Reclamă

Meghan Markle e criticată pentru că a încercat un accent britanic „patetic”. Ce scrie presa din Anglia despre Ducesa de Sussex

Meghan Markle e criticată pentru că a încercat un accent britanic „patetic” pe podcastul ei. Ea a fost aspru analizată pe rețelele sociale și de către presa engleză pentru schimbarea ei de atitudine în discuțiile pe care le abordează.

Publicat: 18 noiembrie 2022, 8:24

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost aspru criticată după cel mai recent episod din podcastul său "Arhetypes". Potrivit ascultătorilor ei, a încercat un accent britanic "cu adevărat jalnic" alături de actrița Jameela Jamil, în vârstă de 36 de ani, care este britanică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle e criticată pentru că a încercat un accent britanic

Markle, care este originară din America, a fost asediată imediat pe rețelele sociale și în presa din diferite părți ale lumii, mai ales după ce Regina Elisabeta a II-a a murit și atât ea, cât și soțul ei, Prințul Harry, s-au întors să locuiască în Statele Unite cu copii lor.

Conversația a început așa: „Ești bine, iubito? Bună?”, a întrebat Jamil, la care Meghan a părut să răspundă: „Alo. Bună, prietene. Ce mai faci?”.

Dar asta nu este suficient pentru a evita criticile de pe rețelele sociale și din presă. „Acum își bate joc de accentul britanic? Te rog, Meghan, taci”, a scris pe Twitter o persoană.

„Chiar patetic”, a concluzionat un altul. „Încearcă Meghan să aibă din nou un accent britanic?”, a întrebat un al treilea, scrie marca.com.

Reclamă

Deși de obicei nu o face, Markle încearcă ocazional să vorbească cu accent britanic, dar de fiecare dată când o face este puternic criticată. În 2018, un fan a surprins un discurs pe care l-a ținut.

„Pe Twitter este o mare ceartă”, a spus un reporter CNN la acea vreme. „Strict vorbind, pentru cineva din Marea Britanie, încă nu este britanic. Ea nu este. Dar este pe drumul cel bun. Cred că, evident, își încetinește limbajul, enunțând mai rar, așa cum încearcă să facă membrii regali pentru a-i face pe oameni să-i înțeleagă.”

În episodul de podcast, invitatul ei a apărat-o: „Este o cantitate mare de hate pe care o iei, Meghan. Nu-mi vine să cred”, a spus ea.

Reclamă

Prințul Harry, scos de pe lista de înlocuitori ai Regelui Charles

Prințul Harry a ajuns și el în atenția presei, fără voia lui de această dată. Regele Charles a propus ca liste de consilieri de stat să fie modificată. Majestatea Sa a cerut Parlamentului Britanic să le permită Prințesei Anne și Prințului Edward să acționeze în locul lui. 

Consilierii de stat în acest moment sunt Regina Consort și alți patru membri ai familiei regale. Doi dintre aceștia sunt Prințul Andrew și Prințul Harry, dar niciunul dintre ei nu mai are privilegii regale.

Prințul Harry a renunțat la Familia Regală Britanică în anul 2020. Atunci el a plecat cu Meghan Markle în California și a vrut o viață independentă pentru familia sa. Cu toate acestea, el a venit recent în Marea Britanie, la înmormântarea Reginei Elisabeta, dar nu s-a bucurat nici de această dată de un statut privilegiat.

Nu a primit echipă de securitate și toate deplasările le face din banii personali. Meghan și Harry au acuzat în trecut Familia Regală Britanică de rasism, acuzații care au dus la tensiuni între familii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×