Reclamă

Izabel Goulart și Kevin Trapp s-au pozat în costume de baie festive. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o sesiune foto pe o plajă din St. Barts

Izabel Goulart și Kevin Trapp s-au pozat împreună în costume de baie festive. Cei doi îndrăgostiți au făcut senzație pe o plajă din St. Barts în cadrul unei sesiuni foto organizate. Aceasta este a doua sesiune foto pe care Izabel și logodnicul său o realizează. Cei doi s-au pozat în ipostaze similare în urmă cu un an.

Publicat: 27 decembrie 2022, 6:00

Izabel Goulart și Kevin Trapp sunt un cuplu puternic și nu ratează nicio ocazie pentru a demonstra acest lucru. Cei doi îndrăgostiți au vrut să se bucure de timpul liber din perioada sărbătorilor de iarnă și au ales să-și facă amintiri care vor rămâne alături de ei pentru totdeauna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Izabel Goulart și Kevin Trapp s-au pozat în costume de baie festive

Izabel Goulart și Kevin Trapp și-au expus fizicul în costume de baie cu motive specifice sărbătorilor de iarnă. Cei doi au vrut să le demonstreze celor din jur că te poți bucura de un fizic impecabil chiar și în această perioadă aglomerată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Izabel Goulart și Kevin Trapp în timp ce pozează pe o plajă din St. Barts în costume de baie festive de Crăciun
Izabel Goulart și Kevin Trapp și-au expus fizicul în costume de baie cu motive specifice sărbătorilor de iarnă / Profimedia Images

Deși masa de Crăciun este mereu una copioasă, pentru Izabel și logodnicul său lucrurile par să stea diferit. Cei doi se bucură de un fizic impecabil, iar acest lucru se datorează și orelor pe care le petrec în sala de sport. Izabel este supermodel, prin urmare încearcă să arate întotdeauna impecabil.

Reclamă

Diva este foarte atentă la alimentația pe care o are, dar și la rutina sa de exerciții fizice. Logodnicul său, Kevin Trapp este un fotbalist profesionist, prin urmare sportul nu este deloc străin de acesta. Dca și parteneru ei au pozat pe nisipul fierbinte în poziții de yoga.

Aceștia s-au distrat și s-au simțit foarte bine în fața camerelor de filmat. Este a doua sesiune de acest gen pe care îndrăgostiții o organizează. Anul trecut au ales să-și petreacă zilele de după Crăciun tot printr-o ședință foto.

Cei doi se simt foarte bine în fața camerelor foto, iar acest lucru se observă prin lejeritatea cu care pozează de fiecare dată. Îndrăgostiții nu țin cont de părerile celor din jur.

Reclamă

Aceștia se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiesc și încearcă să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă sunt persoane publice, aceștia vor să aibă parte de intimitate.

Cum reușește Izabel să-și mențină silueta de invidiat

Izabel Goulart și Kevin Trapp reușesc să țină primele pagini cu fizicul lor. Fotbalistul a muncit întreaga sa viață pentru a avea o carieră de succes în lumea sportului.

Acesta s-a îndrăgostit de ambiția partenerei sale, iar acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea sportului.

Izabel a devenit cunoscută după ce a fost remarcată în timp ce făcea cumpărărturi alături de mama sa. Aceasta a fost zărită de un agent, iar la scurt timp a devenit una dintre cele mai bine plătite modele din lume. Izabel muncește din greu pentru a avea imaginea perfectă.

Pentru a se menține în formă are o alimentație pusă la punct și o rutină de exerciții fizice. Aceasta adoră să gătească, iar atunci când nu se află în călătorii încearcă să-și prepare singură mesele zilnice.

Alimentele de bază pe care le consumă trebuie să conțină proteine, dar și carbohidrați, după cum declara chiar ea într-un interviu pentru DailyMail. Totodată, aceasta face o serie de exerciții fizice intense. Diva face antrenamente cu greutăți, dar și kickboxing și pilates.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×