Reclamă

Kim Kardashian a îmbrăcat o pereche de jeanși și un top negru. Cum arată trupul vedei după slăbire

Kim Kardashian a îmbrăcat o pereche de jeanși și un top negru. Vedeta a fost fotografiată în plină stradă, într-o ținută lejeră, dar care i-a scos noile forme în evidență. Diva a slăbit mult în ultimul timp și acum profită de orice ocazie ca să intre în atenția fotografilor.

Publicat: 21 noiembrie 2022, 7:29

De obicei, atunci când iese în public, Kim are apariții impecabile, foarte bine alese. Cu toate acestea, recent, fiica lui Kris Jenner, a fost pozată mai puțin aranjată. Kim a apărut la unul dintre magazinele Balenciaga. Vedeta nu mai purta machiajul perfect pe care îl are la eveniment și nici părul nu era coafat la linie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a îmbrăcat o pereche de jeanși și un top negru

Se pare că vedeta a plecat dezamăgită de la locul în care dorea să facă cumpărături. Diva a încercat să intre în showroom, dar acesta era închis, așa că a fost nevoită să facă cale întoarsă.

Kim a fost foarte des în centrul atenției în ultimul timp. A fost prezentă la toate evenimentele de fashion și ținutele ei au fost de departe destul de admirate. Cu toate acestea, se pare că diva nu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kim Kardashian, într-un top negru și blugi
De obicei, atunci când iese în public, Kim are apariții impecabile, foarte bine alese / Profimedia Images
Reclamă

În carieră, lucrurile merg foarte bine pentru Kim. Recent, vedeta de de 42 de ani a fost onorată la premiile anuale de modă pentru linia sa de îmbrăcăminte modelatoare. Vedeta s-a folosit de premiul pe care l-a câștigat.

Aceasta a susținut un discurs și a încercat să atragă atenția tuturor designerilor din întreaga lume să fie incluzivi cu toate formele și tipurile de siluete. Cea care a susținut-o cel mai mult pe Kim cu linia ei de haine a fost Khloe. Sora sa i-a fost alături și la decernarea premiilor.

În urma eforturilor pe care le-a depus, Kim a ajuns să fie recompensată cu un premiu important la Gala Council of Fashion Designers of America. 

Reclamă

Cum a fost viața amoroasă a divei în ultimul timp

Kim s-a despărțit de comediantul Pete Davidson, iar acum spune că nu mai caută deloc relații care să-i aducă beneficii doar de moment. Kardashian a spus recent că s-ar putea imagina să se întâlnească cu un „om de știință, neuroștiință, un biochimist, medic sau avocat”. Recent, despre Pete Davidson s-a spus că formează un cuplu cu Emily Ratajkowski. Se pare că surse ale presei tabloide au spus că comediantul e îndrăgostit de inteligența fotomodelului.

Se pare însă că viața amoroasă nu se mai află pe lista ei de priorități. Vedeta a declarat la „Live with Kelly and Ryan” că nu se mai simte pregătită pentru o nouă relație.

„Nu caut nimic”, a repetat ea. „Cred că chiar trebuie să fiu singură și să mă concentrez să termin școala și pe copiii mei”. Kardashian a promovat examenul de avocatura în decembrie 2021, după trei încercări eșuate și este pe cale să devină avocat.

Kim Kardashian a obținut anul acesta și divorțul de rapper-ul Kanye West. Ei au avut o relație de 7 ani și au împreună patru copii. După separare, Kim și Kanye și-au limitat comunicarea lor la educația copiilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×