Reclamă

Juliana Nalu a mers la un restaurant de lux din Santa Monica. Cum a fost surprinsă tânăra în lipsa iubitului său, Kanye West

Juliana Nalu a mers singură la un restaurant de lux din Santa Monica. Vedeta a fost pozată de paparazzi în timp ce părăsea localul. Aceasta aa ales să se distreze în lipsa partenerului său, Kanye West. De când s-a aflat că Nalu este noua parteneră a artistului, aceasta a intrat tot mai des în atenția presei internaționale.

Publicat: 17 noiembrie 2022, 12:18

Juliana Nalu se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta petrece alături de cei dragi sau singură și se bucură de toată atenția pe care o primește de la ceilalți. Diva de doar 24 de ani pare că este mai pregătită ca niciodată pentru celebritate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juliana Nalu a mers la un restaurant de lux din Santa Monica

Juliana Nalu și Kanye West trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra de 24 de ani se bucură deja de un număr mare de aprecieri din partea fanilor artistului. La început acesta a fost acuzată de faptul că încearcă să o imite pe fosta soție a artistului, Kim Kardashian.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Juliana Nalu într-un top scurt în timp ce pleacă de la un restaurant din Santa Monica
Juliana Nalu a ales să-și petreacă timpul liber în lipsa iubitului său / Profimedia Images

Totuși, multe dintre relațiile lui West după divorț au fost cu femei care semănau izbitor cu Kim. În ciuda acuzațiilor aduse, Juliana și-a văzut mereu de drum și a încercat să nu acorde atenție răutăților. De data aceasta a fost surprinsă părăsind un restaurant de lux din Santa Monica. Diva a ales să poarte un crop top și o geacă oversize. Juliana și-a lăsat la vedere abdomenul sculptat.

Reclamă

Aceasta este foarte atentă la fizicul său, meseria de model fiind cea mai apropiată de sufletul său. Diva le-a zâmbit fotografilor care au așteptat-o la ieșire din restaurant și a fost condusă la mașină de un bodyguard. Diva nu iese niciodată neînsoțită.

Atunci când West nu se află în preajmă, aceasta are mereu lângă ea un bodyguard. Chiar dacă se bucură de un număr mare de fani, Nalu trebuie să fie atentă când vine vorba de locurile în care alege să se afișeze. Paparazzi sunt tot mai prezenți și o urmăresc la fiecare pas.

Presiunea venită din exterior nu pare să o deranjeze pe Nalu. În trecut, Julia Fox, fosta iubită a lui West a declarat că s-a simțit copleșită de atenția pe care a primit-o de la presă după ce ea și Kanye și-au oficializat relația. Deși are doar 24 de ani, Juliana se descurcă foarte bine în situațiile stresante.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Juliana Nalu și Kanye West

Juliana Nalu și Kanye West au început să se întâlnească încă de la jumătatea lunii octombrie a acestui an. Cuplul a fost fotografiat împreună în timp ce părăsea un restaurant. Kanye a fost extrem de atent cu iubita sa și a ales să-i aducă acesteia la prima întâlnire trandafiri roșii.

Nalu și West s-au sărutat pasional în parcarea restaurantului, iar mai apoi au plecat în direcții separate. Cei doi s-au afișat de atunci public ori de câte ori au avut ocazia.

West este în general protector cu partenera sa și are grijă să o răsfețe de fiecare dată. Apropiații cuplului spun că cei doi s-ar fi întâlnit pentru prima dată în Franța. Aceștia s-ar fi aflat în aceeași perioadă la o prezentare de modă.

Nalu are deja o carieră în modeling și încearcă să-și creeze un nume singură. Diva se află pe podiumuri încă de la vârsta de 19 ani. Se pare că Juliana ar fi reușit să-l cucerească pe West încă din primele momente.Întâlnirea de la Paris i-a adus pe aceștia împreună, iar acum apri mai fericiți ca niciodată. Modelul se bucură de celebritate și încearcă să-i fie alături partenerului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×