Reclamă

Viața Ivankăi Trump. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului fiica fostului președinte Donald Trump

De-a lungul timpului numele lui Donald Trump a fost asociat cu banii, puterea, proprietățile imobiliare, dar și cu numeroase critici. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a fost foarte atent la felul în care își crește copiii. Viața Ivankăi Trump nu este deloc departe de cea a tatălui său.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:02 / Actualizat: 4 noiembrie 2021, 15:11

Donald Trump are cinci copii în urma celor trei căsnicii pe care le-a avut. Don Jr., Ivanka, Eric, Tiffany și Barron. Ivanka nu este deloc străină de lumea tatălui său. Aceasta este o femeie de afaceri strălucită și a fost vicepreședintele executiv al campaniei lui Trump, The Trump Organization. În 2017 soțul Ivankăi a fost numit consilier principal al președintelui SUA de către Trump.

Viața Ivankăi Trump

Viața fiicei fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a fost tot timpul în lumina reflectoarelor. Pe lângă cariera de succes pe care și-a construit-o în lumea afacerilor, Ivanka s-a făcut cunoscută și pentru frumusețea sa deosebită. Aceasta are o relație foarte apropiată cu tatăl său și a încercat întotdeauna să-i calce pe urme. Trump și Ivana Trump au divorțat când fiica lor avea doar 10 ani, prin urmare, Ivanka a fost mai mult crescută de tatăl său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ivanka a urmat studiile la școli de top din Manhattan, iar la vârsta de 15 ani a început și o carieră în modelling. Însă mama sa, Ivana a fost foarte atentă la felul în care fiica sa își împarte timpul. După cum declara fosta soție a lui Trump, Ivanka avea voie să participe la shootinguri foto doar în vacanțe sau în weekenduri pentru a nu-i afecta programul de studiu.

Reclamă
Reclamă

După terminarea liceului viața Ivankăi Trump a luat o nouă întorsătură. Aceasta a intrat la o universitate de top privată unde și-a desăvârșit studiile în business. Aceasta a primit titlul onorific magna cum laude și a obținut o diplomă în studiile economice.

La scurt timp a intrat în proiectele tatălui său unde a reușit să se descurce remarcabil. A devenit project manager la Trump Organization și ulterior vice președinte executiv.

Și-a dezvoltat propria linie de bijuterii, pantofi și a investit resurse impresionante pentru a-și promova propriile produse. Evoluția sa a fost una continuă, iar Trump nu putea fi mai mândru. Din 2017 și până în anul 2021, Ivanka a lucrat în administrația tatălui său, fiind numită asistenta președintelui. 

Familia și viața personală a Ivankăi Trump

Ivanka Trump s-a căsătorit cu un multimilionar și magnat imobiliar, Jared Kushner. Sora sa, Tiffany Trump, i-a urmat exemplul și s-a logodit cu Michael Boulos, moștenitorului unui conglomerat de miliarde de dolari. De-a lungul timpului, viața personală a Ivankăi Trump a trecut prin suișuri și coborâșuri, iar acest lucru s-a întâmplat și datorită imaginii pe care și-a creat-o.

Fiica lui Donald Trump a fost tot timpul în lumina reflectoarelor. Însă după ce tatăl său a devenit președinte, aceasta a câștigat rapid admirația publicului. De-a lungul timpului, presa a speculat că Ivanka este copilul preferat al lui Trump, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr, date fiind numeroasele poziții pe care Trump i le-a oferit în organizația sa.

Însă, Ivanka a obținut toate aceste lucruri prin multă muncă și efort. În ciuda averii pe care părinții săi o aveau, Ivanka a studiat pentru a ajunge cât mai aproape de tatăl său în imperiul pe care îl conduce. Ivanka sa făcut remarcată și printre bărbați. Aceasta a avut o relație de patru ani cu Greg Hersch, un investitor bancar.

În anul 2005 aceasta a început să se întâlnească cu Jared Kushner, însă au fost nevoiți să se despartă din cauza părinților acestuia. Însă dragostea lor a fost mai puternică de atât, iar cei doi s-au împăcat și s-au căsătorit ulterior în 2009.

Împreună au trei copii. Fetița lor, Arabella Rose Kushner s-a născut în luna iulie a anului 221. Ivanka a adus pe lume și doi băieței, Joseph Fredrick și Theodore James în 2013 și 2016.

Ce s-a întâmplat cu Ivanka după ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale

După ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale din 2020, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în viața Ivankăi Trump. Tatăl său a refuzat înfrângerea, iar lucrurile au escaladat rapid într-o serie de evenimente nefericite. Acesta a încercat să răstoarne rezultatele, însă fără succes.

Trump s-a retras în Florida, iar cea mai mare parte a familiei sale l-a urmat. Ivanka a lucrat în administrația tatălui său ca asistentă a președintelui din 2017 până în 2021 când mandatu lui Trump s-a încheiat în mod oficial. Însă Ivanka a continuat să se implice în viața politică prin diferitele campanii pe care le-a desfășurat.

După incidentul de la Capitoliu, Ivanka și-a încurajat tatăl să facă un clip video pe Twitter  prin care să condamne revoltele care au avut loc. Însă rezultatul a fost unul nefavorabil pentru Trump căruia i s-a interzis accesul pe platformă. Ivanka a încercat să liniștească apele însă lucrurile nu s-au întâmplat în favoarea sa.

În ciuda acestor evenimente mai puțin fericite, aceasta continuă să aibă o influență remarcabilă asupra oamenilor, în plus afacerile ei continuă să înflorească, iar succesul său pare că se află pe o linie ascendentă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×