Reclamă

Kanye West are o nouă cucerire. Cine e Casi Davis și cu ce se ocupă

Kanye West are o nouă cucerire. Rapper-ul cunoscut și sub numele de Ye a fost fotografiat alături de Casi Davis, o blondă focoasă, despre care se spune că în trecut a avut o relație cu Cristiano Ronaldo.

Publicat: 22 noiembrie 2022, 8:50

După ce s-a despărțit de Kim Kardashian, Kanye a fost surprins în compania mai multor femei misterioase. Un lucru au în comun toate acestea: sunt frumoase și cu forme, tipar pe care Kanye se pare că l-a căutat toată viața la partenerele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West are o nouă cucerire

Și pentru că Casi Davis nu este o persoană publică, mulți s-au întrebat cine e și cu ce se ocupă noua femeia din viața lui Kanye. Blondina misterioasă e destul de renumită pe Instagram. Cassandre își încântă urmăritorii cu imagini în ținute sumare, dar și cu antrenamente de fitness.

Dincolo de frumusețea ei uimitoare, noua doamnă din viața lui Kanye deține un master în afaceri de la Universitatea din Florida și aparent lucrează în marketing.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Aceasta a a mai fost în trecut în atenția presei după ce a fost fotografiată în brațele lui Cristiano Ronaldo. Cei doi s-au distrat și s-au alinat unul pe altul la o piscină. Imaginile cu cei doi din 2016 nu au trecut însă neobservate și la vremea respectivă s-a scris mult despre o posibilă relație între cei doi.

Casi Davis are și un brand de lenjerie intimă. Pentru că a fost expusă încă de mică pe rețelele sociale, aceasta a ales să se promoveze așa. Acum are o mulțime de fani. Blondina are 35 de ani și aproximativ 57 de kilograme.

Datorită milioanelor de fani de pe Instagram, Casi a devenit extrem de cunoscută. Ea a fost imaginea mai multor brand-uri de lenjerie, make-up, articole sportive și costume de baie.

Reclamă

Pe lângă contul de Instagram, Casi mai are și un canal de Youtube. Acolo urcă o mulțime de clipuri cu exerciții de fitness, dietă, provocări și recomandări de călătorii. În anul 2021 venitul lui Casi era estimat la 700 000 de dolari, bani obținuți din promovări și modelling.

Kanye West dezbate subiecte controversate pe rețelele sociale

Kanye West a fost în centrul unor contrverse în ultimul timp. Rapper-ul a pierdut ma multe contracte cu brand-uri renumite după ce a spus mai multe replici antisemite.

Pe Instagram, rapper-ul Ye a postat capturi de ecran dintr-o conversație cu rapperul Diddy. Acesta din urmă a criticat tricoul „White Lives Matter”, purtat de Kanye în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Fostul soț al lui Kim a spus mai apoi pe Twitter că va ataca evreii. Postarea a fost uletrior ștearsă pentru că încălca regulile platformei.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a Twitter, contul lui Kanye West a fost blocat din cauza mai multor încălcări ale rețelei sociale. O purtătoare de cuvânt a Meta, compania-mamă a Instagram, a declarat că grupul a şters conţinut din contul lui Ye pentru încălcarea regulilor sale.

Din cauza acestor afirmații, Kanye a fost mai apoi interzis pe Twiter și Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×