Reclamă

Ducii de Sussex au participat la gala Ripple of Hope din New York. Meghan Markle și Prințul Harry au primit premiul Robert F. Kennedy

Ducii de Sussex au participat la gala Ripple of Hope din New York. Meghan Markle și Prințul Harry au primit premiul Robert F. Kennedy. Cei doi soți sunt mereu prezenți la evenimente marcate de eleganță și rafinament.

Publicat: 7 decembrie 2022, 12:35

Ducele și Ducesa de Sussex au fost prezenți la Gala Premiului Robert F. Kennedy Ripple of Hope din New York. Cuplul a fost onorat cu premiul important pentru munca lor cu agresiunea rasială, sănătatea mintală și alte acțiuni cu impact social. Meghan și Harry fac multă muncă de caritate prin intermediul Fundației Archewell.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex au participat la gala Ripple of Hope din New York

Meghan a apărut la eveniment într-o rochie albă fără umăr, cu mâneci lungi. Ducesa și-a accesorizat ținuta cu elemente de culoarea neagră, iar părul l-a avut coafat într-un coc. Prințul Harry a purtat un costum clasic și o cravată neagră, scrie People.

Meghan Markle și-a completat rochia ei albă Louis Vuitton, fără umăr, cu inelul acvamarin al Prințesei Diana. Inelul este remarcabil, deoarece Diana l-a comandat în 1996 ca înlocuitor pentru inelul de logodnă. A făcut acest gest după divorțul ei de Regele Charles al III-lea. Inelul de logodnă al lui Markle este făcut din diamante deținute cândva de Diana. Pe de altă parte, Kate Middleton poartă inelul original din safire și diamante al mamei Prințului William.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, într-o rochie albă, cu inelul Prințesei Diana pe mână
Ducii de Sussex au participat la gala Ripple of Hope din New York / Profimedia Images
Reclamă

Cei doi s-au ținut de mână la apariția la eveniment. Ducii de Sussex au participat la gala Ripple of Hope din New York, iar așa cum se întâmplă de fiecare dată, Prințul Harry a avut grijă de soția sa. El a ținut o umbrelă în drumul de la mașină către eveniment, unde s-au pozat alături de Kerry Kennedy.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy a participat și el la gală. Acesta a primit Premiul Ripple of Hope pentru conducerea sa curajoasă pe fondul războiului din țara sa. Laureații în 2022 au fost co-fondatorul Siris Frank Baker, CEO-ul Bank of America Brian Moynihan și CEO-ul Invenergy Michael Polsky. Ceremonia a recunoscut post mortem, de asemenea, legenda NBA și activistul pentru drepturile civile, Bill Russell.

Câștigătorii anteriori ai Ripple of Hope au fost Dr. Anthony Fauci, Colin Kaepernick, Nancy Pelosi, fostul președinte Barack Obama și președintele Joe Biden.

Reclamă

Evenimentul a fost prezentat de Alec Baldwin.

Ce a declarat Kerry Kennedy la eveniment

Kerry Kennedy a declarat anterior publicației spaniole El Confidencial că Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, au exemplificat „curajul moral” împotriva nedreptății. Ea a spus că acesta este lucrul pe care tatăl ei l-a cerut în celebrul discurs Ripple of Hope de la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud acum peste 50 de ani, când domnea apartheidul.

„Când tatăl meu a plecat în Africa de Sud în 1966 a vorbit în fața unui public alb. A spus că problema în această generație e justiția rasială. A vorbit și despre curajul moral, spunând că puțini ar avea curajul să-și pună la îndoială colegii, familia și comunitatea lor despre structura puterii pe care au menținut-o”, a spus Kerry. „Și asta au făcut Meghan Markle și Prințul Harry”. Ducii de Sussex au participat la gala Ripple of Hope din New York și au primit toate laudele pentru munca lor.

„Au mers la cea mai veche instituție din istoria Marii Britanii și le-au spus cu ce au greșit. Că nu pot avea rasism structural în cadrul instituției. Că nu pot menține o neînțelegere despre sănătatea mintală”, a continuat ea, referindu-se la monarhia britanică.

„Știau că, dacă ar face asta, vor avea consecințe. Că vor fi ostracizați, își vor pierde familia, poziția lor în cadrul acestei structuri și că oamenii îi vor învinovăți pentru asta. Au făcut-o oricum pentru că au crezut că nu pot. Nu trăiesc cu ei înșiși dacă nu pun la îndoială această autoritate. Cred că au fost eroici în a face acest pas”.

Meghan și Harry, familiarizați cu New York

Meghan și Prințul Harry au vizitat New York de mai multe ori de când s-au mutat în California în 2020.

Cuplul a petrecut câteva zile în oraș în septembrie 2021, începând cu o vizită la One World Observatory de la World Trade Center în compania fostului primar Bill de Blasio, a soției acestuia, Chirlane McCray, a fiului lor Dante de Blasio și a guvernatorului Kathy Hochul.

Ducii de Sussex în timp ce ies din hotelul lor din New York
Ducii de Sussex au petrecut mai multe zile în New York / Profimedia Images

În timpul călătoriei, s-au întâlnit cu ambasadorul SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, iar Meghan a citit elevilor de clasa a doua din cartea ei pentru copii The Bench. Cei doi soți au apărut apoi pe scena de la Global Citizen Live din Central Park, unde au vorbit despre nevoia de echitate în ceea ce privește vaccinul COVID-19.

Cel mai recent, aceștia au apărut la Națiunile Unite în iulie, când Prințul Harry a ținut o alocuție specială în onoarea Zilei Nelson Mandela.

Ieșirea lui Meghan și a Prințului Harry la New York vine în urma lansării a două trailere care anunță serialul lor care are premiera în curând.

Serialul cu Ducii de Sussex se va lansa în curând

În trailer, Prințul Harry spune că a fost „îngrozit” de cantitatea de atenție mediatică pe care a primit-o Meghan. „Nu am vrut ca istoria să se repete”, a spus Harry, în timp ce imaginile îi arătau atât pe Meghan și Harry, dar și pe mama sa, Prințesa Diana.

De asemenea, cuplul părea să vorbească din nou despre Familia regală: „Există o ierarhie a familiei”, a spus Prințul Harry. „Există scurgeri, dar există și plantarea de povești”.

Meghan Markle, cu fața în mâini, fotografiată în timp ce plânge
În documentarul despre Meghan Markle și Prințul Harry sunt oferite imagini inclusiv de la nunta celor doi / Profimedia Images

Potrivit Netflix, „serialul aduce în fața publicului zilele clandestine ale poveștii lor timpurii și provocările care i-au făcut să se simtă forțați să se retragă de la rolurile pe care le au cu normă întreagă în instituție. Cu comentarii de la prieteni și familie, dintre care majoritatea nu au vorbit niciodată public. Despre istoricii care discută despre starea Commonwealth-ului britanic de astăzi și despre relația familiei regale cu presa. Serialul face mai mult decât să lumineze povestea de dragoste a unui cuplu. El descrie o imagine a lumii noastre și a modului în care îi tratăm pe ceilalți”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal,...
3
Porție de Pilaf cu urzici în farfurie cu furculiță, două felii de pâine, roșii și usturoi
Rețete
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Pentru că piețele sunt pline cu urzici, este momentul să le incluzi în alimentația ta zilnică. Una dintre rețetele simple și rapide cu urzici, pe care ți-o recomandăm pentru masa de prânz, este rețeta...
4
O femeie care aleargă și ilustrează una dintre zodiile care iubesc sportul
Horoscop
Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ
Există unele zodii care iubesc sportul. Acești nativi sunt adepții unui stil de viață activ. Ei sunt nativii care vor să aibă un stil de viață sănătos, să se bucure de natură și de...
5
Kate Middleton fotografiată la costum la un eveniment public din Marea Britanie
Divertisment
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial. Ce informații au oferit experții regali despre Prințesa de Wales
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial de Palatul Kensington. Experții regali au oferit informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia sunt de...
PARTENERI
×