Reclamă

Julia Fox a purtat o ținută îndrăzneață. Actrița a fost fotografiată la un restaurnat din Paris

Julia Fox a purtat o ținută îndrăzneață pe străzile din Paris. Actrița în vârstă de 32 de ani și-a expus complet silueta superbă. Aceasta s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile de paparazzi prezenți. Se pare că vedeta a petrecut mai multe zile în Franța.

Publicat: 11 iulie 2022, 6:27

Julia Fox și-a lăsat la vedere bustul generos și formele lucrate la sală în cadrul celei mai recente apariții. Aceasta a luat cina la un restaurant de lux alături de câteva din prietenele sale apropiate. În ciuda criticilor pe care le primește pe internet, aceasta nu renunță la stilul vestimentar care a consacrat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a purtat o ținută îndrăzneață

Julia este recunoscută pentru alegerile sale nonconformiste. Aceasta are întotdeauna grijă să aibă imaginea perfectă atunci când apare în public. De-a lungul timpului și-a luat prin surprindere admiratorii cu ținutele pe care le-a creat singură acasă.

Vezi mai multe imagini cu Julia Fox în Galeria Foto!

Julia Fox a purtat o ținută neagră îndrăzneață
Julia este recunoscută pentru alegerile sale nonconformiste / Profimedia Images

De data aceasta vedeta a optat pentru o imagine nou. Aceasta a fost pozată într-o ținută îndrăzneață care i-a lăsat la vedere mare parte a corpului. Fâșiile de piele din costumul ales au acoperit-o cu greu pe diva în vârstă de 32 de ani.

Reclamă

Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de tocuri și o poșetă neagră. Plină de entuziasm s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Vedeta petrece câteva zile în Franța alături de prietenele sale. Conform publicației Express.co.uk, aceasta a luat parte la Săptămâna Modei de la Paris.

Acolo Julia a defilat într-o rochie gri nonconformistă. Aparițiile extravagante sunt deja o semnătură a vedetei. Recent fanii au remarcat faptul că aceasta și-a decolorat sprâncenele pentru a avea o imagine și mai puternică.

Aceasta postează deseori imagini pe contul său personal de Instagram, acolo unde își ține la curent admiratorii cu cele mai recente schimbări din viața sa. 

Reclamă

Ce spune Julia Fox despre stilul său vestimentar

Julia Fox a purtat de această dată o ținută îndrăzneață și le-a arătat fanilor să cum își confecționează singură hainele. Vedeta în vârstă de 32 de ani este obișnuită cu astfel de apariții. Recent a purtat o fustă confecționată din fotografii cu ea.

Diva internațională a participat la un shooting foto pentru publicația Vogue Cehoslovacia. Aceasta postează deseori fotografii pe contul său personal Instagram unde le-a arătat fanilor săi cele mai recente ținute pe care și le-a creat. Julia postează inclusiv tutoriale pentru a le explica admiratorilor săi modul în care își realizează machiajul. Acestea se bucură rapid de aprecierea fanilor săi din întreaga lume.

Aceasta este adepta ținutelor nonconformiste. Într-un videoclip detaliată Julia a povestit comunității cum și-a creat o ținută din două piese din blugi. Vedeta este admirată de comunitatea sa pentru sinceritatea de care dă dovadă.

Vedeta muncește din greu pentru a-și crea o comunitate unită. Eforturile sale par să dea rezultate, aceasta primește multe aprecieri și susținere necondiționată. Deși nu mai are o relație cu Kanye West, aceasta se bucură de atenția publicului. Cariera sa este în acest moment în plină ascensiune. Julia pare mai fericită ca niciodată alături de susținătorii săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×