Reclamă

Rihanna a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a mers la o petrecere cu A$AP Rocky

Rihanna a purtat o rochie transparentă. Artista a ieșit la întâlnire alături de partenerul său, A$AP Rocky. Cei doi au fost văzuți tot mai des la petreceri în ultima perioadă. Diva nu ratează nicio ocazie pentru a se distra. Viața de mamă nu i-a schimbat foarte mult obiceiurile.

Publicat: 7 decembrie 2022, 5:03

Rihanna a avut din nou o apariție spectaculoasă. De data aceasta într-o rochie neagră. Artista internațională s-a bucurat de timpul liber la o petrecere. Diva s-a întors recent dintr-o vacanță din Barbados. Acum petrece alături de partenerul său în cluburile din Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a purtat o rochie transparentă

Rihanna și A$AP Rocky au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau către un club din Miami. Cei doi îndrăgostiți au lăsat îndatoririle de părinți în spate și au ales să se distreze până dimineața.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în Galeria Foto!

Rihanna într-o rochie neagră transparentă
Rihanna a avut o apariție sexy alături de partenerul său / Profimedia Images

Paparazzi i-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-i fotografieze din toate unghiurile. Pentru această ieșire, Riri a avut o ținută îndrăzneață. Vedeta a ales o rochie neagră, transparentă, fără bretele. Diva a avut tot timpu probleme din cauza ținutei pe care a ales-o.

Reclamă

Bustul generos nu a putut fi susținut de rochia pe care a purtat-o. Rihanna a fost nevoită să-și țină rochia pentru a nu avea parte de un accident vestimentar. A$AP Rocky a fost și el grijuliu cu nevoile partenerei sale.

Acesta a încercat să o ajute pe Rihanna și a ținut-o de mână atunci când aceasta a avut nevoie. Între cei doi există o legătur emoțională puternică.

Deși nu s-au căsătorit, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De altfel, fotografii i-au surprins împreună în timpul vacanței lor din Barbados. Imaginile în ipostaze tandre nu au putut să lipsească.

Reclamă

Rihanna își dorește o familie mai mare

Rihanna și partenerul său nu ratează nicio ocazie pentru a se distra. Diva a devenit mama unui băiețel alături de partenerul său. Aceasta este extrem de încântată și spune că viața sa s-a schimbat complet. Diva nu a vrut să facă foarte multe dezvăluiri despre copilul său, scrie publicația PageSix.

Aceasta a evitat să dezvălui numele bebelușului sau să publice imagini cu acesta pe rețelele sociale. Totuși, RiRi a vorbit în cadrul mai multor interviuri despre dorința sa de a avea o familie mai mare. Aceasta spune că se simtă pregătită să mai aibă un copil alături de A$AP Rocky.

În ceea ce privește căsătoria, cântăreața nu pare că se gândește la acest aspect. Ea este fericită cu modul în care arată viața sa de cuplu. A$AP Rocky este un sprijin real pentru Rihanna, după cum spune chiar ea în interviurile pe care le oferă.

Acesta este un tată implicat și are grijă ca artista să nu se simtă singură în procesul de creștere al copilului lor. Atunci când nu se află în rolul de părinți, Rihanna și A$AP Rocky se distrează și se bucură de timpul pe care îl pot petrece doar ei doi.

Astfel de momente sunt extrem de importante pentru cei doi. RiRi spune că este norocoasă datorită ajutorului pe care îl primește din partea lui A$AP Rocky.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×