Reclamă

Julia Fox a purtat o geantă bizară în valoare de de 3.300 de dolari. Cum arată accesoriul care atrage atenția oricui

Julia Fox a purtat o geantă bizară în valoare de de 3.300 de dolari. Vedeta atrage de fiecare dată atenția cu ținutele pe care le poartă, dar nici la accesorii nu face excepție. Aceasta a intrat în atenția presei după ce a avut o relație cu Kanye. Acum, atrage toate privirile cu stilul său vestimentar.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 octombrie 2022, 12:22

Vedeta, care este cunoscută pentru ținutele ei destul de sexy, a ieșit recent în Los Angeles. Ea a purtat o poșetă Thom Browne de 3.300 de dolari în formă de vulpe, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a purtat o geantă bizară

Geanta cu mâner, care este în prezent stoc epuizat, e confecționată din piele netedă neagră, modelată în creatura pădurii, cu o coadă blănoasă. Geanta este o reinventare a genților de mână „Hector” în formă de câine. Acestea au fost purtate de celebrități precum Dua Lipa, Karlie Kloss și Yara Shahidi.

Cel mai recent, Ella Emhoff a fost văzută cu o versiune plină de cristale a stilului de inspirație canin, în valoare de 16.900 de dolari.

În ceea ce o privește Fox, actrița și-a purtat accesoriul cu o rochie Tank Thong de la Seks, în valoare de 750 de dolari. Aceasta face parte dintr-o colaborare între brandul evazant Seks și Hanes.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Julia Fox, cu spatele la cameră, într-o rochie scurtă
Julia Fox a uimit în ultimul timp cu stilul ei vestimentar aparte / Getty Images

Fox, care și-a creat recent propriul look Hanes prin tăierea unui maiou pentru bărbați într-o fustă și un top, a fost un fan de multă vreme al lui Seks. Tot brand-ul menționat anterior a creat și topul viral „Titty Smasher” la începutul acestui an.

„Toată această colaborare a venit datorită Juliei, așa că cine o poate face mai bine decât muza însăși? Nimeni”, spun designerul Abel Cepeda Ljoka și partenerul Will Kowall, duo-ul din spatele lui Seks, pentru Page Six Style.

Reclamă

„Ea este cea mai bună de fiecare dată. O icoană vie.”

Vedeta, care a transformat un prosop de plajă într-o rochie la începutul acestei săptămâni, a purtat un sutien și un tanga negru sub rochie. Ea a adăugat botine negre cu talpă joasă și mănuși scurte din piele neagră.

Julia Fox are un stil vestimentar aparte

Julia Fox a uimit în ultimul timp cu stilul ei vestimentar aparte. Fosta parteneră a lui Kanye West a spus recent că în ultimul timp a decis să-și facă singură ținutele. Nu mai poartă ceea ce se găsește prin magazine.

Vedeta ține mereu legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor sociale. Julia le explică tuturor, pe înțelesul lor care sunt pașii pe care îi urmează atunci când decide să construiască o ținută. Julia nu se teme să facă alegeri atipice și să iasă din tipare cu imagina sa.

”Nu port aceste ținute pentru a le face bărbaților pe plac. Există mult mai multe lucruri în viață decât alergatul după un standard de frumusețe, un standard care e proiectat de vedete nesigure pe imaginea lor. Vedete dornice să-i mulțumească pe bărbați. Oamenii care nu-mi înțeleg alegerile sunt pur și simplu foarte leneși”.

Chiar dacă de cele mai multe ori este criticată pentru felul în care se îmbracă, Julia spune că își asumă tot ceea ce face.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×