Reclamă

Alec Balwin și familia sa, costumați de Halloween. Cum arată actorul după tragedia de pe platourile de filmare de la Rust

Să fii părinte este o experiență intensă, așa crede soția actorului Alec Baldwin. Hilaria face tot ce poate pentru a fi alături de celebrul actor. Deși au parte de o perioadă grea, Alec Balwin și familia sa s-au costumat de Halloween. Ce alegeri vestimentare au făcut.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 10:47

Hilaria Baldwin a postat recent imagini cu soțul Alec Baldwin și copiii lor în costume de Halloween. Acestea sunt primele imagini din inimitatea familiei după tragedia care a avut loc pe platourile de filmare din New Mexico, în care a fost implicat actorul. Din cauza neglijenței, a murit directorul de imagine, Halyna Hutchins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alec Balwin și familia sa, costumați de Halloween

„A fi părinte în această perioadă a fost o experiență intensă, cel puțin. Astăzi, ne-am adunat să le oferim o vacanță. Costumele de ultimă oră. Un mic amestec, dar erau atât de fericiți și asta mi-a încălzit inima de mamă”, a scris Hilaria Baldwin în descrierea videoclipurilor și imaginilor cu soțul ei și copiii în costume de Halloween.

Postarea de pe Instagram vine la o zi după ce familia Baldwin a vorbit cu fotografii din Vermont. Alec Baldwin a spus că cooperează cu poliția și că a vorbit cu ei în fiecare zi. Baldwin a susținut că nu poate da detalii despre ancheta pentru că aceasta este în curs de desfășurare, scrie Foxnews.com.

Vezi mai multe imagini cu familia Baldwin în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Este o investigație activă în ceea ce privește moartea unei femei, a fost prietena mea. Am fost o echipă foarte, foarte bine închegată. Am filmat împreună un film și apoi s-a întâmplat acest eveniment oribil”, a adăugat actorul.

Baldwin a mai spus că împușcătura fatală de pe platoul de filmare este „un eveniment dintr-un trilion”.

„Sunt accidente întâmplătoare pe platourile de filmare din când în când, dar nimic de genul acesta. Acesta este un episod dintr-un trilion. Este unul dintr-un trilion de episoade.”

Reclamă

Baldwin a mai spus că în acest moment își dorește foarte mult să limiteze utilizarea armelor de foc pe platourile de filmare ca să fie evitate astfel de tragedii. În zilele de după tragedia de pe platourile de filmare de la Rust, Hilaria a fost văzută conducându-și soțul la schi. La un moment dat, ea a fost văzută chiar ascunzându-și capul de fotografi. Cei doi au încercat să păstreze discreția pe fondul anchetei privind implicarea lui Alec într-un incident nefericit, în urma căruia a murit pe directorul de imagine Halyna Hutchins.

Hilaria Baldwin se teme că Alec va dezvolta PTSD

Hilaria Baldwin și-a strâns cei șase copii în mașină și a pornit fără o destinație în minte, odată ce a auzit că soțul ei, Alec, a împușcat și omorât-o accidental pe directorul de film Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale filmului Rust.

„Nu știam unde mă duc, doar am condus”, a spus Baldwin pentru The Post Saturday, în timpul unui interviu exclusiv în Vermont. Familia a fost văzută părăsind casa din Greenwich Village pe 22 octombrie, la o zi după tragicul eveniment.

Hilaria a spus că a condus o zi întreagă în căutarea unui loc în afara camerelor fotografilor, înainte de a se stabili în orașul de schi Manchester, Vermont. Alec Baldwin a vorbit public despre tragedie pentru prima dată la două zile după tragidei. A avut-o pe Hilaria alături, de pe marginea drumului din Vermont.

Hilaria speră să-și poată proteja soțul de implicarea sale în împușcătura fatală și a vrut să-și țină copiii departe de presa de scandal.

Hilaria se îngrijorează că Alec va dezvolta tulburare de stres posttraumatic după incidentul nefericit în care a ucis pe directorul de imagine Hutchins, de 42 de ani, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, de 48 de ani.

„L-am adus pe Alec aici pentru că trebuie să plângem moartea Halynei. Lui Alec i s-a întâmplat un lucru cu adevărat traumatizant și încerc să limitez PTSD. Știu ce se întâmplă cu soldații și ofițerii de poliție când se întâmplă așa ceva, este traumatizant. Am venit aici pentru liniște.”

Întrebată dacă Alec Baldwin va mai juca vreodată în filme, Hilaia a spus că ea trăiește cu această speranță, dar nu este sigură de nimic: „Are nevoie de spațiu pentru ca eu să am grijă de el și de sănătatea lui mintală. Este un lucru îngrozitor care s-a întâmplat. Alec se simte îngrozitor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×