Reclamă

Rihanna a revenit pe covorul roșu la premiera filmului Black Panther: Wakanda Forever. Artista se pregătește să lanseze o melodie după o pauză muzicală de cinci ani

Rihanna a revenit pe covorul roșu la premiera filmului Black Panther: Wakanda Forever. Artista și-a arătat silueta incredibilă după naștere într-o rochie cu paiete. Ținuta i-a pus formele în evidență în timp ce asista la premiera Black Panther: Wakanda Forever alături de iubitul ei.

Publicat: 28 octombrie 2022, 7:59

La doar câteva zile după ce a anunțat revenirea mult așteptată în lumea muzicii, pentru prima dată în cinci ani, un single pentru continuarea Black Panther numit Lift Me Up, câștigătoarea a nouă premii Grammy și iubitul ei, ambii în vârstă de 34 de ani, și-au asortat ținutele la cea mai recentă ieșire în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a revenit pe covorul roșu la premiera filmului Black Panther

Rihanna și-a etalat formele de invidiat pe covorul roșu. Rapper-ul F**kin’ Problems a avut un look elegantă într-o jachetă supradimensionată gri deschis și pantaloni în aceeași nuanță.

Cei doi, care au devenit pătinții unui băiețel pe 13 mai în Los Angeles, au pozat pentru fotografi în timp ce se țineau în brațe unul pe celălalt. În timpul ieșirii publice, artista a radiat frumusețe cu părul ei închis la culoare. Acesta a fost coafat în bucle lejere și un ruj închis la culoare.

Machiajul Rihannei a constat într-un fard de pleoape gri metalizat, bronzer, fard de obraz și rimel pentru volum și lungime.

Ce se întâmplă în cariera Rihannei

Reclamă

Single-ul ei pentru viitorul film, care se așteaptă să câștige 175 de milioane de dolari în timpul debutului său la box office luna viitoare, va fi lansat curând. Rihanna nu a mai lansat niciun album de când a apărut Anti în 2016. Ultima dată a lansat un single în 2020, când a apărut cu Believe It, scrie DailyMail.

Revenirea Rihannei cu melodia pentru continuarea lui Black Panther vine la mai puțin de o lună după ce și-a confirmat planurile de a ține spectacolul show-ului din timpul pauzei Super Bowl 2023.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Rihanna, într-o rochie gri, lungă, elegantă
Artista și-a arătat silueta incredibilă după naștere într-o rochie cu paiete / Profimedia Images

Anterior, cântăreața Diamonds a refuzat oportunitatea de a cânta la Super Bowl în 2019 din cauza modului în care fusese tratat Colin Kaepernick.Fostul jucător San Francisco a refuzat să îngenuncheze pentru imnul național al SUA la începutul jocurilor pentru a protesta împotriva brutalității poliției și a inegalității rasiale.

Jucătorul a dat în judecată NFL în noiembrie 2017, acuzând proprietarii de echipe de coluziune în a nu-l angaja. Procesul a fost retras doi ani mai târziu, după ce Kaepernick și NFL au ajuns la o înțelegere confidențială.

Explicând decizia ei la acea vreme, câștigătoarea Grammy a spus pentru Vogue: „Nu am putut îndrăzni să fac asta. Pentru ce? Cine câștigă din asta? Nu oamenii mei”.

Viața Rihannei s-a schimbat mult în ultimul timp

Vestea că Rihanna se vede cu prietenul ei de multă vreme A$AP a apărut în ianuarie 2020, după despărțirea ei de Hassan Jameel, cu care s-a întâlnit timp de aproape trei ani. Rihanna și A$AP au fost, de asemenea, împreună în 2013 pentru o scurtă perioadă, când a apărut în videoclipul său pentru Fashion Killa.

În luna ianuarie a acestui an, ea a dezvăluit că e însărcinată când a ieșit cu Rocky în Harlem, NYC, locul unde a crescut. Ea și-a arătat mândră burtica de gravidă.

Ea a spus în trecut: „Echilibrul este una dintre cele mai mari provocări ale mele și a fost întotdeauna. Și acum există o altă ființă umană care intră în joc, schimbă din nou ceea ce înseamnă asta. Totuși, am afaceri care nu se vor conduce singure. Mama mea s-a descurcat cu noi trei fără resursele pe care le am, așa că o pot face și eu”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×