Reclamă

Câți copii are Kim Kardashian. Detalii mai puțin cunoscute despre micuții celebrei vedete

Pentru că ea este una dintre cele mai controversate vedete, mulți s-au întrebat câți copii are Kim Kardashian. Află mai multe despre micuții cu vârste între trei și nouă ani și vezi cum petrec aceștia timp alături de mama lor. Din căsătoria cu Kanye West, vedeta are patru copii cu personalități diferite. Este vorba despre North, Saint, Chicago și Psalm. Kim și Kanye au început să se întâlnească pentru prima dată în anul 2011, după mai mulți ani de prietenie.

Publicat: 31 decembrie 2022, 7:06

Cei doi au devenit un cuplu puternic în fața celor pe care îi privesc, dar relația lor a luat o cale diferită în utima perioadă. Deși s-au confruntat cu greutăți în ceea ce privește creșterea copiilor, aceștia au acordat mereu atenție desăvârșită educației celor mici. Atât Kim, cât și Kanye, chiar și după divorț, au anunțat că vor să le ofere acestora tot ce e mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți copii are Kim Kardashian

Deși Kim Kardashian și Kanye West nu mai sunt împreună, este evident că amândoi petrec mult timp alături de copiii lor. Pentru Kim și Kanye, copiii reprezintă principala lor preocupare. Le oferă orice au nevoie și îi susțin în ceea ce își propun. Kanye este foarte mândru de North, Saint, Chicago și Psalm, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Atât Kim cât și Kanye postează pe conturile lor de pe rețelele sociale fotografii alături de cei patru copii ai lor, scrie Pop Sugar.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Deși ochii lumii sunt ațintiți asupra educației celor mici, West și Kardashian nu fac rabat în ceea ce privește preocuparea pentru copiii lor. Divorțul lui Kardashian și al lui West a fost finalizat pe 29 noiembrie 2022, părinții fiind de acord cu custodia comună fizică și juridică a celor patru copii ai lor. Cu toate acestea, deși custodia este comună, Kim pare să fie persoana care petrece mai mult timp alături de cei mici, scrie People.

Reclamă

North West are 9 ani

North West este primul copil al cuplului Kardashian West. Potrivit lui Kris Jenner, numele lui North este aparte și are o semnificație foarte importantă pentru cei doi părinți. „North înseamnă cea mai mare putere. Iar Kim mi-a mai spus și că North reprezintă ideea celui mai înalt punct al cuplului împreună”, a explicat Kris Jenner.

Reclamă

North are o personalitate debordantă, iar acest lucru se vede mai ales prin intermediul postărilor realizate de mama ei. De asemenea, relația dintre Kim și North este foarte apreciată de fanii lor. Există, într-adevăr și mai multe critici care i-au fost adresate lui Kim din cauza faptului că și-a încurajat de mai multe ori fiica să se machieze. În ceea ce privește relația cu familia ei, North nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. De asemenea, fetița de 9 ani calcă pe urmele lui West în ceea ce privește design-ul vestimentar.

Saint West are 7 ani

Cel de-al doilea copil al cuplului s-a născut în Los Angeles. Numele celui mic are o semnificație spirituală, lucru pe care și l-a dorit West foarte mult. Artistul s-a răzgândit de mai multe ori în privința acestui nume.

Kim l-a numit pe Saint cel mai bun prieten al ei cu ocazia aniversării de șase ani a băiețelului. Saint este un fan al baschetului și a participat la un meci al Golden State Warriors din NBA cu West.

Chicago West are 4 ani

Chicago este al treilea copil al cuplului. Micuțul a fost adus pe lume prin intermediul unei mame surogat. Decizia de a avea o mamă surogat a venit în urma mai multor riscuri pe care Kim le putea avea în timpul sarcinii. Numele are o semnificație atât pentru Kim cât și pentru Kanye. Chicago este orașul natal al lui Kanye West. În cadrul uneia dintre aniversări, Kim Kardashian a numit-o pe Chicago „prințesa supremă”.

Fetița în vârstă de 4 ani a început deja să simtă cum merg lucrurile în modă. Are un simț aparte și se asortează cu ținutele mamei și surorii sale mai mari.

Psalm West are 3 ani

Psalm este cel mai mic copil al cuplului. Psalm West s-a născut, de asemenea, prin intermediul unei mame surogat. Potrivit lui Kim, Psalm îi ajută foarte mult pe ceilalți să se simtă ca o familie împlinită.

„El i-a ajutat pe toți să se adune. Așa că acum toată lumea se înțelege”, a declarat Kim pentru publicația PEOPLE. „Toată lumea se iubește. Toată lumea este de ajutor. Și toată lumea îl iubește. Ca și cum ar fi obsedați de el”, a continuat aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×