Reclamă

Khloé Kardashian este pozată deseori cu o acadea roșie în mână. La ce concluzii au ajuns fanii vedetei

Este foarte posibil ca fanii să își fi dat seama de faptul că Khloé Kardashian este pozată deseori cu o acadea roșie în mână. Aceasta a fost surprinsă de mai multe ori, în diverse ipostaze, în timp ce avea la ea o astfel de bomboană. Fie că e vorba de evenimente mondene, publice sau simple ieșiri în oraș, Khloé se bucură de această gustare.

Publicat: 21 decembrie 2022, 6:00

Khloé Kardashian a fost surprinsă în această ipostază inclusiv în cadrul unui meci de basket. Aceasta s-a aflat acolo alături de sora ei, Kim și nepoata sa, North. Vedeta în vârstă de 38 de ani și-a pus fanii la muncă grea. Aceștia au dezvoltat tot felul de teorii despre apetitul crescut al lui Khloé pentru acadeaua roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloé Kardashian este pozată deseori cu o acadea roșie în mână, iar fanii dezvoltă teorii

În mediul online și în cadrul rețelelor sociale, mai mulți simpatizanți ai vedetei au încercat să explice de ce aceasta are mereu la ea o acadea roșie. Printre cele mai dese răspunsuri oferite de fani, se regăsește ideea că, de fapt, Khloé ar ține o dietă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

khloe kardashian se află pe stradă și mănâncă o acadea roșie
Khloé, împreună cu surorile Kim și Kylie, au promovat de mai multe ori pe conturile lor de Instagram un produs al unui brand cunoscut / Profimedia Images

Aceștia cred că alimentul o ajută pe vedetă să se mențină, fiind un fel de supliment alimentar. Khloé este model și ar încerca să se mențină la kilogramele ideale.

Reclamă

De asemenea, omniprezența acadelei mai este explicată de fani ca fiind un produs calmant. Aceștia cred că vedeta de reality-show ar putea să sufere de anxietate, iar acadeaua are efect împotriva acestei stări.

Aceștia cred că ieșirile în public ale lui Khloé i-ar provoca stări de anxietate. De aceea, vedeta ar fi suprinsă cel mai des cu acadeaua la evenimente.

De asemenea, potrivit YourTango.com, unul dintre fani a ridicat problema bomboanei care ar putea conține substanțe interzise.

Reclamă

Acadeaua roșie ar fi, de fapt, un produs promovat

Khloé, împreună cu surorile Kim și Kylie, au promovat de mai multe ori pe conturile lor de Instagram un produs al unui brand cunoscut pentru slăbit. Este vorba despre un aliment de suprimare a poftei de mâncare și toate cele trei surori au pozat folosindu-l.

La vremea respectivă, Kim a fost foarte criticată de fanii ei pentru că promovează o bomboană care taie pofta de mâncare. În cele din urmă, vedeta a șters postarea de pe contul ei, potrivit WashingtonPost.com.

Khloé Kardashian este pozată deseori cu o acadea roșie în mână și este acuzată de fanii ei că ar contribui la promovarea dismorfiei corporale. Aceștia au judecat-o pentru faptul că iese des în public cu bomboana care ar menține-o în forma de până acum. Simpatizanții acesteia ar fi criticat-o pentru că se folosește de influența sa și promovează „frumusețea nerealistă și nesănătoasă”, continuă publicația YourTango.com.

Povestea acestei bomboane este asemănătoare cu un scandal pe care familia Kardashian l-a creat în 2010. Atunci, surorile au fost date în judecată de către niște consumatori. Aceștia ar fi folosit produsele promovate de Khloé, Kim și Kylie.

Au fost acuzate de „fals și înșelătorie”, potrivit Reuters. Consumatoarele au avut probleme grave de sănătate în urma consumului acelor produse și au constatat că erau predispuse la apariția insuficienței renale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×