Reclamă

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei. Cum a fost fotografiat Ducele de Sussex în Santa Barbara

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei. Ducele de Sussex este acum un om independent de Familia Regală a Marii Britanii. Dacă în trecut o simplă plimbare era destul de complicat de gestionat pentru el, după ce s-a mutat în California, acesta face o mulțime de activități care îi fac plăcere.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 12:18

De curând, chiar și Meghan a fost surprinsă la cumpărături. Aceasta a adoptat o ținută casual, complet diferită de cele pe care le îmbracă atunci când iese în public. Recent s-a zvonit că Meghan Markle și Prințul Harry ar urma să se mute într-un alt cartier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a mers la plimbare cu câinele familiei

Ducii de Sussex vor să le asigure copiilor lor cel mai bun viitor. Casa pe care o au în prezent nu mai întrunește nevoile familiei, spun apropiații cuplului regal.

Așa cum Prințul Harry merge la plimbare cu câinele, Meghan se relaxează la cumpărături fără presiuni regale, cei doi vor să-și crească copiii într-un mediu fără limite.

După mai multe incidente care au avut loc în sânul Familiei Regale Britanice, Prințul Harry a decis să îți ia soția și copilul și să se mute în California. De-a lungul timpului s-a scris mult despre această decizie a celor doi. Cu toate acestea, se pare că atât Harry, cât și Meghan trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Prințul Harry a fost fotografiat pe plajă de lângă casa lor din Santa Barbara. Acesta era îmbrăcat sport, cu șapcă pe cap și ochelari de soare. Ducele de Sussex era la plimbare cu câinele familiei, un labrador negru pe nume Pula.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, cu câinele, la plimbare, în California, Santa Barbata, cu șapcă pe cap
Ducele de Sussex este acum un om independent de Familia Regală a Marii Britanii / Profimedia Images

De când s-au mutat în California, ei a devenit părinți pentru a doua oară. Ducii de Sussex își cresc copiii așa cum le place. Meghan a declarat în trecut că mai mulți membrii ai Familiei Regale au criticat-o pentru culoarea pielii, pentru cariera din televiziune.

Reclamă

Ce a spus Meghan de-a lungul timpului despre Casa Regală Britanică

Soția Prințului Harry a spus chiar că și în ziua nunții a fost făcută să plângă. Cea pe care a dat vina a fost chiar Kate Middleton. Presiunea care a fost pusă pe umerii ei i-a dat stări de disconfort. Cu toat acestea, Prințul Harry a înțeles-o și a decis să-și urmeze soția.

Meghan Markle a acuzat Palatul Buckingham de „minciuni perpetuate” în interviul cu Ophra Winfrey. La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle regale și se mută în America de Nord, invocând intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale mass-mediei britanice.

Meghan Markle a dezvăluit în timpul interviului „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey că fiului ei Archie i s-a refuzat titlul regal și protecția regală și că au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Mai apoi, în cadrul interviului, Oprah l-a întrebat pe Harry cu privire la această problemă. Prezentatoarea TV l-a întrebat insistent cine a fost în spatele comentariului rasial.

„Acea conversație nu o voi împărtăși niciodată”, a spus el. „A fost incomod. Am fost un pic șocat.”

Nici acum tensiunile dintre Duci și Familia Regală nu s-au terminat. Recent, Prințul Harry chiar a fost scos de pe linia de înlocuitori ai Regelui Charles în ceea ce privește îndatoririle regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal,...
3
Porție de Pilaf cu urzici în farfurie cu furculiță, două felii de pâine, roșii și usturoi
Rețete
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Pentru că piețele sunt pline cu urzici, este momentul să le incluzi în alimentația ta zilnică. Una dintre rețetele simple și rapide cu urzici, pe care ți-o recomandăm pentru masa de prânz, este rețeta...
4
O femeie care aleargă și ilustrează una dintre zodiile care iubesc sportul
Horoscop
Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ
Există unele zodii care iubesc sportul. Acești nativi sunt adepții unui stil de viață activ. Ei sunt nativii care vor să aibă un stil de viață sănătos, să se bucure de natură și de...
5
Kate Middleton fotografiată la costum la un eveniment public din Marea Britanie
Divertisment
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial. Ce informații au oferit experții regali despre Prințesa de Wales
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial de Palatul Kensington. Experții regali au oferit informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia sunt de...
PARTENERI
×