Reclamă

Kanye West o acuză pe Kim Kardashian că nu îl lasă să-și vadă copiii. Artistul spune că „schimbă programul” în ultimul minut

Kanye West o acuză pe Kim Kardashian că nu îl lasă să-și vadă copiii. Artistul spune că fosta sa soție schimbă intenționat programul în ultimul minut. Acest lucru nu îi permite să aibă grijă de micuții săi așa cum își dorește.

Publicat: 15 martie 2022, 11:24

"Copiii mei nu au avut voie să meargă la slujba de duminică. Au fost mai multe dăți în care programul s-a schimbat în ultimul moment. M-a înstrăinat ca părinte, ceea ce este ilegal", a scris rapper-ul în vârstă de 44 de ani pe contul său de Instagram, scrie PageSix.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West o acuză pe Kim Kardashian că nu îl lasă să-și vadă copiii

Postarea sa a fost însoțită de o captură care arată cum se duce bătălia lui pentru custodia copiilor cu fosta sa soție, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani: „Familia mea s-a destrămat. Numele meu a fost tras în jos și aruncat”.

Icon-ul hip-hop, care are patru copii cu Kim Kardashian, s-a luat mai apoi de actualul iubit al divei, Pete Davidson.

„Iubitul a încercat să se joace cu mine încă de la scenetele SNL. Am fost numit un urmăritor de către niște oameni aleatoriu. Există mai multe încercări de a mă aprinde”, a continuat West, recunoscând un schimb de mesaje cu Davidson, 28 de ani, care au fost făcute publice recent.

Reclamă

West a afirmat apoi că lui Kardashian i se pare „amuzant” să „încerce să-l conducă pe margine” etalându-și dragostea cu Davidson.

Ce spune Kim Kardshian despre postările lui Kanye

„Dar nu i-am lăsat”, a scris câștigătorul Grammy. „Nu puteți judeca starea mea în funcție de timpul în care las o postare pe Instagram. Sau pentru că folosesc platforma mea pentru a mă asigura că rămân consecvent în viața copiilor mei”.

Reclamă

Kim Kardshian a scris și ea ulterior tot pe Instagram că îl roagă pe Kanye West să nu mai spună că nu îl lasă să-și vadă copiii: „Te rog să încetezi cu această narațiune. Ai fost aici în această dimineață să duci copiii la școală”, a comentat fondatorul Skims la o postare de la Kanye West care prezintă o fotografie a rucsacului lui North, decorat cu fețele fostului cuplu și ale unui extraterestru.

„Acesta era pe rucsacul fiicei mele când mi sa permis să o văd săptămâna trecută”, a scris West în descrierea postării sale. „De aceea mă străduiesc atât de mult pentru familia mea. Sunt pregătit să-mi protejez familia cu orice preț. Ca preot al casei mele, nu vă faceți griji, Northy, Dumnezeu este încă în viață”.

Ce crede Kanye West despre Pete Davidson și Kim Kardashian

Kanye West a fost nemulțumit în trecut și de faptul că North are voie pe TikTok. Rapper-ul crede că Kim și Pete sunt doar niște pioni într-un joc mare și roagă divinitatea să-i ierte. Acesta a publicat și materiale video cu cei doi. Spune că le-a făcut pentru că nu e normal ca Kim Kardshian să nu-l lase să-și vadă copiii.

„Am făcut acest material video pentru că ea mi-a ignorat mesajele și nu a vrut să-mi aducă copiii la biserică. Apoi și-a pus iubitul să-mi dea mesaj și să-mi spună că este în pat cu soția mea. Apoi a zis că poate el să mă ajute.”

Divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West continuă. Un judecător a declarat-o pe Kim o persoană singură. Cu toate acestea, lupta pentru custodia celor mici este departe de a se fi terminat. Kim Kardashian este cea care a intentat divorțul în luna februarie a anului 2021, după 7 ani de căsnicie.

Pe măsură ce relația lui Kardashian cu Davidson a progresat constant de la întâlnirea din toamna anului trecut, West s-a întâlnit cu mai multe femei, printre care modelul Vinetria, actrița Julia Fox și, cel mai recent, Chaney Jones.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×