Reclamă

Kate Moss a avut parte de un accident vestimentar într-o rochie transparentă. Vedeta a petrecut până dimineața în cluburile din Londra

Kate Moss a avut parte de un accident vestimentar într-o rochie transparentă. Vedeta a petrecut în Londra până dimineața, dar când a părăsit clubul, modelul și-a arătat bustul fără să vrea. Fotografii au fost pe fază și au imortalizat momentul.

Publicat: 10 noiembrie 2022, 14:03

Regina podiumului părea că nu este afectată de accidentul vestimentar. Ea s-a prins de brațul unui prieten pentru a merge la mașina ei care o aștepta în fața clubului privat din Londra, Lou Lou's.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Moss a avut parte de un accident vestimentar

Kate atrăsese deja toată atenția atunci când a ales să iasă fără sutien sub rochia ei îndrăzneață. Modelul a arătat mai mult decât și-a propus în drum spre casă, scrie DailyMail.

A fost o noapte de petreceri pentru vedetă, care și-a început noaptea găzduind un eveniment pentru a marca împlinirea a 40 de ani a unei mărci de băuturi carbogazoase, după ce a fost numită director de creație pentru brand la începutul acestui an.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Moss, cu sânii la vedere, în Londra
Regina podiumului părea că nu este afectată de accidentul vestimentar / Profimedia Images
Reclamă

Kate a intrat în spiritul petrecerii, alăturându-se prietenului ei Fat Tony în cabina DJ pentru a-și arăta mișcările de dans pentru mulțimea de petrecăreți care o încuraja.

Distracția a continuat cu opriri la cluburile private ale membrilor Annabel’s și Lou Lou’s, înainte ca Kate și grupul ei să-și încheie noaptea cu o petrecere în casă.

Rochia ei a scos în evidență silueta uluitoare a vedetei. Kate și-a completat ținuta spectaculoasă cu tocuri negre și a optat și pentru un colier din aur.

Reclamă

Kate Moss a apărut binedispusă când a ajuns la eveniment. Acesta nu și-a expus de la început ținuta deoarece purta o haină neagră.

Cu părul lăsat să cadă liber pe umeri, vedeta și-a completat look-ul cu o paletă lejeră de machiaj. Modelul de top a prezentat pentru prietenului ei Anthony Vaccarello la evenimentul Wall Street Journal desfășurat la Muzeul de Artă Modernă din New York.

Kate Moss are un brand de îngrijire personală

Luna trecută, Kate a dezvăluit că marca ei centrată pe îngrijire personală, Cosmoss, a ajutat-o să-și schimbe viața, întorcând spatele trecutului ei zbuciumat. Supermodelul, care a fost cândva renumit pentru petrecerile la care participa, a lansat brandul de wellness la începutul acestui an pentru a se concentra pe „iubirea de sine”.

Ea a vorbit despre începuturile brand-ului ei, explicând: „Când am început să am grijă de mine, lucrurile au început să se schimbe. Eu spun că îngrijirea de sine face parte din iubirea de sine. De asta avem nevoie cu toții, de asta aveam nevoie, să urmăresc Cosmosul. Fericirea stă în lucruri mărunte. Ieri am cules o grămadă de flori din grădina mea de ziua tatălui meu vitreg. Asta mă face fericită. Cred că sunt cea mai fericită acum”.

„Trebuie să recunosc că nu am o rutină de îngrijire foarte bine pusă la punct. Nu folosesc multe produse, cred că acesta e și secretul. Îmi place să-mi fac singură machiajul zilnic și să nu folosesc foarte multe produse de înfrumusețare.”

Pe lângă rutina de îngrijire personală, Kate Moss spune că are grijă să adopte un stil de viață sănătos. Modelul face yoga, meditează și are o alimentație echilibrată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×