Reclamă

Viața Ivankăi Trump. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului fiica fostului președinte Donald Trump

De-a lungul timpului numele lui Donald Trump a fost asociat cu banii, puterea, proprietățile imobiliare, dar și cu numeroase critici. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a fost foarte atent la felul în care își crește copiii. Viața Ivankăi Trump nu este deloc departe de cea a tatălui său.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:02 / Actualizat: 4 noiembrie 2021, 15:11

Donald Trump are cinci copii în urma celor trei căsnicii pe care le-a avut. Don Jr., Ivanka, Eric, Tiffany și Barron. Ivanka nu este deloc străină de lumea tatălui său. Aceasta este o femeie de afaceri strălucită și a fost vicepreședintele executiv al campaniei lui Trump, The Trump Organization. În 2017 soțul Ivankăi a fost numit consilier principal al președintelui SUA de către Trump.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viața Ivankăi Trump

Viața fiicei fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a fost tot timpul în lumina reflectoarelor. Pe lângă cariera de succes pe care și-a construit-o în lumea afacerilor, Ivanka s-a făcut cunoscută și pentru frumusețea sa deosebită. Aceasta are o relație foarte apropiată cu tatăl său și a încercat întotdeauna să-i calce pe urme. Trump și Ivana Trump au divorțat când fiica lor avea doar 10 ani, prin urmare, Ivanka a fost mai mult crescută de tatăl său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ivanka a urmat studiile la școli de top din Manhattan, iar la vârsta de 15 ani a început și o carieră în modelling. Însă mama sa, Ivana a fost foarte atentă la felul în care fiica sa își împarte timpul. După cum declara fosta soție a lui Trump, Ivanka avea voie să participe la shootinguri foto doar în vacanțe sau în weekenduri pentru a nu-i afecta programul de studiu.

Reclamă

După terminarea liceului viața Ivankăi Trump a luat o nouă întorsătură. Aceasta a intrat la o universitate de top privată unde și-a desăvârșit studiile în business. Aceasta a primit titlul onorific magna cum laude și a obținut o diplomă în studiile economice.

La scurt timp a intrat în proiectele tatălui său unde a reușit să se descurce remarcabil. A devenit project manager la Trump Organization și ulterior vice președinte executiv.

Și-a dezvoltat propria linie de bijuterii, pantofi și a investit resurse impresionante pentru a-și promova propriile produse. Evoluția sa a fost una continuă, iar Trump nu putea fi mai mândru. Din 2017 și până în anul 2021, Ivanka a lucrat în administrația tatălui său, fiind numită asistenta președintelui. 

Reclamă

Familia și viața personală a Ivankăi Trump

Ivanka Trump s-a căsătorit cu un multimilionar și magnat imobiliar, Jared Kushner. Sora sa, Tiffany Trump, i-a urmat exemplul și s-a logodit cu Michael Boulos, moștenitorului unui conglomerat de miliarde de dolari. De-a lungul timpului, viața personală a Ivankăi Trump a trecut prin suișuri și coborâșuri, iar acest lucru s-a întâmplat și datorită imaginii pe care și-a creat-o.

Fiica lui Donald Trump a fost tot timpul în lumina reflectoarelor. Însă după ce tatăl său a devenit președinte, aceasta a câștigat rapid admirația publicului. De-a lungul timpului, presa a speculat că Ivanka este copilul preferat al lui Trump, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr, date fiind numeroasele poziții pe care Trump i le-a oferit în organizația sa.

Însă, Ivanka a obținut toate aceste lucruri prin multă muncă și efort. În ciuda averii pe care părinții săi o aveau, Ivanka a studiat pentru a ajunge cât mai aproape de tatăl său în imperiul pe care îl conduce. Ivanka sa făcut remarcată și printre bărbați. Aceasta a avut o relație de patru ani cu Greg Hersch, un investitor bancar.

În anul 2005 aceasta a început să se întâlnească cu Jared Kushner, însă au fost nevoiți să se despartă din cauza părinților acestuia. Însă dragostea lor a fost mai puternică de atât, iar cei doi s-au împăcat și s-au căsătorit ulterior în 2009.

Împreună au trei copii. Fetița lor, Arabella Rose Kushner s-a născut în luna iulie a anului 221. Ivanka a adus pe lume și doi băieței, Joseph Fredrick și Theodore James în 2013 și 2016.

Ce s-a întâmplat cu Ivanka după ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale

După ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale din 2020, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în viața Ivankăi Trump. Tatăl său a refuzat înfrângerea, iar lucrurile au escaladat rapid într-o serie de evenimente nefericite. Acesta a încercat să răstoarne rezultatele, însă fără succes.

Trump s-a retras în Florida, iar cea mai mare parte a familiei sale l-a urmat. Ivanka a lucrat în administrația tatălui său ca asistentă a președintelui din 2017 până în 2021 când mandatu lui Trump s-a încheiat în mod oficial. Însă Ivanka a continuat să se implice în viața politică prin diferitele campanii pe care le-a desfășurat.

După incidentul de la Capitoliu, Ivanka și-a încurajat tatăl să facă un clip video pe Twitter  prin care să condamne revoltele care au avut loc. Însă rezultatul a fost unul nefavorabil pentru Trump căruia i s-a interzis accesul pe platformă. Ivanka a încercat să liniștească apele însă lucrurile nu s-au întâmplat în favoarea sa.

În ciuda acestor evenimente mai puțin fericite, aceasta continuă să aibă o influență remarcabilă asupra oamenilor, în plus afacerile ei continuă să înflorească, iar succesul său pare că se află pe o linie ascendentă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×