Reclamă

Tiffany Trump s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos. Imagini de la nunta din familia fostului Președinte al SUA, Donald Trump

Tiffany Trump s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos. Petrecerea s-a ținut la Mar-a-Lago, stațiunea unde Trump s-a retras alături de familie după ce a plecat de la Casa Albă.

Publicat: 15 noiembrie 2022, 8:30

Chiar dacă ginerele este cu 4 ani mai mic decât mireasa, se pare că a reușit să intre la sufletul ei și în inima lui Donald Trump. Fostul Președinte al SUA a fost fotografiat zâmbind pe tot parcursul marelui eveniment. Cu toate acestea, în timpul discursului pe care l-a susținut, acesta l-a avertizat pe mire să aibă grijă de fiica sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiffany Trump s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos

„Michael, ar fi bine să ai grijă de ea. Fără îndoială ești o persoană specială și ești cu mult peste cei de vârsta ta. L-am văzut având de-a face cu oameni foarte mari. Sunteți doi oameni spectaculoși și aceasta a fost o zi frumoasă”.

De la eveniment nu a lipsit nici mama lui Tiffany, Marla Maples. Chiar dacă ea și Donald Trump nu mai formează un cuplu, se pare că au rămas în relații foarte bune. Marla a mulțumit tuturor celor din familia Trump pentru tot ceea ce au făcut pentru fiica ei, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini cu Tiffany în GALERIA FOTO!

Donald Trump o sărută pe frunte pe Tiffany
Tiffany Trump s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos / Profimedia Images
Reclamă

Nici imaginile de pe rețelele sociale nu au lipsit. Ivanka, de 41 de ani, este cea care a publicat întreaga seară imagini pe Instagram de la marele eveniment din familia lor.

În fotografii apar și soțul și cei trei copii ai lor. Arabelle are deja 11 ani, Joseph 9 ani, iar Theodore are 6 ani. Cei trei au purtat ținute asortate în ziua nunții lui Tiffany.

Donald Trump are cinci copii: Don Jr, 44 de ani; Ivanka, 41 de ani; Eric, 38 de ani; Tiffany, 29 de ani; și fiul Barron, 16 ani.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Tiffany și Michael Boulos

Cei doi tineri căsătoriți s-au cunoscut în anul 2018 într-o vacanță în Mykonos. Tiffany se distra în stațiune alături de Lindsay Lohan. În ianuarie 2021, Boulos a cerut-o pe Tiffany în căsătorie în Grădina de trandafiri a Casei Albe. Inelul de logodnă a creat mare vâlvă în presă la vremea respectivă. Acesta a costat nici mai mult nici mai puțin de 1,2 milioane de dolari.

Tiffany a strălucit la brațul tatălui său într-o rochie creată de designer-ul libanez Elie Saab.

Donald Trump a îmbrăcat un smoching negru și a fost cel care a condus-o pe fiica sa la altar. În timpul ceremoniei, acesta a stat alături de soția sa, Melania, și fiul lor, Baron.

La eveniment, Marla a fost văzută extrem de fericită în timp ce se relaxa pe proprietatea de lux. Acesta a ales să îmbrace pentru eveniment o rochie verde și a mulțumit tuturor pentru grija pe care i-au purtat-o lui Tiffany: „Am avut încredere deplină că totul va fi bine. Tiffany și cu mine credem foarte mult că putem trece prin orice furtună cu care ne confruntăm. Sigur vom găsi calmul în ea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×