Reclamă

Kim Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață. Vedeta și-a expus picioarele lungi la o plimbare prin Los Angeles

Kim Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață. Vedeta internațională și-a expus picioarele lungi la o plimbare prin Los Angeles. Diva a fost surprinsă în timpul nopții la volanul unei mașini de lux. Aceasta a ales o ținută care să-i evidențieze formele de invidiat. Kim este tot mai des în centrul atenției,

Publicat: 28 noiembrie 2022, 11:41

Kim Kardashian a demonstrat din nou că nu se teme de criticile pe care le primește din partea celor din jur. Diva a postat recent câteva fotografii sexy pe rețelele sociale. Acestea au apărut la scurt timp după ce s-a zvonit prin presă că fostul său soț obișnuiește să le arate poze intime cu vedeta internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață

Kim nu a stat mult pe gânduri atunci când și-a ales ținuta de plimbare. Vedeta se bucură de o comunitate impresionantă de fani. În ciuda fatului că este deseori criticată pentru alegerile vestimentare pe care le face, Kardashian refuză să se conformeze standardelor.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian în Galeria Foto!

Kim Kardashian într-o pereche de pantaloni scurți și un palton negru la o plimbare prin Los Angeles
Kim Kardashian s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile / Profimedia Imges

Aceasta are propriile gusturi și își alege cu mare atenție ținutele pe care le poartă. De data aceasta a făcut o alegere îndrăzneață. Pantalonii pe care i-a ales au pus-o într-o situație delicată. Diva a fost la un pas de un accident vestimentar. Kim a ales să poarte un top și o pereche de pantaloni foarte scurți. La această ținută a asortat și un palton lung din piele.

Reclamă

Desigur, din picioarele divei nu au lipsit pantofii cu toc.În ciuda faptului că s-a aflat la volanul unui bolid de lux, Kim nu a renunțat la pantofii săi preferați. Diva a fost urmărită de paparazzi la fiecare pas. Vedeta a coborât într-o parcare și a încercat să nu el acorde foarte multă atenție.

Ochelarii de soare au ajutat-o pe Kim să se ferească de luminile puternice ale camerelor de fotografiat. Atunci când vine vorba de eleganță, Kim nu se sfiește să le răspundă fotografilor.

Chiar dacă își afișează cea mai mare parte a vieții pe rețelele sociale, Kim este o persoană destul de discretă. Blondina se mândrește cu realizările sale, dar încearcă să nu atragă foarte mult atenția asupra sa.

Reclamă

Kim Kardashian a făcut un pictorial în lenjerie intimă

Kim Kardashian a povestit recent despre disputele pe care le-a avut cu un brand de lux. Aceasta își alege cu mare atenție colaborările de lungă durată și are mare grijă cu cine se asociază.

Kim le-a povestit recent admiratoarelor sale că ar face orice pentru a avea silueta perfectă. Aceasta muncește din greu la fizicul pe care îl are și se îngrijește de fiecare aspect. Pictorialul în lenjerie intimă a fost postat pe rețelele sociale.

Aceasta a vrut să-și inspire admiratoarele să se iubească și să se accepte așa cum sunt. Dva a slăbit destul de mult în ultimul timp, dar acest lucru nu pare să o deranjeze. Kim s-a lăsat filmată în trecut în timpul unui tratament cu laser. Diva a făcut mai multe proceduri cosmetice pentru a-și micșora talia. Procedura dureroasă a făcut-o pe divă să scrie un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

În ciuda durerii pe care a trebuit să o suporte, Kim spune că procedura respectivă este preferată sa. Deși are un corp invidiat de milioane de femei din lumea întreagă, în ultima vreme a fost intens criticată. Mulți sunt de părere că diva alege să-și editeze imaginile pe care le postează pe internet. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×