Reclamă

Kim Kardashian a îmbrăcat o pereche de jeanși și un top negru. Cum arată trupul vedei după slăbire

Kim Kardashian a îmbrăcat o pereche de jeanși și un top negru. Vedeta a fost fotografiată în plină stradă, într-o ținută lejeră, dar care i-a scos noile forme în evidență. Diva a slăbit mult în ultimul timp și acum profită de orice ocazie ca să intre în atenția fotografilor.

Publicat: 21 noiembrie 2022, 7:29

De obicei, atunci când iese în public, Kim are apariții impecabile, foarte bine alese. Cu toate acestea, recent, fiica lui Kris Jenner, a fost pozată mai puțin aranjată. Kim a apărut la unul dintre magazinele Balenciaga. Vedeta nu mai purta machiajul perfect pe care îl are la eveniment și nici părul nu era coafat la linie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a îmbrăcat o pereche de jeanși și un top negru

Se pare că vedeta a plecat dezamăgită de la locul în care dorea să facă cumpărături. Diva a încercat să intre în showroom, dar acesta era închis, așa că a fost nevoită să facă cale întoarsă.

Kim a fost foarte des în centrul atenției în ultimul timp. A fost prezentă la toate evenimentele de fashion și ținutele ei au fost de departe destul de admirate. Cu toate acestea, se pare că diva nu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kim Kardashian, într-un top negru și blugi
De obicei, atunci când iese în public, Kim are apariții impecabile, foarte bine alese / Profimedia Images
Reclamă

În carieră, lucrurile merg foarte bine pentru Kim. Recent, vedeta de de 42 de ani a fost onorată la premiile anuale de modă pentru linia sa de îmbrăcăminte modelatoare. Vedeta s-a folosit de premiul pe care l-a câștigat.

Aceasta a susținut un discurs și a încercat să atragă atenția tuturor designerilor din întreaga lume să fie incluzivi cu toate formele și tipurile de siluete. Cea care a susținut-o cel mai mult pe Kim cu linia ei de haine a fost Khloe. Sora sa i-a fost alături și la decernarea premiilor.

În urma eforturilor pe care le-a depus, Kim a ajuns să fie recompensată cu un premiu important la Gala Council of Fashion Designers of America. 

Reclamă

Cum a fost viața amoroasă a divei în ultimul timp

Kim s-a despărțit de comediantul Pete Davidson, iar acum spune că nu mai caută deloc relații care să-i aducă beneficii doar de moment. Kardashian a spus recent că s-ar putea imagina să se întâlnească cu un „om de știință, neuroștiință, un biochimist, medic sau avocat”. Recent, despre Pete Davidson s-a spus că formează un cuplu cu Emily Ratajkowski. Se pare că surse ale presei tabloide au spus că comediantul e îndrăgostit de inteligența fotomodelului.

Se pare însă că viața amoroasă nu se mai află pe lista ei de priorități. Vedeta a declarat la „Live with Kelly and Ryan” că nu se mai simte pregătită pentru o nouă relație.

„Nu caut nimic”, a repetat ea. „Cred că chiar trebuie să fiu singură și să mă concentrez să termin școala și pe copiii mei”. Kardashian a promovat examenul de avocatura în decembrie 2021, după trei încercări eșuate și este pe cale să devină avocat.

Kim Kardashian a obținut anul acesta și divorțul de rapper-ul Kanye West. Ei au avut o relație de 7 ani și au împreună patru copii. După separare, Kim și Kanye și-au limitat comunicarea lor la educația copiilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×