Reclamă

Julia Fox a avut parte de un accident vestimentar. Vedeta a participat la Săptămâna Modei de la Milano

Julia Fox a avut parte de un accident vestimentar. Vedeta internațională a participat la Săptămâna Modei de la Milano. Aceasta a ales o ținută excentrică, care i-a lăsat la vedere picioare lungi și tonifiate. Fosta iubită a lui Kanye West s-a bucurat de toată atenția pe care a primit-o de la fotografi.

Publicat: 26 septembrie 2022, 6:00

Actrița în vârstă de 32 de ani a avut o nouă apariție excentrică în public. De data aceasta diva a participat la un eveniment unde și-a putut pune în valoare stilul vestimentar atipic. Diva a ales o ținută din două piese. Accesoriile au lipsit, însă machiajul său a completat foarte bine look-ul pe care a vrut să-l ilustreze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a avut parte de un accident vestimentar

Julia este cunoscută pentru aparițiile sale neobișnuite. Diva nu se sfiește să aibă un stil vestimentar unic. Aceasta muncește din greu să-și creeze o imagine în lumea modei și nu numai. Aceasta are deja o carieră ca actriță, dar vrea să se apropie mai mult de modelele internaționale.

Vezi mai multe imagini cu Julia Fox în Galeria Foto!

Julia Fox în timp ce pozează la Săptămâna Modei de la Milano 2022
Julia Fox a pozat cu încredere la Săptămâna Modei de la Milano / Profimedia Images

De data aceasta a fost invitată la Săptămâna Modei de la Milano. Un eveniment unic la care a vrut să dovedească ce a învățat în ultimii ani despre stil. Diva de 32 de ani a purtat un costum albastru din două piese. Julia a ales o jachetă din piele la care a asortat o fustă foarte scurtă.

Reclamă

În picoare a avut o pereche de cizme negre, iar în mână a ținut o pereche de mănuși pe care a ales să nu le mai poarte. Fotografii au remarcat faptul că aceasta nu renunță la sprâncenele decolorate. În plus, Fox s-a asigurat că poartă și machiajul care a făcut-o celebră.

Părul a fost lăsat pe spate, în timp ce Julia a pășit plină de încredere pe străzile din Milano. Totuși, Julia Fox a avut parte de un accident vestimentar.

Momentul a fost imediat surprins de fotografi. Aceasta și-ar fi lăsat posteriorul la vedere atunci când a încercat să coboare dintr-o dubiță neagră. În ciuda acestui incident, diva nu s-a lăsat afectată de cele întâmplate.

Reclamă

Ce spune Julia Fox despre stilul său unic

Julia Fox are un stil vestimentar unic. Aceasta a explicat de-a lungul timpului de ce alege să-și creeze cea mai mare parte a garderobei singură. În plus, aceasta postează deseori videoclipuri pe contul său de Instagram.

Vedeta de 32 de ani le explică fanilor săi pas cu pas cum să-și creeze propriile ținute. Diva a apărut recent la o ședință foto într-o fustă confecționată din poze polaroid cu ea. Julia nu se teme să facă alegeri atipice și să iasă din tipare cu imagina sa.

Aceasta este adepta unui stil nonconformist și nu se ferește să demonstreze acest lucru. De când s-a afișat cu Kanye West, diva a abordat un stil vestimentar nonconformist.

”Nu pot aceste ținute pentru a le face bărbaților pe plac. Există mult mai multe lucruri în viață decât alergatul după un standard de frumusețe, un standard care e proiectat de vedete nesigure pe imaginea lor. Vedete dornice să-i mulțumească pe bărbați. Oamenii care nu-mi înțeleg alegerile sunt pur și simplu foarte leneși”.

Julia Fox spune că își asumă în totalitate alegerile vestimentare. Diva continuă să-și creeze singură cea mai mare parte a ținutelor pe care le poartă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×