Reclamă

Ireland Baldwin a împărtășit o poveste din viața sa intimă. Modelul a suferit un abuz în adolescență

Ireland Baldwin a împărtășit o poveste din viața sa intimă. Modelul în vârstă de 26 de ani a postat un videoclip emoționant pe contul său personal de TikTok. Vedeta a reacționat ca urmare a schimbărilor care au avut loc în ultima perioadă în Statele Unite ale Americii privind legea avortului.

Publicat: 28 iunie 2022, 10:58

Dreptul la avort a fost abrogat în SUA prin decizia Curții Supreme. În urma acestui lucru milioane de vedete din lumea întreagă au decis să-și exprime nemulțumirea cu privire la această decizie. Fiica lui Alec Baldwin s-a numărat printre femeile care au decis să rupă tăcerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ireland Baldwin a împărtășit o poveste din viața sa intimă

Cu lacrimi în ochi vedeta și-a împărtășit cele mai intime gânduri și emoții. Ireland Baldwin a declarat că în adolescență a fost victima unui abuz intim fără consimțământul său. Conform declarațiilor sale, aceasta nu era conștientă la momentul abuzului.

Vezi mai multe imagini cu Ireland Baldwin în Galeria Foto!

Vedeta în vârstă de 26 de ani spune că a păstra acest secret pentru mulți ani. Aceasta s-a temut să împărtășească întâmplarea prin care a trecut cu părinții sau iubitul pe care îl avea la acea vreme. În descrierea videoclipului pe care l-a postat, Ireland a scris ”sunt aici pentru voi”.

Reclamă

”Înainte de a începe vreau doar să spun că nu este responsabilitatea nimănui să împărtășească astfel de povești dacă nu se simte confortabil să facă asta. Am văzut nenumărate de videoclipuri în care femeile își exprimau gândurile și poveștile intime. Îmi împărtășesc povestea pentru că îmi doresc ca celelalte femei să simt că au pe cineva alături”

”Am fost victima unui abuz intim atunci când eram o adolescentă. Nu eram conștientă la acel moment și s-a întâmplat fără consimțământul meu. Acel eveniment a schimbat complet cursul vieții mele. Nu am putut spune nimănui, cu excepția unei asistente care s-a ocupat de mine la scurt timp după ce mi-am dat seama ce s-a întâmplat”.

”Părinții și iubitul meu nu au știut nimic. Am păstrat acest secret vreme de ani. Pentru că am ales să păstrez acest lcuru secret am provocat mai multă durere celor care își doreau să mă ajute”.

Reclamă

Cum a reușit Ireland Baldwin să treacă peste acele momente dificile

Ireland Baldwin a împărtășit o poveste emoționantă din viața sa în timp, dar și modul în care a reușit să depășească momentele dificile ce au urmat. Modelul în vârstă de 26 de ani spune că nu a știut cum să gestioneze problema în adolecență. Acesta este în general farte deschisă față de comunitatea sa. În trecut a dezvăluit și faptul că și-a făcut un lifting facial.

”Mergeam mult mai des la petreceri, încercam să intru în cât mai multe relații, să am cât mai mulți prieteni noi. Așa am ajuns în relații toxice, crezând că în felul acesta îmi distrag atenția de la ceea ce s-a întâmplat.”

”Acum le admir pe toate femeile acestea curajoase care își împărtășesc poveștile cu ceilalți. Încerc să mă gândesc cum ar fi arătat viața mea dacă aș fi rămas însărcinată și ar fi trebuit să cresc un copil în acea perioadă tulbure din viața mea. Am fost norocoasă.”

”Am avut parte de suport, asistență medicală și banii necesari, resurse de care nu toate femeile dispun. Am ales să renunț la sarcină pentru că știu cum este să te naști între doi oameni care se urăsc unul pe celălalt. M-am ales pe mine și m-aș alege oricând din nou. Este viața și alegerea ta”

Vedeta și-a încurajat urmăritoarele să fie puternice și să lupte pentru drepturile lor. Ireland nu s-a temut să admită că a fost victimă unui abuz intim, în schimb aceasta a ales să-ți împărtășească emoțiile și să inspire sutele de femeie care o urmăresc pe rețelele sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×