Reclamă

Victoria Beckham a organizat o petrecere de Crăciun în Londra. Vedeta a strălucit într-o ținută elegantă

Victoria Beckham a organizat o petrecere de Crăciun în Londra. Vedeta internațională a avut o apariție strălucitoare într-o ținută elegantă. Cu toate acestea, paparazii au urmărit-o la fiecare pas și au reușit să surprindă câteva imperfecțiuni. Imaginile cu silueta vedetei sunt acum virale pe internet și țin primele pagini ale publicațiilor internaționale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 decembrie 2022, 6:14

Victoria Beckham este una dintre cele mai elegante femei de la Hollywood. Femeie de afaceri, artistă și mamă, Victoria reușește să îmbine viața profesională cu cea personală și le oferă femeilor o lecție de stil de fiecare dată. Însă chiar și femeile atente la detalii ajung uneori în situații mai puțin plăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham a organizat o petrecere de Crăciun în Londra

Vedeta în vârstă de 48 de ani a avut parte de o apariție uimitoare. Aceasta a ales să poarte o fustă cu o crăpătură amplă pe picior. La ținută a asortat și o maletă într-o nuanță de baby blue. Din ținuta ei nu au lipsit tocurile, poșeta și perechea de ochelari de soare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Victoria Beckham într-o fustă maro și cu o bluză albastră în timp ce este fotografiată pe stradă, înainte de a ajunge la petrecerea de Crăciun
Vedeta în vârstă de 48 de ani a avut parte de o apariție uimitoare / Profimedia Images

Diva s-a arătat a fi deranjată de luminile aparatelor de fotografiat. În general este o femeie asumată, motiv pentru care nu a acordat foarte multă atenție criticilor pe care le-a primit în mediul online.

Reclamă

Petrecerea de Crăciun a fost una exclusivistă, iar pe lista sa de invitați s-au aflat doar nume celebre din întreaga lume. Petrecerea s-a ținut pentru a celebra linia de haine a vedetei. De altfel, ținuta pe care a purtat-o facă parte din colecția sa personală.

Fusta aleasă este estimată la valoarea de 590 de lire, conform publicației Daily Mail. De la petrecerea vedetei a lipsit soul acesteia, David Beckham. Acesta se află în Doha pentru a-și îndeplini îndatoririle ca ambasador al Cupei Mondiale 2022.

Vedeta a reușit să se distreze chiar și în lipsa acestuia. Cei doi soți sunt renumiți pentru petrecerile pe care le organizează. În timpul verii au organizat o mulțime de petreceri pe iahtul lor personal.

Reclamă

Victoria Beckham a avut parte de un accident vestimentar

Victoria Beckham a organizat o petrecere de Crăciun uimitoare, însă a avut parte de un accident vestimentar. Fusta pe care a ales-o a avut o crăpătură mult prea amplă. Din nefericire acesta a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit vedeta.

Paparazzi au profitat din plin de această ocazie și au pozat-o pe aceasta din toate unghiurile. Admiratorii divei au observat pielea Victoriei de pe picior.

Se pare că trecerea timpului și-a pus amprenta asupra siluetei sale. În ciuda tratamentelor pe care le face, timpul pare că își spune cuvântul. Victoria nu a părut deranjată de acest aspect. Diva a pășit în continuare plină de încredere.

Imaginile cu ea au ajuns să circule în mediul online, iar la scurt timp au devenit virale. În ciuda acestei apariții, Victoria este o femeie asumată. Aceasta apare deseori în costume de baie sau în ținute sexy care să-i scoată în evidență silueta de invidiat.

Soția lui David Beckham este și foarte atentă la ceea ce consumă. David a povestit în trecut despre dieta strictă a soției sale și de la regulile de la care nu se abate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×