Reclamă

Julia Fox a povestit despre fostul său iubit, Kanye West. Vedeta a vrut să-l ajute pe artist să o uite pe Kim Kardashian

Julia Fox a povestit despre fostul său iubit, Kanye West. Vedeta internațională spune că a încercat să-l ajute pe artist să o uite pe fosta sa soție, Kim Kardashian. Julia susține că a făcut o mulțime de sacrificii pentru relația sa, însă lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit.

Publicat: 26 noiembrie 2022, 6:00

Kanye West a avut o perioadă dificilă după divorțul de fosta sa soție, Kim Kardashian. O bună perioadă de timp acesta nu a reușit să treacă peste separarea de cea pa care a iubit-o. Deși Kim a încercat să-și refacă viața alături de alte persoane, Kanye a continuat să o urmărească și să o acuze că nu-i permite să-și vadă copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a povestit despre fostul său iubit, Kanye West

Julia Fox a fost printre primele cuceriri ale lui West după divorțul de Kim. Vedeta a devenit una dintre persoanele care l-au susținut și care i-au fost alături în cele mai dificile momente.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Julia Fox, fotografiată în tmp ce iese dintr-un restaurant cu Kanye West
Julia Fox a intrat recent în atenția presei după ce a fost văzută luând cine cu Kanye West / Profimedia Images

În ciuda faptului că și ea a trecut printr-o despărțire dureroasă, înainte de relația cu West, Julia a făcut tot posibilul să se dedice noii sale povești de dragoste și să-l ajute pe partenerul său să treacă peste eșecul căsniciei cu Kim Kardashian. Însă lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru Julia.

Reclamă

Vedeta a slăbit șapte kilograme în timpul relației cu West. Mai mult, acesta a fost urmărită la fiecare aps de către paparazzi care își doreau să afle detalii despre viața sa privată. În ciuda eforturilor depuse, Julia nu a mai putut face față programului aglomerat și a presiunii venite din partea mediei. Julia face acum noi dezvăluiri despre fostul său partener.

Modelul spune că singurul motiv pentru care s-a întâlnit cu West a fost acela de a-l face pe artist să o uite pe Kim Kardashian. În ultima vreme, Kanye a fost implicat în tot mai multe scandaluri.

Fanii Juliei s-au arătat a fi foarte nemulțumiți de faptul că aceasta s-a întâlnit în trecut cu o persoană precum este Kanye. Imaginea artistului este pusă în pericol de comentariile răutăcioase pe care le face în mediul online.

Reclamă

Julia Fox se consideră o eroină în relația sa cu West

Julia Fox susține că a fost o adevărată eroină în relația pe care a avut-o cu artistul. Vedetei nu i-a fost deloc ușor să se confrunte cu toate comentariile răutăcioase care au apărut în presă despre ea.Recent, a povestit mai multe amănunte despre relația sa cu fostul partener, Kanye West. Diva a postat un videoclip emoționant pe contul său de TikTok.

”Nu sunt interesată în a mai avea o relație cu o persoană celebră. A fost foarte dificil pentru mine. M-am întâlnit cu Kanye pentru că am vrut să-l ajut, dar mai ales pentru că am vrut să o ajut pe Kim. Mi-am dorit să-l fac să o uite pe fosta sa soție.”

”Știam că dacă cinea poate face acest lucru, atunci acea persoană sunt chiar eu. Atunci când îmi pun mintea pe ceva, fac tot ce-mi stă în putere pentru a obține acel lucru. ”

Julia spune că și-a dat seama rapid că nu poate să-l ajute pe Kanye, motiv pentru care a ales să pună capăt relației. Diva spune că a văzut cu adevărat ce fel de persoană este West în momentul în care acesta a atacat verbal mai multe celebrități.

”Postările sale de pe internet m-au făcut să realizez ce fel de om e. Mi-am dat seama rapid ăd orice aș face, el nu se va schimba. Era o iluzie faptul că l-aș putea ajuta. Nu am putut să-l ajut, am eșuat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×