Reclamă

Julia Fox și-a decolorat sprâncenele. Cum arată chipul actriței după această transformare surprinzătoare

Julia Fox și-a luat din nou prin surprindere admiratorii din mediul online, de data aceasta vedeta și-a decolorat sprâncenele. Se pare că diva experimentează tot mai mult cu imaginea sa în ultima perioadă. După ce și-a obișnuit fanii cu ținute excentrice, acum își dorește să-și ducă nou look la următorul nivel.

Publicat: 23 iunie 2022, 7:03

Fosta iubită a lui Kanye West a devenit celebră pentru machiajul ochilor săi. De-a lungul timpului aceasta a postat mai multe tutoriale ep rețelele sociale prin care încerca să explice pașii pe care îi urmează pentru a obține imaginea pe care și-o dorește. Însă Julia s-a plictisit de vechiul look și lansează un nou trend pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox și-a decolorat sprâncenele

Modelul în vârstă de 32 de ani trece printr-o perioadă în care își dorește să experimenteze cât mai mult cu imaginea sa. Cu toate acestea, pare că transformările pe care le alege sunt de bun augur pentru diva internațională.

Vezi mai multe imagini cu Julia Fox în Galeria Foto!

Julia Fox și-a vopsit sprâncenele blonde și a luat masa în oraș cu un grup de prieteni
În cele mai recent imagini, Julia Fox este de nerecunoscut / Profimedia Images

Recent aceasta a fost invitată să ia parte la un shooting foto pentru coperta revistei Vogue Cehoslovacia. Actrița a recunoscut că nu s-a așteptat la acest lucru, crezând inițial că va poza pentru un articol din interiorul numărului.

Reclamă

Cariera sa este în plină ascensiune, iar acest lucru nu poate decât să o bucure.Diva a reușit să-și formeze o comunitate impresionantă de fani. Aceasta postează deseori pe rețelele sociale acolo unde îi ține pe admiratori la curent cu viața sa și cu transformările pe care alege să le face.

În cele mai recent imagini, diva este de nerecunoscut. Aceasta și-a decolorat sprâncenele complet, iar expresia chipului său este transformată. Vedeta a fost fotografiată recent de paparazzi în timp ce lua cina în New York.

Fanii și-au dat seama cu greu despre cine este vorba în fotografii, dată fiind expresia chipului său. Modelul în vârstă de 32 pare extrem de încântat de noua imagine, în timp ce părerile admiratorilor au rămas împărțite pe rețelele sociale.

Reclamă

Julia Fox își realizează singură machiajul și o parte din piesele vestimentare 

Julia Fox preferă să-și realizeze singură cea mai mare parte a hainelor. De asemenea, diva și-a dezvoltat un machiaj care a devenit deja iconic pentru imaginea sa. În urmă cu mai multe săptămâni aceasta a împărtășit cu fanii săi modul în care reușește să obțină imaginea care a consacrat-o.

Machiajul celebru poarta numele de ”ochi de vulpe”, așa cum l-a numit chiar modelul internațional în videoclipul postat pe rețelele sociale. Alături de clip, Julia a lăsat un mesaj pentru fanii săi.

”M-am gândit să realizez un tutorial pentru voi. Am vrut să vă arăt cât de ușor puteți să obțineți acest machiaj cu ochi de vulpe. Vă rog să nu mă judecați pentru calitatea proastă a videoclipului. Din păcate sunt abia la început”.

Diva a început prin a-și hidrata fața, pentru ca ulterior să treacă la aplicarea tușului pe pleoape. Aceasta preferă un machiaj pronunțat care să-i scoată în evidență ochii verzi. Diva nu ține cont de părerile celor din jur, iar fanii știu deja că acesta este un machiaj care a consacrat-o pe internet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×