Reclamă

Cum se comportă Kate Middleton în spatele ușilor închise. Un majordom a spus cât de diferită e soția Prințului William de ceilalți membrii ai Familiei Regale Britanice

Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului cum se comportă Kate Middleton în spatele ușilor închise. Grant Harrold, un majordom al Familiei Regale a vorbit deschis despre primele zile ale cuplului. Acesta a spus că cei doi se comportau „ca orice iubit și iubită”.

Publicat: 21 octombrie 2022, 8:20

Acesta a mai dezvăluit că Kate Middleton era diferită de alți membri ai familiei regale în spatele ușilor închise. El a adăugat că relația ei și a lui William este una perfect normală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se comportă Kate Middleton în spatele ușilor închise

Grant Harrold a spus ce s-a întâmplat în primele zile ale Prințului și Prințesei de Wales, când au venit la Palatul Buckingham. Cei doi și-au început povestea de dragoste atunci când erau studenți la Universitatea St Andrews. Ei s-au întâlnit la vârsta de doar 19 ani.

Desigur, aceea a fost o perioadă privată, departe de ochii publicului, pentru cei doi. Se știu puține detalii despre cum s-au cunoscut. Acum, fostul majordom regal, care a lucrat pentru Regele Charle al III-lea timp de șapte ani, a dat detalii despre celebrul cuplu. Descriindu-le primele zile, el spune că perechea îndrăgostită, care acum are trei copii, a fost „ca orice iubit și iubită”, scrie The Mirror.

Kate Middleton, în vizită în Irlanda de Nord, într-o ținută albastru deschis
Prințul William și soția sa Kate Middleton își doresc să le ofere celor trei copii ai lor o educație care să fie între viața normală și cutumele regale / Getty Images

Află de aici mai multe și despre Tiggy Legge-Bourke, dădaca fiilor Regelui Charles. Prințesa Diana îl bănuia pe Prințul Charles că are o relație extraconjugală cu ea.

Reclamă

Ce a spus despre începuturile cuplului Kate – William

El a adăugat: „Nu erau deloc diferiți. Este o nebunie să spui asta având în vedere că sunt membrii ai Familiei Regale. Dar nu a fost nimic diferit”.

„Ceea ce mi-a plăcut a fost că Kate, fiind o prietenă și evident că nu este un membru al familiei, atât cu mine cât și cu ceilalți angajați, era atât de politicoasă, prietenoasă și distractivă și făcea glume. Îmi amintesc că erau zile libere în care mergeam la Highgrove House și erau prin preajmă. A fost întotdeauna distractiv și a fost întotdeauna drăguț. M-am înțeles atât de bine cu ei, iar apoi mi-au cerut să călătoresc prin țară cu ei”.

Reclamă

„Cred că a fost cu adevărat special și nu neobișnuit, de fapt. În ceea ce privește membrii mai tineri ai familiei, nu ești angajat de ei. Dar ajungi să ai o relație și cu ei.”

„Există foarte puțini oameni care ajung în preajma Familiei Regale. Așa că, te simți norocos că ți s-a dat încredere în asta.”

De ce i-a scris Reginei Elisabeta atunci când era copil

Amintindu-și timpul petrecut în casa regală, Grant spune că a avut un vis la vârsta de 12 ani, că o va întâlni pe Regină. El chiar i-a scris o scrisoare în care își exprimă admirația.

El a spus: ȚI-am scris Reginei de câteva ori, apoi, în 2003, în cele din urmă mi-au răspuns spunând că există o poziție. Am avut șase luni de interviuri, l-am întâlnit pe Prințul Charles, iar ei mi-au oferit un loc de muncă. Am stat cu Charles șapte ani”.

„Unii oameni spun că șapte ani nu reprezintă mult timp, dar în lumea majordomilor, șapte ani în care ești în casa unei familii, este destul de intens.”

Rolul său unic a însemnat că a urmărit dinamica familiei. El a fost acolo când Camilla și Kate au intrat în familie. Amintindu-și primele zile, Grant a adăugat: „Am fost acolo când Charles s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall, am fost acolo când băieții au mers la universitate, când William a cunoscut-o pentru prima dată pe Kate și se întâlneau. Apoi au încetat să se mai întâlnească pentru o perioadă, ceea ce a fost îngrozitor pentru mine pentru că i-am adorat pe amândoi, din fericire s-au întors împreună”.

La ce evenimente importante a luat parte

„Am fost acolo pentru cea de-a 60-a aniversare a nunții Reginei și a Ducelui de Edinburgh. Au fost o mulțime de lucruri de-a lungul anilor la care am fost norocos să iau parte și am putut chiar să dansez cu Regina la unul dintre balurile pe care le-am urmărit la televizor cu 12 ani înainte”.

„Gândindu-mă la asta, 12 ani nu e o perioadă atât de mare pentru a transforma acele dorințe în realitate.”

Descriindu-și îndatoririle de zi cu zi, Grant a adăugat: „Cea mai ușoară modalitate de a explica este comparația cu Downton Abbey. Majordomii sunt acolo pentru a avea grijă de familie. Au grijă de oaspeți, serveasc mesele și băuturi. Ceea ce oamenii nu realizează este că ești și un fel de asistent personal și se așteaptă să faci lucrurile să meargă pentru ei”.

„Dacă poți face ceva pentru cineva și nu îi afectează cu nimic activitatea, înseamnă că ești un majordom bun. Ei vor pe cineva care să facă lucrurile să se întâmple”.

„Am avut ocazia să am grijă de William, Kate și Prințul Harry. A fost distractiv pentru că nu numai că i-am cunoscut la datorie, dar i-am cunoscut și în afara serviciului”.

„Am mers în aceleași baruri, am ajuns să avem o mulțime de prieteni comuni. Întotdeauna am știut cine sunt și i-am respectat, dar m-am înțeles foarte bine cu ei. Este destul de ciudat acum, când îi vezi ca o familie și ca membri ai familiei regale, să te gândești că în zilele în care am fost cu ei abia plecaseră de la universitate.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×