Reclamă

Chaney Jones a fost pozată pe o plajă din Miami. Fosta iubită a lui Kanye West se distrează alături de prietenii săi

Chaney Jones a fost pozată pe o plajă din Miami. Fosta iubită a artistului Kanye West pare că a trecut complet peste despărțirea de acesta. Diva s-a distrat alături de un grup de prieteni și a încercat să nu țină seama de prezența fotografilor.

Publicat: 26 octombrie 2022, 7:00

Chaney a fost una din multele cuceriri ale lui Kanye West. De când acesta a divorțat de Kim Kardashian, fotografii l-au surprins în compania mai multor domnișoare. Kanye a încercat să o înlocuiască pe fosta soție cu femei care îi semănau. Fanii au fost surprinși de asemănarea izbitoare dintre Chaney și Kim, însă pare că lucrurile nu au durat mult între ea și celebrul artist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chaney Jones a fost pozată pe o plajă din Miami

Chaney Jones a trecut printr-o transformare de look. De când s-a despărțit de Kanye West aceasta pare că încearcă să-și găsească fericirea alături de cele mai bune prietene. Vedeta internațională a fost surprinsă la plajă. Aceasta a renunțat la părul său lung.

Vezi mai multe imagini cu Chaney în Galeria Foto!

Chaney Jones în timp ce se acoperă cu un prosop alb și discută cu una din prietenele sale de la plajă
Chaney Jones a fost surprinsă alături de prietenii săi / Profimedia Images

Aspectul ei nu mai este asemănător cu cel al fostei soții a lui West. Paparazzi au surprins-o într-un costum negru, semnat de casa de modă Balenciaga. West este un mare admirator al acestei case de modă, iar cele mai multe dintre iubitele sale au ajuns să poarte creații de la celebrul brand.

Reclamă

Chaney a negat multă vreme zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de Kanye West. De altfel, în ciuda faptului că și-a schimbat coafura, ea continuă să imite stilul vestimentar al lui Kim Kardashian.

După relația cu West, Jones a devenit tot mai populară în mediul online și nu numai.

În ciuda faptului că artistul are o nouă cucerire, Chaney continuă să se bucure de popularitatea pe care a obținut-o în ultimele luni. Vedeta se bucură de celebritatea sa și nu pare dispusă să renunțe la acest lucru prea curând.

Reclamă

Kanye West are o nouă iubită

Kanye West nu a stat foarte mult pe gânduri, iar după despărțirea de Chaney Jones, acesta pare că are o nouă cucerire. Fostul soț al lui Kim Kardashian a fost surprins recent în compania unei domnișoare model. Se pare că artistul de întâlnește c tânăra Juliana Nalau.

Modelul de doar 24 de ani a fost surprins în timp ce părăsea un restaurant de lux din Los Angeles. În spatele său s-a aflat tot timpul Kanye West. Cei doi s-au sărutat pasional în parcarea restaurantului, iar ulterior au plecat împreună spre casa artistului. Conform publicației PageSix, Juliana a încercat să intre în industria modelingului încă de la vârsta de 19 ani.

Admiratorii lui West se așteaptă să o vadă pe divă tot mai des alături de nua sa cucerire. Se pare că cei doi s-ar fi cunoscut chiar la Paris, la un eveniment la care au participat amândoi. West nu a comentat public noua sa relație.

Totuși, tânăra de 24 de ani s-a postat pe rețelele sociale purtând una din perechile preferate de ochelari de soare ale cântărețului. Se pare că relația lor decurge foarte bine, în ciuda faptului că preferă să rămână discreți față de publicul larg.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×