Reclamă

De ce membrii Familiei Regale a Marii Britanii consumă ceai. Băutura care nu le lipsește din dieta zilnică

Prințesa de Wales preferă de un ceai clasic de constructor cu un strop de lapte, în timp ce regretata regina Elisabeta a II-a era o fană a tipului de ceai Assam și Earl Grey. Află și tu de ce membrii Familiei Regale a Marii Britanii consumă ceai.

Publicat: 5 noiembrie 2022, 7:29 / Actualizat: 22 noiembrie 2022, 11:31

Ducesa de Sussex, pe de altă parte, preferă infuziile de plante. Cu toate acestea, a recunoscut în podcast-ul său, Archetypes, că a revenit la cafea. Schimbarea s-a produs după ce s-a mutat acasă, în California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce membrii Familiei Regale a Marii Britanii consumă ceai

Mai mult decât o distracție tradițională în rândul Familiei Britanice, consumul de ceai are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Un studiu recent analizat de Tea Advisory Panel susține că consumul regulat de ceai a fost asociat cu un risc mai scăzut de boli cardiovasculare.

„Acest lucru este confirmat de un nou studiu care a fost realizat pe mai mult de 100.000 de adulți chinezi. Aceștia au fost urmăriți timp de șapte ani” explică dieteticianul dr. Carrie Ruxton, care a vorbit în numele Comitetului consultativ pentru ceai.

„Băutorii obișnuiți de ceai au avut cu 20% mai puține șanse de a dezvolta boli cardiovasculare decât cei care nu au băut ceai”, a spus ea.

„Băutorii obișnuiți de ceai au trăit în medie 15 luni în plus. S-au bucurat de viață fără nicio boală cardiovasculară în comparație cu cei care nu consumă ceai”, a adăugat Carrie.

Reclamă

Elementul din ceai care face această băutură atât de sănătoasă sunt flavonoidele, spune un studiu publicat anul acesta în Journal of Cardiovascular Pharmacology.

Flavonoidele, pe care planta de ceai le produce pe măsură ce crește, îmbunătățesc performanța vaselor de sânge. Acestea ajută la controlul tensiunii arteriale.

Comitetul consultativ pentru ceai spune că trebuie să fie ceai negru sau ceai verde pentru a vedea beneficiile. Aproximativ patru căni pe zi reprezintă cantitatea optimă.

Reclamă

Care sunt preferințele membrilor Familiei Regale

Ai aici toate informațiile despre ce se știe în legătură cu preferințele membrilor Familiei Regale în timpul ceaiului. Preferințele lor sunt diferite, dar majordomii știu pentru fiecare în parte ce au de făcut, scrie hellomagazine.com.

Regina Elisabeta

Majestatea Sa, servea ceaiul de după-amiază zilnic. Printre tipurile preferate de ea se numărau Assam și Earl Grey, a dezvăluit majordomul regal Grant Harrold. Fostul bucătar regal Darren McGrady a spus anterior că sandvișurile preferate ale Reginei sunt cele cu castraveți, ouă și somon afumat.

Regina Elisabeta adora prăjitura cu ghimbir și tortul cu biscuiți și ciocolată. Darren a spus pentru HELLO!: „Bucătarii regali trimit un tort întreg Majestății Sale în fiecare zi pentru ceai. Prăjitura este trimisă personalului pentru ei ceaiul de după-amiază.

Meghan Markle

Nu se știe cât de des Ducele și Ducesa de Sussex servesc ceaiul de după-amiază, dar atunci când o fac, probabil că optează pentru o versiune foarte modernă. Se spune că Meghan preferă infuziile de plante în detrimentul ceaiului englezesc pentru micul dejun.

Desertul ales de cei doi este banana bread făcută chiar de Meghan, care include chipsuri de ciocolată și ghimbir.

Regina Camilla

Când nu se răsfăță cu prăjitura bogată în ciocolată îndrăgită de Regina Elisabeta, Regina Camilla se bucură de preparatele clasice britanice, cum ar fi somonul afumat, creveții sau sandvișurile cu căprioară friptă, toate acestea fiind servite la nunta ei regală cu Prințul Charles în 2005.

Kate Middleton

Știm deja că preferința pentru ceai a Prințesei de Wales este destul de mare. Acesta îl consumă cu puțin lapte. Un ceai complet de după-amiază include sandvișuri proaspăt preparate: gammon prăjit cu miere și portocale și piccalilli Hawkshead, brânză cheddar Appleby Creamery, maioneză cu ou și arpagic, castraveți și cremă cu piper negru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×