Reclamă

Chantel Jeffries a mers la plajă în Miami. Vedeta a întors toate privirile asupra sa

Chantel Jeffries a mers la plajă în Miami. Vedeta în vârstă de 29 de ani a atras toate privirile asupra sa. Aceasta a ales un costum de baie roz din două piese. Diva s-a bucurat de timpul liber și a încercat să obțină bronzul perfect. Fosta iubită a lui Justin Bieber adoră să-și petreacă zilele în compania prietenilor pe plajele din Miami.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 august 2022, 11:52

Paparazzi au profitat de fiecare ocazie și au pozat-o pe Jeffries din toate unghiurile. Vedeta cu trup de zeiță pare că a petrecut ore în șir pe plajă. Deși vara aceasta a avut un program foarte încărcat, aceasta și-a găsit timpul necesar pentru a se bucura de soarele fierbinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chantel Jeffries a mers la plajă în Miami

Fosta iubită a lui Justin bieber a făcut furori la plajă. Bruneta cochetă și-a expus trupul de invidiat într-un costum de baie minuscul. Jeffries este recunoscută pentru colecția sa impresionantă de costume de baie. De data aceasta vedeta de 29 de ani a ales un model roz.

Vezi mai multe imagini cu Chantel Jeffries în Galeria Foto!

Chantel Jeffires a mers la plajă în Miami și a purtat un costum de baie roz din două piese
Fosta iubită a lui Justin bieber a făcut furori la plajă / Profimedia Images

Aceasta și-a etalat formele, dar și colecția impresionantă de tatuaje. Cele mai recente fotografii arată faptul că vedeta cu trup de zeiță nu a fost foarte atentă la alimentația sa. Se pare că vina a luat câteva kilograme în plus de la ultima apariție pe plajă.

Reclamă

În ciuda acestui lucru, Chantel nu a ținut cont de părerile răutăcioșilor și s-a bucurat de compania prietenilor. După ce a obținut bronzul perfect, ea a mers să se răcorească în valurile agitate. Ceejay the DJ nu pare să acorde prioritate întâlnirilor.

Fanii așteaptă cu nerăbdare ca diva să anunțe o posibilă relație, însă aceasta este decisă să se concentreze mai mult asupra vieții sale profesionale.

Chantel a declarat în trecut că pentru ea cariera și dezvoltarea este pe primul loc. Vedeta nu își dorește o relație decât în momentul în care se simte împlinită pe plan profesional. Conform publicației Marriebiography, averea acesteia se ridică la 3 milioane de dolari în luna august a anului 2022.

Reclamă

Ce spune Chantel Jeffries despre viața sa profesională

Chantel Jeffries a mers la plajă în Miami în compania prietenilor. Aceasta nu s-a afișat cu niciun iubit până în prezent. Chantel are creioantă în minte ideea bărbatului ideal, însă nu dorește să facă din întâlniri o prioritate. Aceasta și dorește ca partenerul de viață să îi fie mai întâi cel mai bun prieten

”Îmi doresc o persoană care să-mi fie cel mai bun prieten și care să aibă lucruri în comun cu mine. O persoană înțelegătoare și de la care să am ce să învăț. Nu-mi doresc să stau pe loc, să stagnez. Îmi doresc să fiu într-un proces continuu de învățare, să descopăr lucruri și oameni”.

Chantel a devenit cunoscută în special după relația avută cu Justin Bieber. Ea și cântărețul au fost implicați în mai multe scandaluri, motiv pentru care s-au despărțit rapid. Biber și bruneta focoasă s-au întâlnit la începutul anului 2014.

Chantel a fost cea care i-a stat alături lui Bieber atunci când acesta a fost arestat după ce a condus sub influența substanțelor interzise. De atunci vedeta a mai avut câteva relații, însă toate au fost de scurtă durată. Chantel a decis să-și pună cariera pe primul loc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×