Reclamă

Meghan Markle e criticată pentru că a încercat un accent britanic „patetic”. Ce scrie presa din Anglia despre Ducesa de Sussex

Meghan Markle e criticată pentru că a încercat un accent britanic „patetic” pe podcastul ei. Ea a fost aspru analizată pe rețelele sociale și de către presa engleză pentru schimbarea ei de atitudine în discuțiile pe care le abordează.

Publicat: 18 noiembrie 2022, 8:24

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost aspru criticată după cel mai recent episod din podcastul său "Arhetypes". Potrivit ascultătorilor ei, a încercat un accent britanic "cu adevărat jalnic" alături de actrița Jameela Jamil, în vârstă de 36 de ani, care este britanică.

Meghan Markle e criticată pentru că a încercat un accent britanic

Markle, care este originară din America, a fost asediată imediat pe rețelele sociale și în presa din diferite părți ale lumii, mai ales după ce Regina Elisabeta a II-a a murit și atât ea, cât și soțul ei, Prințul Harry, s-au întors să locuiască în Statele Unite cu copii lor.

Conversația a început așa: „Ești bine, iubito? Bună?”, a întrebat Jamil, la care Meghan a părut să răspundă: „Alo. Bună, prietene. Ce mai faci?”.

Dar asta nu este suficient pentru a evita criticile de pe rețelele sociale și din presă. „Acum își bate joc de accentul britanic? Te rog, Meghan, taci”, a scris pe Twitter o persoană.

„Chiar patetic”, a concluzionat un altul. „Încearcă Meghan să aibă din nou un accent britanic?”, a întrebat un al treilea, scrie marca.com.

Reclamă

Deși de obicei nu o face, Markle încearcă ocazional să vorbească cu accent britanic, dar de fiecare dată când o face este puternic criticată. În 2018, un fan a surprins un discurs pe care l-a ținut.

„Pe Twitter este o mare ceartă”, a spus un reporter CNN la acea vreme. „Strict vorbind, pentru cineva din Marea Britanie, încă nu este britanic. Ea nu este. Dar este pe drumul cel bun. Cred că, evident, își încetinește limbajul, enunțând mai rar, așa cum încearcă să facă membrii regali pentru a-i face pe oameni să-i înțeleagă.”

În episodul de podcast, invitatul ei a apărat-o: „Este o cantitate mare de hate pe care o iei, Meghan. Nu-mi vine să cred”, a spus ea.

Reclamă

Prințul Harry, scos de pe lista de înlocuitori ai Regelui Charles

Prințul Harry a ajuns și el în atenția presei, fără voia lui de această dată. Regele Charles a propus ca liste de consilieri de stat să fie modificată. Majestatea Sa a cerut Parlamentului Britanic să le permită Prințesei Anne și Prințului Edward să acționeze în locul lui. 

Consilierii de stat în acest moment sunt Regina Consort și alți patru membri ai familiei regale. Doi dintre aceștia sunt Prințul Andrew și Prințul Harry, dar niciunul dintre ei nu mai are privilegii regale.

Prințul Harry a renunțat la Familia Regală Britanică în anul 2020. Atunci el a plecat cu Meghan Markle în California și a vrut o viață independentă pentru familia sa. Cu toate acestea, el a venit recent în Marea Britanie, la înmormântarea Reginei Elisabeta, dar nu s-a bucurat nici de această dată de un statut privilegiat.

Nu a primit echipă de securitate și toate deplasările le face din banii personali. Meghan și Harry au acuzat în trecut Familia Regală Britanică de rasism, acuzații care au dus la tensiuni între familii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×