Reclamă

Juliana Nalu a purtat o ținută excentrică. Vedeta a ieșit să se distreze fără Kanye West

Juliana Nalu a purtat o ținută excentrică la una dintre cele mai recente întâlniri cu prietenii săi. Vedeta a fost surprinsă la un restaurant de lux de la Hollywood. Aceasta pare că se distrează foarte bine în lipsa lui Kanye West.

Publicat: 26 noiembrie 2022, 6:36

S-a zvonit recent că artistul ar avea o altă cucerire. Kanye a fost surprins la începutul săptămânii în compania frumoasei Casi Davis. Cei doi au fost fotografiați în timp ce zâmbeau și se distrau. Aporiații cuplului nu au făcut încă nicio declarație. Julia nu a afirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juliana Nalu a purtat o ținută excentrică

Juliana Nalu a reușit să-l cucerească rapid pe Kanye West. Tânăra în vârstă de 24 de ani are o siluetă de invidiat și o personalitate puternică. În ciuda faptului că aparițiile sale sunt mpecabie, există teorii cărora lucrurile nu ar mai merge la fel de bine între West și partenera sa.

Vezi mai multe imagini cu Julia Nalu în Galeria Foto!

Juliana Nalu într-o costumație excentrică la un restaurant de la Hollywood
Juliana Nalu a avut o apariție sexy / Profimedia Images

Juliana a fost văzut de această dată la un restaurant de lux de la Hollywood. Nu este prima dată când vedeta este pozată singură. În lipsa lui Kanye West alege să poarte ținute excentrice și provocatoare. Pentru întâlnirea pe care a avut-o, Juliana a purtat un costum transparent și mulat.

Reclamă

Costumul ales i-a lăsat la vedere ntreaga siluetă. La această ținută a ales să asorteze și o pereche de bocanci de cauciuc. Din ținuta sa nu au lipsit ochelarii de soare. Vedeta încearcă să se protejeze de luminile puternice ale camerelor de fotografiat.

Juliana face față foarte bine presiunii venite din exterior. Aceasta se bucură de celebritate și adoră să le demonstreze celorlalți de ce este capabilă.

Deși este văzută tot mai rar în compania lui Kanye, apropiații nu fac comentarii. Fanii așteaptă să afle care este deznodământul poveștii sale de iubire cu West.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Juliana Nalu și Kanye West

Kanye West și iubita sa s-au cunoscut la Paris, în Franța. Cei doi s-ar fi întâlnit la o prezentare de modă, spun apropiații cuplului. De atunci au fost de nedespărțit. Deși la început au ales să-și țină relația ascunsă de privirile curioșilor, ulterior aceștia au început să se afișeze tot mai des în public.

Tânăra de 24 de ani a reușit să-l cucerească rapid pe artist. Cântărețul este mereu atent cu iubita sa și încearcă să o impresioneze. La prima întâlnire a așteptat-o cu trandafiri. Apropiații cuplului spun că aceștia petrec foarte mult timp împreună și încearcă să ia lucrurile pas cu pas.

Juliana este cunoscută deja publicului larg datorită carierei sale de model. Popularitatea acesteia a crescut și mai mult de când devenit iubita lui West.

Diva defilează pe podiumuri internaționale încă de la vârsta de 19 ani. Juliana nu vrea să fie cunoscută datorită relației sale, aceasta își dorește să fie cunoscută pentru eforturile pe care le depune pentru cariera sa de model.

West o susține pe Juliana și încearcă să-i insufle din stilul său vestimentar. Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți mai rar în ultima vreme, dar aceștia ar avea în continuare o relație serioasă și stabilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×