Reclamă

Kate Moss a împărtășit rutina sa de îngrijire a tenului. Ce secrete le-a dezvăluit actrița fanilor săi

Kate Moss a împărtășit rutina sa de îngrijire a tenului. Modelul a vrut să le dezvăluie admiratorilor săi secretul unui ten perfect. Vedea pare că a descoperit secretul tinereții. Kate nu-și arată vârsta nici măcar la 48 de ani.

Publicat: 14 septembrie 2022, 6:00

Blondina a oferit un interviu video pentru publicația Vogue. În cadrul acestuia a explicat pas cu pas care sunt secretele sale de îngrijire, dar și cum reușește să-și păstreze spiritul mereu tânăr. Pa lângă prodsele pe cae le folosește, Moss are grijă să aibă parte de un stil de viață sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Moss a împărtășit rutina sa de îngrijire a tenului

Kate nu este adepta unei rutini de îngrijire care conține multe produse cosmetice. Aceasta preferă să urmeze câțiva pași simpli și să nu își încarce tenul cu multe produse cosmetice. Modelul internațional spune că urmează această rutină de ani de zile, iar rezultatele pe care le are sunt incredibile.

Vezi mai multe imagini cu Kate Moss în Galeria Foto!

”Trebuie să recunosc că nu am o rutină de îngrijire foarte bine pusă la punct. Nu folosesc multe produse, cred că acesta e și secretul. Îmi place să-mi fac singură machiajul zilnic și să nu folosesc foarte multe produse de înfrumusețare.”

Reclamă

”Pun mai mult accent pe naturalețe. Dacă urmează să ies în oraș cu prieteni, atunci o să pun mai mult accent pe machiajul ochilor. Pe timpul zilei încerc să păstrez un machiaj de bază, cât mai simplu”

Pe lângă rutina de îngrijire pe care o are, Kate Moss spune că are grijă să adopte un stil de viață sănătos. Diva face yoga, meditează și are o alimentație echilibrată.

Toate aceste lucrui o fac pe actriță să fie ancorată în realitate și să ducă o viață departe de griji. De-a lungul timpului ea a muncit la acest aspect pentru a avea o viață cât mai echilibrată.

Reclamă

Cum reușește Kate Moss să-și păstreze silueta de invidiat

Kate Moss a intervenit în procesul dintre Depp și Amber Heard. Vedeta a fost atunci văzută de fani, iar Moss, la 48 de ani, a impresionat cu silueta sa uimitoare. Conform publicațiilor externe, Moss urmează un plan alimentar foarte bine pus la punct.

Aceasta se asigură că are cel puțin trei mese zilnice. Dieta sa se bazează în general pe fructe și legume. La masa de prânz preferă să servească pește alături de legume. Rareori consumă dulciuri, iar acest lucru se poate vedea de pe silueta sa.

Când vine vorba de exercițiile fizice, Kate nu se abate de la sport. Aceasta muncește din greu pentru a rămâne activă. Pe lângă exercițiile de yoga și meditație, Moss face antrenamente la sală cu greutăți. Sursele internaționale spun că diva are o zi de cardio, iar restul zilelor se ocupă de antrenamentele cu greutăți.

Totodată, atunci când timpul îi permite, Kate merge la înot pentru a se relaxa. Vedeta spune că yoga o ajută să se elibereze de stres, în timp ce meditația îi îmbunătățește modul de gândire.

La 48 de ani, diva arată incredibil. Aceasta își sfătuiește admiratorii să ducă un stil de viață cât mai echilibrat și să introducă sportul în rutina lor zilnică pentru a avea rezultate pe termen lung.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×