Reclamă

Kendall Jenner a purtat o rochie neagră la o petrecere de la Hollywood. Vedeta a atras toate privirile asupra sa

Kendall Jenner a purtat o rochie neagră la o petrecere de la Hollywood. Vedeta internațională a atras toate privirile asupra sa. Diva nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut pe stradă într-o ținută transparentă.

Publicat: 16 ianuarie 2023, 5:06

Sora lui Kim Kardashian a avut o apariție strălucitoare. Modelul a renunțat la sutien și a ales o ținută care să-i pună în evidență frumusețea naturală. Kendall s-a bucurat de toată atenția pe care a primit-o de la cei din jurul său și a pozat plină de încredere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kendall Jenner a purtat o rochie neagră

Kendall Jenner a fost surprinsă la o petrecere privată de la Hollywood. Diva internațională a ales să poarte o ținută sexy și stilată. Modelul de 27 de ani nu a ținut cont de privirile critice ale celor din jur. Kendall a pășit plină de încredere printre paparazzi prezenți la eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Kendall Jenner într-o rochie neagră fără să poarte sutien
Kendall Jenner a fost surprinsă la o petrecere privată de la Hollywood / Profimedia Images

Diva a ales să poarte  rochie midi, asimetrică și transparentă. Ținuta sexy i-a lăsat la vedere bustul generos. Kendall a ales să renunțe la sutien, motiv pentru care bărbații i-au putut admira bustul.

Reclamă

Materialul rochiei a fost unul complet transparent, iar formele divai au putut fi urmărite de cei din jur pe măsură ce aceasta se apropia de locul unde a avut loc petrecerea.

Ținuta sa a fost completată de o pereche de cercei cu perle, dar și de o pereche de sandale negre cu toc. Părul a ales să-l prindă într-o coadă lejeră, în timp ce machiajul a fost unul elegant, de seară. Kendall a distribuit câteva imagini cu ținuta sa și pe rețelele sociale.

Fotografiile cu diva au fost făcute într-o cameră de hotel, relatează publicația Elle. Sora lui Kim Kardashian are încredere în imaginea sa și nu se teme să se expună pe rețelel scoaiele exact așa cum este.

Reclamă

Kendall Jenner este adepta ținutelor îndrăznețe

Kendall Jenner a purtat o rochie neagră transparentă și a atras toate privirile asupra sa. Diva este rebelă când vine vorba de alegerea ținutelor sale. Aceasta nu se teme să-și lase la vedere silueta de invidiat. Ținutele sexy sunt preferatele sale, iar acest lucru se observă din încrederea pe care o are atunci când le poartă. Kendall a declarat într-un interviu pentru Vogue că iubește ținutele ”riscante”.

Kendall spune că adoră să fie autentică și nu vede nicio problemă în a purta rochii fără sutien. Aceasta nu este prima apariție a divei în care alege să renunțe la lenjeria intimă. Kendall spune că nu a avut niciodată emoții în a-și arăta bustul generos.

Kendall s-a pozat fără sutien după ce a participat în luna aprilie la Festivalul Coachella din 2022. Vedeta internațională a distribuit atunci mai multe imagini pe rețelele sociale. Diva este transparentă cu fanii săi din lumea întreagă.

Cariera sa este în plină ascensiune, iar Jenner nu vede niciun motiv pentru care să se ascundă. Diva se bucură de sprijinul pe care îl primește de la prietenele sale, dar și de la familia sa. Hailey Bieber este o prietenă apropiată a divei, iar cele două sunt văzute deseori în timp ce merg la sala de fitness împreună. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×