Reclamă

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei. Cum a fost fotografiat Ducele de Sussex în Santa Barbara

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei. Ducele de Sussex este acum un om independent de Familia Regală a Marii Britanii. Dacă în trecut o simplă plimbare era destul de complicat de gestionat pentru el, după ce s-a mutat în California, acesta face o mulțime de activități care îi fac plăcere.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 12:18

De curând, chiar și Meghan a fost surprinsă la cumpărături. Aceasta a adoptat o ținută casual, complet diferită de cele pe care le îmbracă atunci când iese în public. Recent s-a zvonit că Meghan Markle și Prințul Harry ar urma să se mute într-un alt cartier.

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei

Ducii de Sussex vor să le asigure copiilor lor cel mai bun viitor. Casa pe care o au în prezent nu mai întrunește nevoile familiei, spun apropiații cuplului regal.

Așa cum Prințul Harry merge la plimbare cu câinele, Meghan se relaxează la cumpărături fără presiuni regale, cei doi vor să-și crească copiii într-un mediu fără limite.

După mai multe incidente care au avut loc în sânul Familiei Regale Britanice, Prințul Harry a decis să îți ia soția și copilul și să se mute în California. De-a lungul timpului s-a scris mult despre această decizie a celor doi. Cu toate acestea, se pare că atât Harry, cât și Meghan trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Prințul Harry a fost fotografiat pe plajă de lângă casa lor din Santa Barbara. Acesta era îmbrăcat sport, cu șapcă pe cap și ochelari de soare. Ducele de Sussex era la plimbare cu câinele familiei, un labrador negru pe nume Pula.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, cu câinele, la plimbare, în California, Santa Barbata, cu șapcă pe cap
Ducele de Sussex este acum un om independent de Familia Regală a Marii Britanii / Profimedia Images

De când s-au mutat în California, ei a devenit părinți pentru a doua oară. Ducii de Sussex își cresc copiii așa cum le place. Meghan a declarat în trecut că mai mulți membrii ai Familiei Regale au criticat-o pentru culoarea pielii, pentru cariera din televiziune.

Reclamă

Ce a spus Meghan de-a lungul timpului despre Casa Regală Britanică

Soția Prințului Harry a spus chiar că și în ziua nunții a fost făcută să plângă. Cea pe care a dat vina a fost chiar Kate Middleton. Presiunea care a fost pusă pe umerii ei i-a dat stări de disconfort. Cu toat acestea, Prințul Harry a înțeles-o și a decis să-și urmeze soția.

Meghan Markle a acuzat Palatul Buckingham de „minciuni perpetuate” în interviul cu Ophra Winfrey. La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle regale și se mută în America de Nord, invocând intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale mass-mediei britanice.

Meghan Markle a dezvăluit în timpul interviului „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey că fiului ei Archie i s-a refuzat titlul regal și protecția regală și că au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Mai apoi, în cadrul interviului, Oprah l-a întrebat pe Harry cu privire la această problemă. Prezentatoarea TV l-a întrebat insistent cine a fost în spatele comentariului rasial.

„Acea conversație nu o voi împărtăși niciodată”, a spus el. „A fost incomod. Am fost un pic șocat.”

Nici acum tensiunile dintre Duci și Familia Regală nu s-au terminat. Recent, Prințul Harry chiar a fost scos de pe linia de înlocuitori ai Regelui Charles în ceea ce privește îndatoririle regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×