Reclamă

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei. Cum a fost fotografiat Ducele de Sussex în Santa Barbara

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei. Ducele de Sussex este acum un om independent de Familia Regală a Marii Britanii. Dacă în trecut o simplă plimbare era destul de complicat de gestionat pentru el, după ce s-a mutat în California, acesta face o mulțime de activități care îi fac plăcere.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 12:18

De curând, chiar și Meghan a fost surprinsă la cumpărături. Aceasta a adoptat o ținută casual, complet diferită de cele pe care le îmbracă atunci când iese în public. Recent s-a zvonit că Meghan Markle și Prințul Harry ar urma să se mute într-un alt cartier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei

Ducii de Sussex vor să le asigure copiilor lor cel mai bun viitor. Casa pe care o au în prezent nu mai întrunește nevoile familiei, spun apropiații cuplului regal.

Așa cum Prințul Harry merge la plimbare cu câinele, Meghan se relaxează la cumpărături fără presiuni regale, cei doi vor să-și crească copiii într-un mediu fără limite.

După mai multe incidente care au avut loc în sânul Familiei Regale Britanice, Prințul Harry a decis să îți ia soția și copilul și să se mute în California. De-a lungul timpului s-a scris mult despre această decizie a celor doi. Cu toate acestea, se pare că atât Harry, cât și Meghan trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Prințul Harry a fost fotografiat pe plajă de lângă casa lor din Santa Barbara. Acesta era îmbrăcat sport, cu șapcă pe cap și ochelari de soare. Ducele de Sussex era la plimbare cu câinele familiei, un labrador negru pe nume Pula.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, cu câinele, la plimbare, în California, Santa Barbata, cu șapcă pe cap
Ducele de Sussex este acum un om independent de Familia Regală a Marii Britanii / Profimedia Images

De când s-au mutat în California, ei a devenit părinți pentru a doua oară. Ducii de Sussex își cresc copiii așa cum le place. Meghan a declarat în trecut că mai mulți membrii ai Familiei Regale au criticat-o pentru culoarea pielii, pentru cariera din televiziune.

Reclamă

Ce a spus Meghan de-a lungul timpului despre Casa Regală Britanică

Soția Prințului Harry a spus chiar că și în ziua nunții a fost făcută să plângă. Cea pe care a dat vina a fost chiar Kate Middleton. Presiunea care a fost pusă pe umerii ei i-a dat stări de disconfort. Cu toat acestea, Prințul Harry a înțeles-o și a decis să-și urmeze soția.

Meghan Markle a acuzat Palatul Buckingham de „minciuni perpetuate” în interviul cu Ophra Winfrey. La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle regale și se mută în America de Nord, invocând intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale mass-mediei britanice.

Meghan Markle a dezvăluit în timpul interviului „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey că fiului ei Archie i s-a refuzat titlul regal și protecția regală și că au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Mai apoi, în cadrul interviului, Oprah l-a întrebat pe Harry cu privire la această problemă. Prezentatoarea TV l-a întrebat insistent cine a fost în spatele comentariului rasial.

„Acea conversație nu o voi împărtăși niciodată”, a spus el. „A fost incomod. Am fost un pic șocat.”

Nici acum tensiunile dintre Duci și Familia Regală nu s-au terminat. Recent, Prințul Harry chiar a fost scos de pe linia de înlocuitori ai Regelui Charles în ceea ce privește îndatoririle regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×