Reclamă

Rihanna și A$AP Rocky au mers în Barbados. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați în ipostaze tandre

Rihanna și A$AP Rocky au mers în Barbados. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați în ipostaze tandre. Rocky a fost extrem de grijuliu cu partenerea sa. Acesta a ajutat-o pe Rihanna să coboare scările. Diva s-a bucurat de atenția prmită și s-a distrat alături de cel pe care îl iubești.

Publicat: 5 decembrie 2022, 5:14

Rihanna și partenerul său au petrecut o noapte de vis în Barbados. Cei doi au participat la un festival de muzică. Îndrăgostiții au petrecut alături de prietenii apropiați. Cântăreața și partenerul său pare că și-au lăsat copilul în grija bonei cât au fost plecați.

Rihanna și A$AP Rocky au mers în Barbados

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți, însă acest lucru nu i-a împiedicat niciodată să se distreze în continuare. Cei doi ies deseori la întâlniri, iar acum au ales să meargă la un festival de muzică. Rihanna a atras atenția tuturor cu ținuta sa colorată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna și A$AP Rocky în timp ce se plimbă de mână prin Barbados
Rihanna și partenerul său au petrecut o noapte de vis în Barbados / Profimedia Images

Diva a apărut recent și într-o fustă de latex. Vedeta are o siluetă de invidiat și a reușit să se recupereze impecabil după ce a devenit mama. Rihanna a purtat o rochie scurtă roz din dantelă. La aceasta a ales să asorteze o pereche de tocuri înalte.

Reclamă

Rocky a fost mereu atent la nevoile partenerei sale. Diva a ales să-și pună în păr câteva accesorii. Iubitul ei a fost cel care a ajutat-o să pășească atunci când aceasta s-a văzut încurcată de coafra aleasă. Paparazzi au surprins și un moment de tandrețe dintre cei doi.

Se pare că diva a oboist la un moment dat, iar Rocky s-a oferit să o ducă pe aceasta în brațe. Fotografii n-au putut rata un astfel de moment.

Imaginile cu cei doi au devenit virale pe internet. RiRi și Rocky nu ratează nicio ocazie de a se distra. Aceștia se bucură împreună de fiecare etapă din viața lor.

Reclamă

Rihanna își dorește o familie mai mare alături de partenerul său

Rihanna a oferit recent un interviu sincer în care a vorbit despre planurile sale de viitor. Cântăreața se simte foarte bine în rolul de mamă și își dorește o familie mai mare. În prezent aceasta are un băiețel alături de Rocky.

Cei doi nu au vrut să dezvăluie numele copilului său să publice imagini cu acesta. Totuși, artista vorbește deseori despre micuțul său. RiRi spune că este fascinată de modul în care evoluează lucrurile.

”Nu pot descrie acest sentiment. Este de-a dreptul fascinant pentru mine tot ce se întâmplă. Fiecare pas mărunt, fiecare expresie facială, fiecare zâmbet.”

”Iubesc tot ce ține de asta. Viața începe din nou după ce ai devenit mamă. Acesta este un tip de viață pe care nu l-ai mai trăit anterior. Îți privești copilul și încerci să-l cunoști, să-i înveți nevoile, iar el le învață pe ale tale.”

Cât privește relația cu Rocky, Rihanna spune că este mult mai apropiată de partenerul său de când a devenit mamă. Rocky este un tată extraordinar, din declarațiile cântăreței. Rihanna și Rocky trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire. Aceștia se bucură de rodul iubirii lor împreună. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×