Reclamă

Donald Trump

Ivanka Trump într-o rochie albastră în timp ce aplaudă
Divertisment
// 1 noiembrie 2021

Viața Ivankăi Trump. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului fiica fostului președinte Donald Trump

De-a lungul timpului numele lui Donald Trump a fost asociat cu banii, puterea, proprietățile imobiliare, dar și cu numeroase critici. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a fost foarte atent la felul în care își crește copiii. Viața Ivankăi Trump nu este deloc departe de cea a tatălui său.
Reclamă
Tiffany Trump, îmbrăcată într-un costum elegant, albastru, la o conferință a Partidului Republican, în 2020
Divertisment
// 23 iunie 2021

Viața lui Tiffany Trump. Cu ce se ocupă fiica fostului Președinte Donald Trump

Numele lui Donald Trump este asociat cu bani, putere și proprietăți imobiliare. Acesta a moștenit averea tatălui său și a adunat mai multe proprietăți imobiliare. A devenit astfel unul dintre cei mai importanți jucători din piața imobiliară. Acesta și-a educat fiicele să facă la fel. Adevărul despre viața lui Tiffany Trump a ieșit abia acum la iveală.
Donald și Melania Trump, fotografiați înainte de a urca în avionul cu destinația Florida, în ultima zi petrecută la Casa Albă
Modă
// 20 ianuarie 2021

Ținuta Melaniei Trump la plecarea de la Casa Albă. Costumul sobru a atras atenția tuturor

Melania Trump a fost așteptată de toată lumea să-și facă apariția la numirea în funcție a Președintelui Joe Biden. Ținuta Melaniei Trump a fost cea care a atras însă atenția tuturor și a ridicat multe semne de întrebare.
×