Reclamă

Kim Kardashian a început din nou să consume alcool: „Simt că trebuie să mă eliberez puțin”

Kim Kardashian a început din nou să consume alcool. Diva s-a abținut de la consumul de băuturi alcoolice de câțiva ani. Vedeta a anunțat recent că a început să bea din nou ocazional.

Publicat: 20 ianuarie 2023, 7:00

Celebritatea de pe rețelele sociale în vârstă de 42 de ani a vorbit cu Gwyneth Paltrow pe podcastul Goop al acesteia din urmă când a făcut mărturisirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a început din nou să consume alcool

„Am început să beau puțin la vârsta de 42 de ani. Cafea și alcool. Simt că trebuie să mă eliberez puțin”, a spus Kardashian.

Gwyneth Paltrow a întrebat-o atunci pe Kim de ce a decis să-și schimbe stilul de viață.

„Pentru că de ce nu? Pur și simplu simt că muncesc mult și mă concentrez. Sunt toată ziua la școală, apoi am întâlniri despre produse și testare, întâlniri de ambalare. Eu fac totul pentru SKKN”, a mai spus ea.

„Nu mă simt niciodată confortabil să stau întinsă în pat, fără să fac nimic. Așa că am decis să petrec ceva timp cu prietenii mei și să beau ceva. Să stau mai mult afară.”

Reclamă

Kardashian a dezvăluit apoi noua ei băutură preferată. „Trebuie să fie doar o doză de ananas și una de tequila”, a spus Kardashian. „Beau două shot-uri și sunt atât de bine. E distractiv.”

Din cauza altor angajamente publice pe care le are, Kardashian abia s-a atins de alcool în ultimii ani. „Ea bea ici și colo, dar mai ales se abține”, a declarat o sursă pentru People în 2018. „Ea poate bea un pahar de șampanie într-o vacanță sau de ziua cuiva, dar se întâmplă rar.”

Reclamă

Cum reacționează Kim atunci când consumă alcool

La începutul acestui an, fanii au văzut-o pe vedetă cu niște shot-uri de tequila în mână în timpul petrecerii de 25 de ani a surorii sale Kylie Jenner.

Într-un videoclip de pe TikTok distribuit în contul fondatorului Kylie Cosmetics, Kardashian a putut fi văzută ținând un shot într-o mână și un pahar de suc în cealaltă.

După ce mama a patru copii a luat o înghițitură din băutura alcoolică, ea a scuipat imediat înapoi în pahar și a tușit, în timp ce persoana care înregistra râdea.

Câțiva fani au subliniat mai apoi că se identifică cu reacția lui Kardashian la shot-ul de tequila. Ei au scris mai multe mesaje în secțiunea de comentarii a videoclipului d pe contul lui Jenner.

„Mă identific atât de mult cu Kim! Nu mi-a plăcut niciodată să beau prea mult!” a scris un fan.

„Kim se va transforma într-un meme atât de repede, lol”, a comentat un alt admirator.

Kim Kardashian este mama a patru copii: North, 9, Saint, 7, Chicago, 4 și Pslam, 3, pe care îi are din relația cu fostul ei soț, Kanye West. Din păcate, Kim a cerut divorțul de rapper, iar mai apoi discuțiile dintre ei au ținut primele pagini ale tabloidelor. Kanye nu este deloc mulțumit de cum îii educă Kim pe cei patru copii și scrie adesea pe rețelele sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×