Reclamă

Kim Kardashian le impune angajaților ei să poarte uniforme. Personalul îmbracă haine care se asortează cu decorul casei

În cadrul unui podcast, Kim Kardashian a recunoscut că le impune angajaților ei să poarte uniforme. Aceasta a explicat și că, de fapt, pe ea o interesează cel mai mult paleta de culori. Vedeta de reality a dezvăluit că există un cod vestimentar pe care angajații săi trebuie să îl respecte.

Publicat: 29 decembrie 2022, 8:27

Întrebată dacă acest cod vestimentar este intenționat, vedeta de reality-show a răspuns: „Absolut. Am uniforme. Cu toții sunt coordonați din punctul de vedere al culorii”. Mai mult decât atât, ca să explice cum funcționează aceste „reguli” pentru angajați, Kim a specificat că este vorba de un „manual de culori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian le impune angajaților ei să poarte uniforme

Kim a menționat că pentru ea este foarte important ca aspectul general al angajaților să fie unul estetic. Aceasta a mai povestit în cadrul podcastului că angajații au posibilitatea de a alege ce culori să poarte în funcție de respectivul manual.

Aceștia pot folosi pentru uniformele lor culori precum alb, negru, kaki și crem. De asemenea, Kim a specificat că nuanțele sunt potrivite dacă rămân neutre.

Aceasta este pasionată de design și își dorește ca toate obiectele din casa ei să fie aranjate perfect. De asemenea, vedeta este atentă și în ceea ce privește cromatica alegerilor vestimentare.

Vedeta de televiziune este recunoscută mai ales pentru cele mai îndrăznețe apariții la evenimentele mondene.

Reclamă

Cum explică Kim alegerea uniformei

Vedeta de televiziune a dezvăluit și motivul pentru care a luat decizia de a le impune angajaților să poarte uniforme. Kim Kardashian a vorbit despre cât de important este pentru ea ca lucrurile să se potrivească, mai ales din punct de vedere cromatic, scrie US Magazine.

„Casa mea este atât de zen, așa că i-am întrebat pe toți ce părere au despre uniforme”, a explicat Kim. Potrivit acesteia, angajații au fost de acord cu propunerea ei pentru a se integra cât mai bine în peisajul perfect echilibrat.

Reclamă

De asemenea, Kim a mai specificat că a luat în considerare și părerea angajaților ei. În momentul în care aceasta a auzit din partea lor „Da, hai să facem asta!”, a ales uniformele. Angajații au specificat că le-ar fi și lor mai ușor dacă s-ar coordona din punct de vedere cromatic.

De asemenea, în ceea ce privește propria locuință, Kim abordează mereu elementele minimaliste. Vedeta de televiziune respectă cu sfințenie regulile design-ului simplu și de impact. Fiecare piesă decorativă din casa lui Kim Kardashian respectă paleta de culori aleasă pentru locuință, potrivit People.

Recent, Kim a făcut și o postare cu mai multe elemente din interiorul casei sale și le-a numit „lucrurile de acasă care mă fac fericită”.

Întreaga locuință este spațioasă și se potrivește de minune cu stilul de viață minimalist pe care spune că l-a abordat, scrie People. Atât scaunele cât și blaturile sunt din marmură sau sunt sculptate pentru a avea un efect spectaculos.

Dormitorul vedetei respectă de asemenea aceeași paletă de culori. Este slab luminat, iar patul este pus pe o platformă masivă din piatră. Interiorul casei sale oferă un aspect continuu, liniștit și cald.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×