Reclamă

Rihanna a purtat un hanorac gri și o pereche de pantaloni scurți. Cum arată silueta vedetei fără editări

Rihanna a purtat un hanorac gri și o pereche de pantaloni scurți asorți. Vedeta s-a dovedit a fi cea mai bună pentru a-și promova brand-ul. Aceasta a îmbrăcat haine într-un nou material video de pe Instagram, postat recent pe contul ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 octombrie 2022, 8:43 / Actualizat: 14 octombrie 2022, 16:16

În timp ce arăta cea mai recentă colecție a mărcii ei de lenjerie, Savage X Fenty, artista de 34 de ani a arătat absolut senzațional într-un hanorac cu glugă și pantaloni scurți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a purtat un hanorac gri și o pereche de pantaloni scurți

Superstarul s-a filmat dansând acasă. Rihanna nu a fost deloc intimidată de ceea ce se întâmplă. Le-a oferit fanilor chiar și mișcări lascive înainte de a se întoarce și a-și etala posteriorul.

În înregistrare, Rihanna, care a născut un băiețel pe 13 mai în Los Angeles, și-a lăsat șuvițele ondulate să cadă liber pe umeri, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Chiar luna trecută, cântăreața a anunțat că va susține un spectacol în timpul evenimentului sportiv Superbowl din 2023. Este jocul final anual de playoff al Ligii Naționale de Fotbal pentru a determina campioana ligii. Evenimentul va avea loc în februarie.

Dar vedeta, care se întâlnește cu rapperul A$AP Rocky, a recunoscut recent că a fost „supărată” mult timp pe organizatorii evenimentului. Rihanna a fost văzută plecând de la Bristol Farms din West Hollywood când a spus pentru TMZ despre evoluția la Super Bowl: „Sunt nervoasă, dar sunt entuziasmată”.

Reporterul a întrebat apoi pe cine ar putea aduce ca invitat special. Cântăreața a ridicat pur și simplu din umeri. Jay-Z, al cărui Nation Roc ajută la organizarea show-ului, a lansat o declarație în care spune: „Rihanna este un talent generațional, o femeie cu începuturi umile care a depășit așteptările la fiecare pas. O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit unul dintre cei mai proeminenți artiști. Self-made în afaceri și divertisment”.

Reclamă

Ce spun organizatorii Super Bowl despre Rihanna

„Rihanna este o artistă de înregistrări incredibilă care este favorită pentru multe milioane de clienți Apple Music din întreaga lume”, a declarat Oliver Schusser, vicepreședintele Apple Music and Beats. „Suntem încântați să colaborăm cu Rihanna. Roc Nation și NFL va aduce fanilor de muzică și sport un spectacol important”.

Acest lucru vine după ce cântăreața a refuzat oportunitatea de a cânta la Super Bowl în 2019. Superstarul a spus că a declinat invitația din cauza modului în care a fost tratat Colin Kaepernick. Fostul jucător al echipei San Francisco a refuzat să îngenuncheze pentru imnul național al SUA la începutul jocurilor pentru a protesta împotriva brutalității poliției și a inegalității rasiale. După ce a devenit agent liber, nicio echipă nu l-a mai dorit.

Explicând decizia ei la acea vreme, câștigătoarea Grammy a spus pentru Vogue: „Nu am putut îndrăzni să fac asta. Pentru ce? Cine câștigă din asta? Nu oamenii mei.”

„Nu aș putea să mă vând”, a spus ea, „Nu aș putea fi un facilitator. Există lucruri în cadrul acelei organizații cu care nu sunt deloc de acord și nu eram de acord să merg și să le fiu de folos în vreun fel”.

S-ar putea spune că trecerea timpului a atenuat îngrijorările artistei cu privire la performanța la Super Bowl. Rihanna a luat o pauză de la carieră după ce și-a născut fiul în mai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×