Reclamă

Rihanna a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a mers la o petrecere cu A$AP Rocky

Rihanna a purtat o rochie transparentă. Artista a ieșit la întâlnire alături de partenerul său, A$AP Rocky. Cei doi au fost văzuți tot mai des la petreceri în ultima perioadă. Diva nu ratează nicio ocazie pentru a se distra. Viața de mamă nu i-a schimbat foarte mult obiceiurile.

Publicat: 7 decembrie 2022, 5:03

Rihanna a avut din nou o apariție spectaculoasă. De data aceasta într-o rochie neagră. Artista internațională s-a bucurat de timpul liber la o petrecere. Diva s-a întors recent dintr-o vacanță din Barbados. Acum petrece alături de partenerul său în cluburile din Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a purtat o rochie transparentă

Rihanna și A$AP Rocky au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau către un club din Miami. Cei doi îndrăgostiți au lăsat îndatoririle de părinți în spate și au ales să se distreze până dimineața.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în Galeria Foto!

Rihanna într-o rochie neagră transparentă
Rihanna a avut o apariție sexy alături de partenerul său / Profimedia Images

Paparazzi i-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-i fotografieze din toate unghiurile. Pentru această ieșire, Riri a avut o ținută îndrăzneață. Vedeta a ales o rochie neagră, transparentă, fără bretele. Diva a avut tot timpu probleme din cauza ținutei pe care a ales-o.

Reclamă

Bustul generos nu a putut fi susținut de rochia pe care a purtat-o. Rihanna a fost nevoită să-și țină rochia pentru a nu avea parte de un accident vestimentar. A$AP Rocky a fost și el grijuliu cu nevoile partenerei sale.

Acesta a încercat să o ajute pe Rihanna și a ținut-o de mână atunci când aceasta a avut nevoie. Între cei doi există o legătur emoțională puternică.

Deși nu s-au căsătorit, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De altfel, fotografii i-au surprins împreună în timpul vacanței lor din Barbados. Imaginile în ipostaze tandre nu au putut să lipsească.

Reclamă

Rihanna își dorește o familie mai mare

Rihanna și partenerul său nu ratează nicio ocazie pentru a se distra. Diva a devenit mama unui băiețel alături de partenerul său. Aceasta este extrem de încântată și spune că viața sa s-a schimbat complet. Diva nu a vrut să facă foarte multe dezvăluiri despre copilul său, scrie publicația PageSix.

Aceasta a evitat să dezvălui numele bebelușului sau să publice imagini cu acesta pe rețelele sociale. Totuși, RiRi a vorbit în cadrul mai multor interviuri despre dorința sa de a avea o familie mai mare. Aceasta spune că se simtă pregătită să mai aibă un copil alături de A$AP Rocky.

În ceea ce privește căsătoria, cântăreața nu pare că se gândește la acest aspect. Ea este fericită cu modul în care arată viața sa de cuplu. A$AP Rocky este un sprijin real pentru Rihanna, după cum spune chiar ea în interviurile pe care le oferă.

Acesta este un tată implicat și are grijă ca artista să nu se simtă singură în procesul de creștere al copilului lor. Atunci când nu se află în rolul de părinți, Rihanna și A$AP Rocky se distrează și se bucură de timpul pe care îl pot petrece doar ei doi.

Astfel de momente sunt extrem de importante pentru cei doi. RiRi spune că este norocoasă datorită ajutorului pe care îl primește din partea lui A$AP Rocky.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×