Reclamă

Ireland Baldwin este însărcinată. Vedeta așteaptă primul copil cu iubitul său, RAC

Alec Baldwin va deveni bunic! Ireland Baldwin este însărcinată. Vedeta așteaptă primul copil cu iubitul său, RAC. Anul trecut, actorul a devenit din nou tată. Cu toate acestea, se pare că acum se va bucura și de rolul de bunic.

Publicat: 2 ianuarie 2023, 12:05

Ireland Baldwin, fiica lui Alec cu Kim Basinger, așteaptă primul ei copil cu muzicianul RAC. Acesta din urmă e cunoscut și sub numele de André Allen Anjos.

Ireland Baldwin este însărcinată

Atât Ireland, în vârstă de 27 de ani, cât și RAC, în vârstă de 37 de ani, au dezvăluit marea veste prin intermediul contului de Instagram în ultima zi a anului 2022.

Împreună cu o imagine din timpul uneia dintre ecografii, cei doi au scris: „La mulți ani ❤️”. Bebelușul care urmează să vină pe lume este primul copil al cuplului. Cei doi se întâlnesc de cel puțin un an și pare că au decis să-și ducă relația la nivelul următor.

Prima sarcină a lui Ireland vine la câteva luni după ce ea a spus că nu este „deranjată deloc” de faptul că tatăl ei și soția lui, Hilaria Baldwin, au devenit părinți pentru a șaptea oară.

Reclamă

Fiica lui Alec Baldwin a atras recent atenția cu o mărturisire dureroasă din trecut.

Ireland Baldwin a declarat că în adolescență a fost victima unui abuz sexual fără consimțământul său. Conform declarațiilor sale, aceasta nu era conștientă la momentul abuzului.

Am fost victima unui abuz intim atunci când eram o adolescentă. Nu eram conștientă la acel moment și s-a întâmplat fără consimțământul meu. Acel eveniment a schimbat complet cursul vieții mele. Nu am putut spune nimănui, cu excepția unei asistente care s-a ocupat de mine la scurt timp după ce mi-am dat seama ce s-a întâmplat.

– Ireland Baldwin

Reclamă

Ce a scris Ireland pe rețelele sociale despre tatăl ei

În martie 2022, ea a publicat o declarație pe Instagram în care s-a adresat celor „alarmant de obsedați” de tatăl ei.

„În sfârșit, primesc nenumărate mesaje de la oameni care sunt într-un fel alarmant de obsedați de tatăl meu și de familia lui”, a scris ea. „Cred că mulți oameni își asumă părerea mea despre toate acestea. Nu este treaba mea”.

Ireland a remarcat că nu îi „pasă” de faptul că tatăl său continuă să aibă mai mulți copii, deoarece ea este prea concentrată pe viața ei din Oregon alături de iubitul ei.

„Fumez iarbă, mănânc mâncare bună și îmi pasă de treaba MEA”, a continuat ea, adăugând că este model, scenaristă și îngrijitoare de câini, pentru că „oamenilor le place și să intre în subiectul a ceea ce fac pentru a-mi câștiga existența”.

Ea și-a încheiat mesajul mulțumind fanilor care i-au oferit întotdeauna sprijinul lor și i-au oprit pe cei care o critică.

„Tot ce contează este că îmi asum și mă simt al naibii de bine”, a spus ea. „Sunt atât de recunoscătoare și norocoasă că sunt acolo unde sunt.”

Hilaria și Alec sunt mamă și tată pentru fiicele Carmen și María Lucía și pentru fiii Rafael, Leonardo, Romeo și Eduardo. Fiica Ilaria Catalina Irena s-a născut pe 22 septembrie 2022 și a contribuit la creșterea „Echipa de vis Baldwinito”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×