Reclamă

Vedete care au impresionat în costume de baie în 2022. Cum s-au distrat atunci când au mers la plajă

Anul acesta o mulțime de vedete s-au distrat în vacanțe extravagante. Divele de la Hollywood s-au întrecut în costume de baie strălucitoare și și-au expus fizicul de invidiat pe nisipul fierbinte. Ți-am pregătit un top cu vedete care au impresionat în costume de baie în 2022.

Publicat: 2 ianuarie 2023, 6:13

Aceste femei nu se sfiesc să-și expună silueta. Paparazzi le-au urmărit la fiecare pas și le-au surprins din cele mai bune unghiuri. Chiar și atunci când nu au știut că sunt fotografiate, divele au dat dovadă de o eleganță de admirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au impresionat în costume de baie în 2022

Când vine vorba de costume de baie te gândești imediat la vacanță. Multe dintre celebritățile de la Hollywood au ales să-și petreacă timpul liber la plajă. Pentru a obține bronzul perfect au apelat la costume de baie minuscule, care să le ofere rezultatul dorit.

Acestea au făcut de multe ori spectacol pe plajă și au întors multe priviri cu ajutorul siluetelor bine lucrate. Chiar și divele care nu au petrecut foarte mult timp în sala de fitness au impresionat cu alegerile în materie de costume de baie.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Diva în vârstă de 53 de ani a postat mai multe imagini pe rețelele sociale în care apărea în costume de baie. Într-una dintre fotografii, JLo a apărut în costum de baie și tocuri.

Reclamă
Jennifer Lopez într-un costum de baie negru în timp ce pozează la piscină
Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional / Profimedia Images

Fizicul său de invidiat sfidează trecerea timpului, iar acest lucru se vede cu fiecare apariție pe care o are. Recent a fost surprinsă în compania fiicei sale, iar imaginile au ajuns virale. Ținutele purtate de artistă sunt admirate de milioane de femei.

Chantel Jennfries

Reclamă

Chantel Jeffries este recunoscută pentru colecție impresionantă de costume de baie. Vedeta șia petrecut ce amaia mare parte a timpului liber la plajă.

Chantel Jeffries într-un costum de baie din două piese în Miami
Costumul de baie ales de Chantel Jeffries a pus-o pe vedetă în dificultate / Profimedia Images

Aceasta încearcă mereu să obțină bronzul perfect. De cele mai multe ori a fost pozată pe plajele din Miami, acolo unde petrece singură sau împreună cu prietenii apropiați. Vedeta nu acordă importanță relațiilor amoroase, dar întoarce multe priviri cu ajutorul siluetei sale perfecte.

Kim Kardashian

Kim Kardashian nu putea să rateze oportunitatea de a se afiș în costum de baie. Fie că a fost în vacanță sau a pozat pentru o ședință foto, Kim este una dintre principalele vedete care au impresionat în costume de baie în 2022.

Kim Kardshian s-a pozat în oglindă, etalându-și formele
Kim a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care își expune formele trupului / Profimedia Images

Câteva imagini cu diva pe care le-a postat pe contul de Instagram au ajuns virale pe internet. Aceasta s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul. Sursele internaționale spun că pozele vin ca o reacție a unor declarații făcute de Kanye West privind intimitatea din căsnicia pe care au avut-o.

Alessandra Amdrosio

Alessandra Ambrosio este una dintre vedetele care alege să se bcuure de timpu la plajă făcând sport. Aceasta a fost pozată deseori în compania partenerului său, Richard Lee, dar și a prietenilor.

Alessandra Ambrosio și Richard Lee în timp ce se țin de mână pe plajă în Hawaii
La 40 de ani, Ambrosio trăiește o frumoasă poveste de iubire și pare la fel de îndrăgostită ca o adolescentă / Profimedia Images

Aceștia preferă să iasă la sesiuni de volei sau să se plimbe împreună pe nisipul fierbinte. Au existat și câteva ședințe foto făcute de model pe nisipul fierbinte. Aceasta a demonstrat că nimic nu stă în calea frumuseții sale.

Penelope Cruz

Penelope Cruz a fost surprinsă într-un costume de baie dintr-o singură piesă în timp ce se afla în vacanță alături de familie.

Penelope Cruz a mers în vacanță în Protofino și a purtat un costum de baie portocaliu
Penelope Cruz și-a expus silueta într-un costum de baie orange / Profimedia Images

Aceasta are un fizic de invidiat la vârsta de 48 de ani și nu se sfiește să se pozeze în costume de baie. Costumul orange pe care l-a ales i-a scos în evidență trăsăturile. Diva s-a bucurat de timpul liber pe un iaht de lux alături de cei dragi.

Camilla Cabello

Camilla Cabello a fost surprinsă deseori la plajă anul acesta. Diva a pozat de cele mai multe ori în compania fostului iubit, Shown Madnes.

Camila Cabello, într-un costum de baie albastru, la plajă
Camila Cabello a ajuns pe plaja din Coral Gables, Florida, împreună cu câțiva dintre prietenii ei / Profimedia Images

După despărțire, aceasta pare că nu a mai mers la fel de des la plajă. Diva s-a concentrat mai mult asupra carierei profesionale și a lăsat în spate ieșirile ocazionale. În ciuda faptului că nu are formele perfecte, Camilla a fost mereu încrezătoare și a purtat costume de baie minuscule. Diva nu a ținut cont de comentariile răutăcioase și a ales să se bucure de momentele de neuitat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×