Reclamă

Julia Fox a povestit despre fostul său iubit, Kanye West. Vedeta a vrut să-l ajute pe artist să o uite pe Kim Kardashian

Julia Fox a povestit despre fostul său iubit, Kanye West. Vedeta internațională spune că a încercat să-l ajute pe artist să o uite pe fosta sa soție, Kim Kardashian. Julia susține că a făcut o mulțime de sacrificii pentru relația sa, însă lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit.

Publicat: 26 noiembrie 2022, 6:00

Kanye West a avut o perioadă dificilă după divorțul de fosta sa soție, Kim Kardashian. O bună perioadă de timp acesta nu a reușit să treacă peste separarea de cea pa care a iubit-o. Deși Kim a încercat să-și refacă viața alături de alte persoane, Kanye a continuat să o urmărească și să o acuze că nu-i permite să-și vadă copii.

Julia Fox a povestit despre fostul său iubit, Kanye West

Julia Fox a fost printre primele cuceriri ale lui West după divorțul de Kim. Vedeta a devenit una dintre persoanele care l-au susținut și care i-au fost alături în cele mai dificile momente.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Julia Fox, fotografiată în tmp ce iese dintr-un restaurant cu Kanye West
Julia Fox a intrat recent în atenția presei după ce a fost văzută luând cine cu Kanye West / Profimedia Images

În ciuda faptului că și ea a trecut printr-o despărțire dureroasă, înainte de relația cu West, Julia a făcut tot posibilul să se dedice noii sale povești de dragoste și să-l ajute pe partenerul său să treacă peste eșecul căsniciei cu Kim Kardashian. Însă lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru Julia.

Reclamă

Vedeta a slăbit șapte kilograme în timpul relației cu West. Mai mult, acesta a fost urmărită la fiecare aps de către paparazzi care își doreau să afle detalii despre viața sa privată. În ciuda eforturilor depuse, Julia nu a mai putut face față programului aglomerat și a presiunii venite din partea mediei. Julia face acum noi dezvăluiri despre fostul său partener.

Modelul spune că singurul motiv pentru care s-a întâlnit cu West a fost acela de a-l face pe artist să o uite pe Kim Kardashian. În ultima vreme, Kanye a fost implicat în tot mai multe scandaluri.

Fanii Juliei s-au arătat a fi foarte nemulțumiți de faptul că aceasta s-a întâlnit în trecut cu o persoană precum este Kanye. Imaginea artistului este pusă în pericol de comentariile răutăcioase pe care le face în mediul online.

Reclamă

Julia Fox se consideră o eroină în relația sa cu West

Julia Fox susține că a fost o adevărată eroină în relația pe care a avut-o cu artistul. Vedetei nu i-a fost deloc ușor să se confrunte cu toate comentariile răutăcioase care au apărut în presă despre ea.Recent, a povestit mai multe amănunte despre relația sa cu fostul partener, Kanye West. Diva a postat un videoclip emoționant pe contul său de TikTok.

”Nu sunt interesată în a mai avea o relație cu o persoană celebră. A fost foarte dificil pentru mine. M-am întâlnit cu Kanye pentru că am vrut să-l ajut, dar mai ales pentru că am vrut să o ajut pe Kim. Mi-am dorit să-l fac să o uite pe fosta sa soție.”

”Știam că dacă cinea poate face acest lucru, atunci acea persoană sunt chiar eu. Atunci când îmi pun mintea pe ceva, fac tot ce-mi stă în putere pentru a obține acel lucru. ”

Julia spune că și-a dat seama rapid că nu poate să-l ajute pe Kanye, motiv pentru care a ales să pună capăt relației. Diva spune că a văzut cu adevărat ce fel de persoană este West în momentul în care acesta a atacat verbal mai multe celebrități.

”Postările sale de pe internet m-au făcut să realizez ce fel de om e. Mi-am dat seama rapid ăd orice aș face, el nu se va schimba. Era o iluzie faptul că l-aș putea ajuta. Nu am putut să-l ajut, am eșuat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×