Reclamă

Kim Kardashian s-a pozat în lenjerie intimă. Imaginile pe care le-a publicat pe rețelele sociale sunt virale

Kim Kardashian s-a pozat în lenjerie intimă. Dacă în ultimul timp a lăsat de înțeles că se dedică mai mult familiei și carierei, vedeta de reality i-a uimit recent pe toți cei care o urmăresc cu noi imagini din intimitate.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 8:41

Kim a fost mai reținută în a publica imagini explicite în mediul online după ce a divorțat de Kanye. Cele mai recente evenimente din viața ei au făcut-o să se concentreze mai mult pe viața personală. Se pare însă că atunci când vine vorba despre promovarea brand-urilor personale, vedeta nu mai ține cont de nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian s-a pozat în lenjerie intimă

Kim a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care își expune formele trupului. Acesta a purtat cele mai sexy ținute. Așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului, Kim și-a scos foarte bine în evidență bustul, talia și posteriorul. Elementele pentru care de altfel a devenit celebră.

Fosta soție a lui Kanye a slăbit foarte mult în ultimul timp. După ce a îmbrăcat rochia lui Marylin Monroe la Met Gala 2022, Kim a reușit să scape de câteva kilograme.

Ulterior, ea le-a dezvăluit fanilor că este în stare de orice pentru a avea silueta dorită.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kim Kardshian s-a pozat în oglindă, etalându-și formele
Kim a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care își expune formele trupului / Profimedia Images

Kim s-a lăsat filmată și fotografiată în timp ce făcea un tratament cu laser pentru a-și micșora talia. Chiar dacă a spus că procedura este una foarte dureroasă, ea a recunoscut că e în stare de orice pentru a obține formele dorite. În imagini se poate vedea cum zona pe care se lucra era vizibil roșie. Chiar Kim a spus că procedura este una dureroasă, dar a menționat că aceasta a devenit preferata ei. Se pare că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor sale.

Kim trece printr-o perioadă a schimbărilor. A promovat examenul de barou, a divorțat, s-a iubit cu Pete Davidson, dar a renunțat rapid când și-a dat seama că lucrurile nu funcționează între ei. Pe de altă parte, diva are un corp de invidiat în ultimul an și sunt mulți cei care o complimentează pentru felul în care arată.

Reclamă

Kanye West e acuzat că a arătat fotografii explicite cu Kim

Recent au apărut informații că rapper-ul Kanye West a arătat fotografii explicite cu Kim propriilor angajați. Oamenii care au apărut acum în presă îl acuză pe artist de tactici de intimidare la locul de muncă.

Reclamă

„Soția mea tocmai mi-a trimis asta”, i-ar fi spus rapper-ul unui bărbat în timp ce arăta pe telefon o fotografie explicită a lui Kardashian. Un fost angajat a făcut aceste dezvăluiri pentru Rolling Stone. Bărbatul susține că totul s-a întâmplat în timpul unui interviu de angajare.

Un alt fost angajat și-a amintit de West, 43 de ani, arătând un videoclip explicit cu Kardashian echipei de creație de la Yeezy. Ei au susținut că rapper-ul „nu se teme să arate imagini explicite sau să vorbească despre situații care ar trebui păstrate private”.

Kanye West se află acum în momente destul de dificile. Mai multe brand-uri mari au renunțat la contractele de imagine pe care le aveau cu el din cauza comportamentului său. West a vorbit în trecut despre „dependența sa de relațiile intime”. Rapper-ul a susține de mai multe ori că acestea sunt cele care i-au „distrus” familia.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×