Reclamă

Khloé Kardashian a dezvăluit detalii despre ținuta purtată la People’s Choice Awards. Care sunt gafele amuzante ale vedetei

Khloé Kardashian a dezvăluit detalii despre ținuta ei purtată la People’s Choice Awards. Aceasta a avut parte de un accident vestimentar mai puțin plăcut. Fermoarul ținutei sale s-a deschis în timpul evenimetului. Vedeta a fost foarte încântată să povestească despre această întâmplare fanilor ei.

Publicat: 9 decembrie 2022, 5:00

Khloé Kardashian a câștigat, în cadrul evenimentului, premiul pentru „Reality Star of 2022”. People's Choice Awards a avut loc în Santa Monica, California. Vedeta de televiziune a împărtășit întreaga întâmpare pe o platformă socială, iar fanii au fost surprinși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloé Kardashian a dezvăluit detalii despre ținuta purtată la People’s Choice Awards

Vedeta de televiziune a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut în cadrul People’s Choice Awards. Khloé Kardashian a povestit detalii amuzante despre ținuta ei căreia i s-ar fi desfăcut fermoarul. Aceasta risca să aibă parte de un moment stânjenitor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Khloe Kardashian și Kris Jenner pe scenă la People’s Choice Awards 2022
Khloé Kardashian a câștigat, în cadrul evenimentului, premiul pentru „Reality Star of 2022” / Getty Images

Khloé Kardashian a dezvăluit detalii despre ținuta ei care îi venea impecabil. Vedeta a spus, în cadrul unor clipuri postate pe platforma ei de socializare că a fost nevoită să își taie ținuta pentru a merge la toaletă.

Reclamă

Acela a fost momentul în care Khloé a început să aibă probleme cu vestimentația. Aceasta a trebuit să își taie cusătura ținutei pentru a o dezbrăca, iar ulterior, a cusut-o înapoi pentru a se întoarce în sala de evenimente. Din acest motiv, se pare că fermoarul ar fi cedat și i-ar fi create probleme vedetei.

Cu toate acestea Khloé Kardashian a dezvăluit detalii despre ținuta ei cu zâmbetul pe buze, râzând pe alocuri.

De asemenea, aceasta a împărtășit cu fanii ei bucuria de a câștiga premiul de la People’s Choice. „Sunt atât de fericită că am câștigat People’s Choice pentru al cincilea an consecutiv, că emisiunea The Kardashians a câștigat!”, a menționat ea despre premii, unde familia ei a câștigat „Reality Show of 2022”.

Reclamă

Din punct de vedere vestimentar, toți membrii familiei Kardashian sunt mereu o apariție surprinzătoare pe covorul roșu. Iată cum s-au îmbrăcat Kim și Khloé la CFDA Fashion Awards.

Khloé Kardashian s-a asortat cu mama sa

Întreaga familie Kardashian a strălucit pe scena de la People’s Choice 2022. Membrii familiei au purtat în cadrul galei de premiere ținute negre, asortate și coordonate. Kris Jenner, spre exemplu, a accesorizat un costum negru cu câteva detalii de tul pe care le-a așezat în zona umerilor.

Khloé Kardashian a purtat, de asemenea, o ținută neagră – un costum fără mâneci și cu spatele gol care i-a pus foarte bine în valoare corpul. Cu toate acestea, ținuta i-a făcut și probleme pe parcursul evenimentului monden.

Reclamă

Kris Jenner, în vârstă de 67 de ani, a urcat singură pe scenă pentru a accepta premiul Reality Show 2022, înainte de a i se alătura fiica ei. Aceasta a glumit spunând că a avut niște probleme cu părul pe care trebuia să le rezolve, scrie People. Desigur, aceasta încerca, de fapt, să rezolve problema fermoarului.

Nu a fost pentru prima dată când cineva din familia Kardashian s-a confruntat cu astfel de probleme vestimentare. În cadrul „The Ellen DeGeneres Show”, Khloé a avut parte de un accident similar. În culisele emisiunii, înainte de a intra în platou, a observat cum cămașa cu care era îmbrăcată se deșiră.

Cum multă prezență de spirit creativ și imaginație, vedeta de reality show a rezolvat situația folosind un blazer bărbătesc, potrivit Page Six Style. „Am sfârșit prin a-mi pune un blazer foarte larg și am arătat foarte chic ca un bărbat”, a declarat Khloé.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×