Reclamă

Rihanna a purtat o fustă neagră din piele. Cântăreața a petrecut până în zori alături de A$AP Rocky

Rihanna a purtat o fustă neagră din piele. Cântăreața a petrecut până în zori alături de partenerul său, A$AP Rocky. Cei doi îndrăgostiți pare că s-au adaptat complet la noua lor viață. În ciuda faptului că sunt părinți de mai puțin de șase luni, aceștia au fost văzuți deseori împreună la evenimente publice.

Publicat: 19 noiembrie 2022, 6:35

Rihanna pare mai fericită ca niciodată alături de iubitul său. După ce a devenit mamă aceasta a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme. Vedeta a purtat inclusive în timpul sarcinii ținute îndrăznețe, dar acum este și mai deschisă cu privire la ținutele pe care le allege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a purtat o fustă neagră din piele

Rihanna a fost surprinsă în compania partenerului său. Ea și A$AP Rocky au mers la o petrecere private în New York. Cei doi îndrăgostiți s-au distrat unul în compania celuilalt, dar și în compania prietenilor apropiați. RiRi a ales să poarte o ținută extravagantă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna într-o fustă neagră și o geacă prin New York
Rihanna a ales o ținută îndrăzneață / Profimedia Images

Aceasta a purtat o fustă mulată din piele. Piesa vestimentară a pus-o în dificultate pe artistă. Aceasta s-a văzut nevoită să-și ascundă zonele intime cu ajutorul poetei pe care avut-o. Diva internațională a ales o ținută care i-ar fi putut lăsa la vedere părțile intime, motiv pentru care diva a fost atentă cu accesoriile pe care le-a ales.

Reclamă

RiRi a ales și o pereche de sandale înalte. La întreaga ținută a ales să poarte o jachetă neagră. Iubitul său a ales o jachetă neagră din piele, o cămașă alba și o pereche de blugi. Cei doi îndrăgostiți s-au ținut tot timpul de mână.

A$AP Rocky a fost extrem de grijuliu cu partenera sa și s-a asigurat ca aceasta să nu fie deranjată de paparazzi prezenți.

RiRi și partenerul său nu au ținut cont niciodată de părerile celor din jurul lor și au încercat să-și vadă mereu de viața lor. RiRi și partenerul său ies deseori la întâlniri în New York. De data aceasta au petrecut până în zori.

Reclamă

Rihanna își dorește mai mulți copii alături de partenerul său

Rihanna a oferit recent un interviu în care a vorbit despre noua sa viață. DE când a devenit mama, aceasta este mult maia tentă c modul în care își organizează timpul. Rihana spune că este mai fericită ca niciodată în rolul său.

”Ador fiecare dimineață, iubesc să-I văd fața zâmbitoare. Ador să mă uit la copilul meu, la modul în care se trezește, la rânjetul său innocent. Sunt atât de curioși și de drăgălași. Să mă trezesc lângă el este partea mea favorită din zi”.

Cântăreața spune că se simte foarte bine în rolul său. Diva spune că își dorește mai mulți copii alături de partenerul său, A$AP Rocky. Deși a crezut că viața de mamă o va împiedica din a-și duce cariera mai departe, diva a realizat că această perioadă este cea mai frumoasă din viața sa.

Cântăreața spune că este pregătită pentru această nouă etapă din viața sa. Rolul de mama o face să se simtă minunat. Chiar dacă are în continuare un program foarte aglomerat, RiRi îl pune pe fiul său pe primul loc.

Fanii așteaptă cu nerăbdare ca RiRi să posteze imagini cu fiul său. Totuși, vedeta este destul de rezervată în cee ace privește expunerea copilului său în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×