Reclamă

Ce legătură are Hailey Bieber cu Alec Baldwin. Soția lui Justin Bieber se numea Baldwin înainte de căsătorie

Puțini știu ce legătură are Hailey Bieber cu Alec Baldwin. Soția cântărețului Justin Bieber are un trecut mai puțin cunoscut de fanii săi. Vedeta de 25 de ani are un arbore genealogic impresionant. Hailey este cunoscută la nivel internațional pentru activitatea sa în mediul online, dar și pentru cariera de model.

Publicat: 12 octombrie 2022, 6:27

Hailey Bieber a intrat tot mai mult în atenția presei atunci când a început să aibă o relație amoroasă cu celebrul cântăreț. După căsătoria cu Justin aceștia au fost de nedespărțit. Diva a luat numele artistului după căsătorie, însă a rămas cunoscută de cei mai mulți drept Hailey Baldwin. Hailey este nepoata actorului Alec Baldwin. Ea este fiica lui Stephen Baldwin, fratele mai mic al lui Alec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce legătură are Hailey Bieber cu Alec Baldwin.

Legătura dintre Hailey și Alec pornește de la bunica divei. Pe data de 26 mai 2022 Baldwin anunța printr-o postare pe instagram că mama sa s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Actorul nu a menționat cauza decesului, dar a povestit despre viața mamei sale și despre modul în care aceasta a influențat întreaga familie. Printre celebritățile care l-au consolat pe actor s-a numărat și Haile Bieber.

Vezi mai multe imagini cu familia lui Hailey Bieber în Galeria Foto!

Puțini știu că Hailey provine dintr-o familie numeroasă. Carol M Baldwin și Alexander Rae Baldwin Jr. Au fost părinții lui Alec.

Reclamă

Aceștia au avut împreună nici mai mult, nici mai puțin de șase copii. Cei doi au adus pe lume patru băieți: Alec, Daniel, William și Stephen Baldwin și două fete, Elizabeth și Jane. Bunica vedetei Hailey Bieber a avut în total 25 de nepoți și 14 strănepoți.

Stephen, fratele mai mic al actorului Alec Baldwin, s-a căsătorit în anul 1990 cu Kennya. Cei doi au împreună două fiice care au urmat cariera de fotomodel, Alaia și Hailey. Alaia, sora mai mare a vedetei Hailey Bieber, s-a căsătorit încă din anul 2017 cu Andrew Aronow.

Un an mai târziu, Hailey și Justin Bieber și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă la care au participat familiile celor doi și prietenii acestora. Astfel, Hailey Bieber este nepoata actorului Alec Baldwin și trăiește în continuare într-o familie numeroasă. Vedeta are o mulțime de verișori doar din partea unchiului său.

Reclamă

Câți copii are Alec Baldwin

Alec provine dintr-o familie care a avut șase copii. Prin urmare, nu este de mirare faptul că actorul și-a dorit mereu să fie înconjurat de cât mai multe persoane. Pentru el familia a fost primordială, iar Baldwin s-a asigurat că va reuși să construiască acest lucru alături de persoana potrivită. În prezent Alec Baldwin este tatăl a șapte copii.

Actorul s-a căsătorit prima dată în 1993 cu Kim Basinger. Pe data de 23 octombrie 1995, cuplul a adus pe lume primul copil, o fiică, pe nume Ireland. În ciuda relației cu multe suișuri și coborâșuri, Alec și Kim au divorțat în anul 2002. Actorul s-a recăsătorit abia zece ani mai târziu, iar de atunci trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Hilaria Baldwin.

Cel de-al doilea copil al actorului, Carmen Gabriela, a venit pe lume în anul 2013. Fiind o diferență de aproape 20 de ani între cei doi copii. În anul 2015, Alec și Hilaria au adus pe lume cel de-al treilea copil și primul băiat al actorului, Rafael Thomas. Lucrurile nu au stat deloc pe loc în viața actorului, iar în 2016 el și Hilaria au adus pe lume încă un fiu, Leonardo Angel Charles.

Cel de-al treilea fiu al familie a venit pe lume în mai 2018 și poartă numele de Romeo Alejandro David. Hilaria a pierdut apoi doua sarcini în anul 2019, iar cuplul a renunțat o vreme la ideea de a vea copii. În 2020 cuplul a reușit să aibă încă un fiu pe nume Eduardo Pau Lucas, iar în martie 2021 au adus-o pe lume pe micuța Lucia.

Hailey Bieber se bucură de șapte verișori din partea unchiului său, Alec. În ciuda familiei numeroase, diva nu se gândește încă la a avea proprii copiii. De altfel, ea a negat zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată atunci când s-a afișat cu Bieber la Premiile Grammy de anul acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×