Reclamă

Kate Moss a explicat de ce a intervenit în apărarea lui Johnny Depp. Ce declarații a făcut după ce actorul a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

Kate Moss a explicat de ce a intervenit în apărarea lui Johnny Depp în cadrul procesului de defăimare dintre actor și fosta sa soție, Amber Heard. Actrița în vârstă de 48 de ani a decis să-l ajute pe fostul său iubit. Vedeta a declarat că s-a văzut nevoită să spună adevărul într-o situație ce părea fără sfârșit.

Publicat: 26 iulie 2022, 7:47

Kate Moss a participat recent la un interviu găzduit de BBC Radio 4. În cadrul interviului actrița a povestit care a fost motivul pentru care s-a decis să vină să depună mărturie împotriva lui Amber Heard. Deși nu i-a fost deloc ușor, Moss a decis că a fost nevoie să-și spună partea sa de povestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Moss a explicat de ce a intervenit în apărarea lui Johnny Depp

Kate Moss a luat parte la procesul de defăimare dintre Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard. Actrița a rupt tăcerea după ce Amber a declarat în instanță că Depp ar fi împins-o pe Moss pe scări în anii în care cei doi erau într-o relație. Acuzațiile au fost făcute în timpul procesului de defăimare intentat împotriva publicației britanice The Sun.

Vezi mai multe imagini din timpul procesului lui Johnny Depp în Galeria Foto!

Johnny Depp, alături de avocați, la procesul cu Amber Heard
Un membru al juriului din procesul contencios dintre Johnny Depp și Amber Heard vorbește despre verdict / Getty Images

Depp a fost defăimat de soția sa într-un articol publicat de tabloidul mai sus menționat. În urma procesului din noiembrie 2020, Depp a pierdut cazul, iar tribunalul i-a dat câștig de cauză fostei sale soții. În martie 2021 Depp a decis să atace în instanță decizia luată în noiembrie 2020 și să-și apere imaginea.

Reclamă

Procesul lui Johnny împotriva fostei sale soții a fost intens urmărit și mediatizat de presa internațională. Fanii actorului l-au sprijinit pe tot parcursul procesului, dar și prietenii acestuia. Acesta a fost și cazul actriței Kate Moss. De data aceasta Kate Moss a explicat de ce a intervenit în apărarea lui Johnny Depp în cadrul procesului din martie 2022.

”Știu adevărul despre Johnny. Știu că niciodată nu m-a împins pe scări. A trebuit să spun adevărul. Am alunecat pe scări și m-am lovit la spate. Totuși, Johnny nu m-a împins niciodată pe acele scări”

Amber Heard l-a acuzat pe Depp că ar fi încercat să o împingă pe Whitney Henriquez, sora actriței, pe scări, iar în acel moment și-ar fi amintit de incidentul prin care a trecut și Kate Moss. Amber a corelat cele două momente și și-a acuzat fostul soț că ar fi împins-o intenționat pe Whitney, exact cum ar fi făcut cu Moss. 

Reclamă

Cum a reacționat Amber Heard după mărturia depusă de Kate Moss

Kate Moss a explicat recent de ce a decis să intervină în apărarea lui Johnny Depp în cadrul procesului de defăimare. Actrița internațională și-a expus punctul de vedere în cadrul interviului oferit pentru BBC Radio 4.

Avocata lui Johnny Depp, Camille Vasquez, a fost cea care a confruntat-o direct pe Amber în timpul procesului din primăvară. Camille a declarat atunci că Amber nu s-a așteptat ca Moss să vină să depună mărturie în tribunal. La această afirmație, Amber a reacționat imediat în timpul procesului.

”Știam câți oameni vor veni să-i acorde sprijinul lui Johnny. Este clar pentru toată lumea că vor fi mulți oameni. Toți știu ce fel de persoană era Johnny în anii 1990, toți știu de acel zvon. Am auzit zvonul potrivit căruia Johnny a împins-o pe Kate pe scări de la o mulțime de oameni.”

”Evident că m-am temut ca acel moment să nu se repete în timpul căsniciei mele, aveam un soț violent și îmi amintesc că a încercat să o împingă pe sora mea. Evident că m-am gândit la cum a împins-o pe Kate. Nu aveam nicio așteptare dacă va veni aici sau nu. Nu schimbă cu nimic ce am crezut la acel moment, când eram pe scări și am crezut că îmi va ucide sora și o va împinge pe scări”.

Deși actrița a încercat să-și apere acuzațiile, procesul s-a finalizat în favoarea lui Johnny Depp. Amber Heard a făcut deja apel în procesul de defăimare pe care l-a pierdut în fața lui Johnny Depp. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×