Reclamă

Chantel Jeffries se distrează singură la plajă. Vedeta a fost pozată în Miami

Chantel Jeffries se distrează singură la plajă. Vedeta internațională a fost surprinsă de paparazzi în Miami. Deși obișnuiește să iasă alături de un grup de prieteni, de data aceasta pare că a dorit să petreacă mai mult timp singură.

Publicat: 6 noiembrie 2022, 6:01

Fosta iubită a lui Justin bieber s-a bucurat de o zi însorită la plajă. Fanii s-au obișnuit deja să o vadă pe Jeffries la plajă atunci când are puțin timp liber. Vedeta adoră să obțină bronzul perfect și să se bucure de valurile răcoritoare ale oceanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chantel Jeffries se distrează singură la plajă

Ceejay The DJ a impresionat din nou cu apariția sa uimitoare. De data aceasta s-a relaxat singură pe o plajă din Miami. Vedeta în vârstă de 30 de ani a purtat un costum de baie din două piese. Costumul i-a lăsat la vedere colecția impresionantă de tatuaje.

Vezi mai multe imagini cu Chantel Jeffries în galeria Foto!

Chantel Jeffries a purtat un costum de baie din două piese
Chantel Jeffries și-a expus silueta într-un costum de baie din două piese / Profimedia Images

Diva a încercat să obțină bronzul perfect în timp ce a stat la soare. Aceasta și-a prins părul în două cozi împletite, iar pe față a purtat o pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Accesoriile nu au lipsit din colecția divei. Aceasta a purtat o pereche de cercei de aur și câteva inele din argint. Diva s-a răcorit în valurile oceanului, iar ulterior s-a întors pe plajă pentru a se bucura de o băutură răcoritoare.

Jeffries are deja o colecție impresionantă de costume de baie. Aceasta petrece în general destul de mult timp la plajă. Ori de câte ori are ocazia preferă să se relaxeze sub razele soarelui. Pentru această ieșire Jeffries a ales un costum într-o nuanță de crem.

Fotografii au profitat de ocazie și au pozat-o pe divă din toate unghiurile. Aceasta nu a părut deranjată de prezența curioșilor.

Reclamă

Deși obișnuiește să posteze deseori pe rețelele sociale, de data aceasta nu a dorit să distribuie imagini de la ieșirea pe care a avut-o.

Ce spune Chantel Jeffries despre viața sa personală

Chantel Jeffries este o femeie foarte frumoasă, însă niciun bărbat nu pare că reușește să o cucerească. Diva se concentrează pe cariera sa profesională și nu pare dispusă să acorde atenție întâlnirilor. Aceasta a fost invitată ca DJ la o mulțime de petreceri în ultimele luni. Diva are apariții rare la evenimentele publice, fiind invitată în special la cele private.

Pe lângă ocupația de DJ, Chantell este foarte activă și pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele schimbări din viața sa. Întreaga vară și-a dedicat-o evenimentelor la care a fost invitată ca DJ. Vedeta spune că muncește din greu pentru a avea o carieră de succes.

Atunci când are timp liber preferă să-l petreacă singură sau în compania grupurilor de prieteni. Fosta iubită a lui Justin bieber a declarat în trecut că preferă să aștepte bărbatul potrivit pentru ea. Aceasta își dorește o persoană care să o înțeleagă și să o susțină în cariera sa.

Chantel spune că nu vrea să se plafoneze și că adoră să se afle într-un proces continuu de învățare. Fanii săi așteaptă cu nerăbdare ca diva să dezvăluie mai multe despre viața personală și despre o posibilă relație. Conform publicațiilor internaționale, Jeffries este în continuare singură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×