Reclamă

Tiffany Trump s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos. Imagini de la nunta din familia fostului Președinte al SUA, Donald Trump

Tiffany Trump s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos. Petrecerea s-a ținut la Mar-a-Lago, stațiunea unde Trump s-a retras alături de familie după ce a plecat de la Casa Albă.

Publicat: 15 noiembrie 2022, 8:30

Chiar dacă ginerele este cu 4 ani mai mic decât mireasa, se pare că a reușit să intre la sufletul ei și în inima lui Donald Trump. Fostul Președinte al SUA a fost fotografiat zâmbind pe tot parcursul marelui eveniment. Cu toate acestea, în timpul discursului pe care l-a susținut, acesta l-a avertizat pe mire să aibă grijă de fiica sa.

Tiffany Trump s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos

„Michael, ar fi bine să ai grijă de ea. Fără îndoială ești o persoană specială și ești cu mult peste cei de vârsta ta. L-am văzut având de-a face cu oameni foarte mari. Sunteți doi oameni spectaculoși și aceasta a fost o zi frumoasă”.

De la eveniment nu a lipsit nici mama lui Tiffany, Marla Maples. Chiar dacă ea și Donald Trump nu mai formează un cuplu, se pare că au rămas în relații foarte bune. Marla a mulțumit tuturor celor din familia Trump pentru tot ceea ce au făcut pentru fiica ei, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini cu Tiffany în GALERIA FOTO!

Donald Trump o sărută pe frunte pe Tiffany
Tiffany Trump s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos / Profimedia Images
Reclamă

Nici imaginile de pe rețelele sociale nu au lipsit. Ivanka, de 41 de ani, este cea care a publicat întreaga seară imagini pe Instagram de la marele eveniment din familia lor.

În fotografii apar și soțul și cei trei copii ai lor. Arabelle are deja 11 ani, Joseph 9 ani, iar Theodore are 6 ani. Cei trei au purtat ținute asortate în ziua nunții lui Tiffany.

Donald Trump are cinci copii: Don Jr, 44 de ani; Ivanka, 41 de ani; Eric, 38 de ani; Tiffany, 29 de ani; și fiul Barron, 16 ani.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Tiffany și Michael Boulos

Cei doi tineri căsătoriți s-au cunoscut în anul 2018 într-o vacanță în Mykonos. Tiffany se distra în stațiune alături de Lindsay Lohan. În ianuarie 2021, Boulos a cerut-o pe Tiffany în căsătorie în Grădina de trandafiri a Casei Albe. Inelul de logodnă a creat mare vâlvă în presă la vremea respectivă. Acesta a costat nici mai mult nici mai puțin de 1,2 milioane de dolari.

Tiffany a strălucit la brațul tatălui său într-o rochie creată de designer-ul libanez Elie Saab.

Donald Trump a îmbrăcat un smoching negru și a fost cel care a condus-o pe fiica sa la altar. În timpul ceremoniei, acesta a stat alături de soția sa, Melania, și fiul lor, Baron.

La eveniment, Marla a fost văzută extrem de fericită în timp ce se relaxa pe proprietatea de lux. Acesta a ales să îmbrace pentru eveniment o rochie verde și a mulțumit tuturor pentru grija pe care i-au purtat-o lui Tiffany: „Am avut încredere deplină că totul va fi bine. Tiffany și cu mine credem foarte mult că putem trece prin orice furtună cu care ne confruntăm. Sigur vom găsi calmul în ea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×