Reclamă

Ireland Baldwin este însărcinată. Vedeta așteaptă primul copil cu iubitul său, RAC

Alec Baldwin va deveni bunic! Ireland Baldwin este însărcinată. Vedeta așteaptă primul copil cu iubitul său, RAC. Anul trecut, actorul a devenit din nou tată. Cu toate acestea, se pare că acum se va bucura și de rolul de bunic.

Publicat: 2 ianuarie 2023, 12:05

Ireland Baldwin, fiica lui Alec cu Kim Basinger, așteaptă primul ei copil cu muzicianul RAC. Acesta din urmă e cunoscut și sub numele de André Allen Anjos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ireland Baldwin este însărcinată

Atât Ireland, în vârstă de 27 de ani, cât și RAC, în vârstă de 37 de ani, au dezvăluit marea veste prin intermediul contului de Instagram în ultima zi a anului 2022.

Împreună cu o imagine din timpul uneia dintre ecografii, cei doi au scris: „La mulți ani ❤️”. Bebelușul care urmează să vină pe lume este primul copil al cuplului. Cei doi se întâlnesc de cel puțin un an și pare că au decis să-și ducă relația la nivelul următor.

Prima sarcină a lui Ireland vine la câteva luni după ce ea a spus că nu este „deranjată deloc” de faptul că tatăl ei și soția lui, Hilaria Baldwin, au devenit părinți pentru a șaptea oară.

Reclamă

Fiica lui Alec Baldwin a atras recent atenția cu o mărturisire dureroasă din trecut.

Ireland Baldwin a declarat că în adolescență a fost victima unui abuz sexual fără consimțământul său. Conform declarațiilor sale, aceasta nu era conștientă la momentul abuzului.

Am fost victima unui abuz intim atunci când eram o adolescentă. Nu eram conștientă la acel moment și s-a întâmplat fără consimțământul meu. Acel eveniment a schimbat complet cursul vieții mele. Nu am putut spune nimănui, cu excepția unei asistente care s-a ocupat de mine la scurt timp după ce mi-am dat seama ce s-a întâmplat.

– Ireland Baldwin

Reclamă

Ce a scris Ireland pe rețelele sociale despre tatăl ei

În martie 2022, ea a publicat o declarație pe Instagram în care s-a adresat celor „alarmant de obsedați” de tatăl ei.

„În sfârșit, primesc nenumărate mesaje de la oameni care sunt într-un fel alarmant de obsedați de tatăl meu și de familia lui”, a scris ea. „Cred că mulți oameni își asumă părerea mea despre toate acestea. Nu este treaba mea”.

Ireland a remarcat că nu îi „pasă” de faptul că tatăl său continuă să aibă mai mulți copii, deoarece ea este prea concentrată pe viața ei din Oregon alături de iubitul ei.

„Fumez iarbă, mănânc mâncare bună și îmi pasă de treaba MEA”, a continuat ea, adăugând că este model, scenaristă și îngrijitoare de câini, pentru că „oamenilor le place și să intre în subiectul a ceea ce fac pentru a-mi câștiga existența”.

Ea și-a încheiat mesajul mulțumind fanilor care i-au oferit întotdeauna sprijinul lor și i-au oprit pe cei care o critică.

„Tot ce contează este că îmi asum și mă simt al naibii de bine”, a spus ea. „Sunt atât de recunoscătoare și norocoasă că sunt acolo unde sunt.”

Hilaria și Alec sunt mamă și tată pentru fiicele Carmen și María Lucía și pentru fiii Rafael, Leonardo, Romeo și Eduardo. Fiica Ilaria Catalina Irena s-a născut pe 22 septembrie 2022 și a contribuit la creșterea „Echipa de vis Baldwinito”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×