestirile fictive”.

După aceea, Kar a contestat afirmația lui Scott că nu o cunoaște.

„Bine, deci ceea ce nu vom face este să nu ne mințim. Am fost bună. Dar să spui că nu mă cunoști și că nu ai fost niciodată cu mine, când cu siguranță ai fost cu mine, când toată lumea te-a văzut cu mine, când am poze și videoclipuri cu tine, hai. Hai, domnule, a adăugat ea. Chiar și în această Zi a Îndrăgostiților, te-am văzut, dar am fugit pe ușă. Ai pus pe fiecare fată pe care o cunosc să mă îmi spună că mă vrei înapoi. Ne prefacem că nici asta nu s-a întâmplat? O înșeli în fiecare noapte. Întregul oraș vede asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×